- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
-
- Konu Sahibi pocahantes89
o kadına sen şimdi ne şekilde anlatırsan anlat anlamazki. 72 yasında diyosun o yastaki bi kadın cocuk gibi olur ztn. azarlasan kırılır. idare et bence yarın birgün bişe olsa üzülürsün suçlu hissedersin kendini. yanlız hissediyo demekki kendini olsun sabret cnm
Ayynı durum bende de var. Biz de 1 saatlik uzaklıktayız eşimin memleketine. İlçedeyız. Kayınvalıdemler Merkezde oturuyorlar. Benim ailem de 16 saatlik uzaklıkta. Her zaman gitme imkanımız hiç yok..Eşim evlendiğimiz ilk zamanlarda her hafta sonu gitmek isterdi. Bıkardım artık. Hep kavga ederdim. Evlenmeden önce en fazla ayda bir kere gideriz diyen adam her hafta gidiyordu. Ona bu söylediğini yüzüne vurunca,ben bu memlekete alışamayacağı bilseydım böyle der miydim dedi. Kendisi merkezde doğum büyümüş. Bi de bekarken de gidiş geliş yapıyordu. Memleketi burası deildi yani. Sonra sonra ağlaya sızlaya 2 haftaya indirdim. Daha sonrasında kış geldi yağmur,kar derken. Ben bu sooğukta bir yere gidemem falan dedim. 3 haftaya çıktı bu sfer. Sonrasında traş olmak için ya da birine borcunu vermek için vss.. gitmesi gerekıyordu. iyi sen git işini gör yarında gel diyordum. İçi hiç rahat etmiyordu benı yalnız bırakmaya tabı.. Ama yinede gitmyordum. Şu anda da 3 haftada bir gidiyoruz halen. Ama yinede bunalıyorum yani. Kime sorsam,daha yeni evlisiniz erkekler böyle evlenince afallarla,uzaktaysa memleketıne ailesine gitmek isterler vs.. diyorlar. O yüzden sabrediyorum. Ama tabı hep bu kondua tartısıyoruz. ben fa<zlasıyla tepki veriyorum. Kapıyı,camı vururyorum yani o dferece@ ( Bu arada 11 aylık evliyim)
Nereye tasinsam bulur bizimkilerTaşınma imkanımız yok
Cok yeni evlisin ama buyuk yol katetmissin bravo ne diyeyim ben 6 yildir basaramadimAyynı durum bende de var. Biz de 1 saatlik uzaklıktayız eşimin memleketine. İlçedeyız. Kayınvalıdemler Merkezde oturuyorlar. Benim ailem de 16 saatlik uzaklıkta. Her zaman gitme imkanımız hiç yok..Eşim evlendiğimiz ilk zamanlarda her hafta sonu gitmek isterdi. Bıkardım artık. Hep kavga ederdim. Evlenmeden önce en fazla ayda bir kere gideriz diyen adam her hafta gidiyordu. Ona bu söylediğini yüzüne vurunca,ben bu memlekete alışamayacağı bilseydım böyle der miydim dedi. Kendisi merkezde doğum büyümüş. Bi de bekarken de gidiş geliş yapıyordu. Memleketi burası deildi yani. Sonra sonra ağlaya sızlaya 2 haftaya indirdim. Daha sonrasında kış geldi yağmur,kar derken. Ben bu sooğukta bir yere gidemem falan dedim. 3 haftaya çıktı bu sfer. Sonrasında traş olmak için ya da birine borcunu vermek için vss.. gitmesi gerekıyordu. iyi sen git işini gör yarında gel diyordum. İçi hiç rahat etmiyordu benı yalnız bırakmaya tabı.. Ama yinede gitmyordum. Şu anda da 3 haftada bir gidiyoruz halen. Ama yinede bunalıyorum yani. Kime sorsam,daha yeni evlisiniz erkekler böyle evlenince afallarla,uzaktaysa memleketıne ailesine gitmek isterler vs.. diyorlar. O yüzden sabrediyorum. Ama tabı hep bu kondua tartısıyoruz. ben fa<zlasıyla tepki veriyorum. Kapıyı,camı vururyorum yani o dferece@ ( Bu arada 11 aylık evliyim)
=) Bravo mu dediniz ? ben de hüngür hüngür ağlıyorum daha. Beni hiç takmıyor,hiçbir şey yapamiyorum diye.. Demekki elimdekini nimetten sayıp,şükretmeliymişim. Böyle dediğinize göre,sizin canınız baya yanmıs. :/Cok yeni evlisin ama buyuk yol katetmissin bravo ne diyeyim ben 6 yildir basaramadim
Hem de nasil zorla surukleye surukleye goturdu benimki artik alismaya calisiyorum kesin ayda 2 hafta ordaydik ama son 10 gundur bi ses yok gerci esim konusmuyor beni mle=) Bravo mu dediniz ? ben de hüngür hüngür ağlıyorum daha. Beni hiç takmıyor,hiçbir şey yapamiyorum diye.. Demekki elimdekini nimetten sayıp,şükretmeliymişim. Böyle dediğinize göre,sizin canınız baya yanmıs. :/
Çok zor durum ALLAH Sabırlar versin. Peki nasıl mücadele verdiniz bu kadar senede. Neler yaptınız ?,neler yaşadınız ?Hem de nasil zorla surukleye surukleye goturdu benimki artik alismaya calisiyorum kesin ayda 2 hafta ordaydik ama son 10 gundur bi ses yok gerci esim konusmuyor beni mle
Neler neler agladim acillere dustum intihara kalkistim kavgalar ettik defalarca evi terkettim hastaliklar hakaretler neler neler ama artik biraktim yuvami yikamam cocugum varÇok zor durum ALLAH Sabırlar versin. Peki nasıl mücadele verdiniz bu kadar senede. Neler yaptınız ?,neler yaşadınız ?
Bunların bütün sebebi,kayınvalıdenize gitmek istememenizden dolayı mı yani :/Neler neler agladim acillere dustum intihara kalkistim kavgalar ettik defalarca evi terkettim hastaliklar hakaretler neler neler ama artik biraktim yuvami yikamam cocugum var
Evet cunku cok eziyet ettiler bana basta burda uzun uzun anlatip kafani sisirmek istemem eger bakabiliyorsan gecmis mesajlarima bakBunların bütün sebebi,kayınvalıdenize gitmek istememenizden dolayı mı yani :/