KAYNANAM

Ayynı durum bende de var. Biz de 1 saatlik uzaklıktayız eşimin memleketine. İlçedeyız. Kayınvalıdemler Merkezde oturuyorlar. Benim ailem de 16 saatlik uzaklıkta. Her zaman gitme imkanımız hiç yok..Eşim evlendiğimiz ilk zamanlarda her hafta sonu gitmek isterdi. Bıkardım artık. Hep kavga ederdim. Evlenmeden önce en fazla ayda bir kere gideriz diyen adam her hafta gidiyordu. Ona bu söylediğini yüzüne vurunca,ben bu memlekete alışamayacağı bilseydım böyle der miydim dedi. Kendisi merkezde doğum büyümüş. Bi de bekarken de gidiş geliş yapıyordu. Memleketi burası deildi yani. Sonra sonra ağlaya sızlaya 2 haftaya indirdim. Daha sonrasında kış geldi yağmur,kar derken. Ben bu sooğukta bir yere gidemem falan dedim. 3 haftaya çıktı bu sfer. Sonrasında traş olmak için ya da birine borcunu vermek için vss.. gitmesi gerekıyordu. iyi sen git işini gör yarında gel diyordum. İçi hiç rahat etmiyordu benı yalnız bırakmaya tabı.. Ama yinede gitmyordum. Şu anda da 3 haftada bir gidiyoruz halen. Ama yinede bunalıyorum yani. Kime sorsam,daha yeni evlisiniz erkekler böyle evlenince afallarla,uzaktaysa memleketıne ailesine gitmek isterler vs.. diyorlar. O yüzden sabrediyorum. Ama tabı hep bu kondua tartısıyoruz. ben fa<zlasıyla tepki veriyorum. Kapıyı,camı vururyorum yani o dferece @ ( Bu arada 11 aylık evliyim)

Benim de içimden getirdiğim cümle buydu.Katılıyorum.

Bizde haftada bir gidiyoruz rahat. Ama birde annemlere gideriz bizim şansımız ikiside yakın. Ama ben kaynanama yada anneme gittiğimde daha rahat ediorum o gün yemek derdi olmuyor allahtan kayınvalidem döktürüyor bana sadece bulaşıkları makineye atmak kalıor:-D birde dizi izlemeyi çok sevior dizisi başladımı aanne bende şurda takılayim dioru. Öbür odaya bilgisayara yada playstationa kaçıorum ohh kafa rahat:-D:-D

Cok yeni evlisin ama buyuk yol katetmissin bravo ne diyeyim ben 6 yildir basaramadim

Cok yeni evlisin ama buyuk yol katetmissin bravo ne diyeyim ben 6 yildir basaramadim
=) Bravo mu dediniz ? ben de hüngür hüngür ağlıyorum daha. Beni hiç takmıyor,hiçbir şey yapamiyorum diye.. Demekki elimdekini nimetten sayıp,şükretmeliymişim. Böyle dediğinize göre,sizin canınız baya yanmıs. :/

bizde 1,5 yıllık evliyiz.ilk zamanlar bizimde bu gelmeler gitmeler sorun oluyrdu.ama artık eşim anladı beni.öyle haftada bir vs. değil canımız nezaman isterse ozaman gidiyoruz.ortalama ayda 1 gidiyoruz.bazen diyor sen git diyorum ben yorgunum gerçekten öyle.eşim haftasonları gidiyor mutlaka yarım saatte olsa annesine görünüyor tabi gitsin annesi.gitmese kızarım ama bana hiç karışmaz.kayınvalidemde çok anlayışlıdır gittğim zaman kahvemi önüme getirir.mesafeli ve saygılı bi ilişkimiz var.herseferinde allah gönlüme göre gelin verdi der.işyerimle evleri yakın öğlen aramda giderim yemeğe yemeğimi hazırlar bana hizmet eder.hiçbişeye karışmaz sormaz çok görgülü.benim görümcem problemli.benim kaynananm o.ama onunla çok az görüşüyoruz.kayınvalidemle zaten paylaştım anlayışla karşıladı.kızının huyunu biliyor.yinede kızlar insanları idare etmek çok zor.evliliğin tek zorluğu bence bu aile meseleleeri...

Hem de nasil zorla surukleye surukleye goturdu benimki artik alismaya calisiyorum kesin ayda 2 hafta ordaydik ama son 10 gundur bi ses yok gerci esim konusmuyor beni mle

bırakn kendi kızları ilgilensin bir sürü kızı var kimsesiz değil ayrıca bu işlerden kurtulmak işten eve gelince biraz dinleneyim istiyorsanız işe yakın ev tutun hem o mahalleden gitmiş olursunuz eşinizi ikna etme için yol parası yol süresi felan bişeyler bahane edin derim :)

Hem de nasil zorla surukleye surukleye goturdu benimki artik alismaya calisiyorum kesin ayda 2 hafta ordaydik ama son 10 gundur bi ses yok gerci esim konusmuyor beni mle
Çok zor durum ALLAH Sabırlar versin. Peki nasıl mücadele verdiniz bu kadar senede. Neler yaptınız ?,neler yaşadınız ?

Çok zor durum ALLAH Sabırlar versin. Peki nasıl mücadele verdiniz bu kadar senede. Neler yaptınız ?,neler yaşadınız ?
Neler neler agladim acillere dustum intihara kalkistim kavgalar ettik defalarca evi terkettim hastaliklar hakaretler neler neler ama artik biraktim yuvami yikamam cocugum var

Ah sekerim bence kaynar kazana atip kaynatmali ama kaynana diye deil tum halden anlamayan dusuncesiz sanki hic genc olmamis gibi davranan herkesi...bence bir anne gercekten anaysa aman oglumun/kizimin tadi kacmasin diye cok ustune varmamali oda oldu bi aile yerinde sagolsun demeli ama boyle dusunmesi icin "insan"olmasi lazim...

Bunların bütün sebebi,kayınvalıdenize gitmek istememenizden dolayı mı yani :/
Evet cunku cok eziyet ettiler bana basta burda uzun uzun anlatip kafani sisirmek istemem eger bakabiliyorsan gecmis mesajlarima bak

Eşinin bu dengeyi kurmasi bir yana kaynananin artik oglunun bir evi kendine ait bir hayati kisacasi onceliklerinin degistigini idrak etmesi lazim. Evet bendeannemi cok seviyorum ama eve gelince insan esinin sicakligini ariyor yinede bu ikisi ayri seyler. Sen soylersen ters tepki alirsin. Esinin konusmasi lazim ben calisiyorum isten geliyorum eve zor yetisiyorum ozaman her annene gittigimizde bir saat oturup benimde anneme gidelim ayrimcilik olmasin boyle olursa isin icinden cikamayiz gibi bir konusma yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…