Ayy varyaa artık hiç öyle bir insan değilim
eski açığım konulara şöyle bir göz gezdireyim dedim de, bunları yazan kişi bugun ben değilim. Kaynanam iyi ki yakın semtten aldırmış evi. Yalnız yaşıyor çünkü yaşlı bir kadın. Hala haz etmiyorum kendisinden ama eşime hak veriyorum artık. Kendimi yerine koyuyorum benim annemde yalnız yaşayan yaşlı bir kadın olsaydı bende yakın oturmak isterdim. Tabi evi de habersiz almazdım o ayrı
olsun ama. Bu zamanda kim kime ev alır. Ev almak kolay mı. İnsanlar ömür boyu borç ödüyorlar bir ev alabilmek için. Bulmuş da bunamis miyim
biz şimdi o evde oturuyoruz.
Yani kendimi kinaya kinaya okuyorum şuan bunlari ben. Hayretler içerisindeyim
insan zamanla olgunlasiyormus be.. Bunu yazdığım da bana giydiren olduysa da ellerinden öpüyorum
kaynanam gün aşırı bende. Sorun etmiyorum. Söylediklerini de yanlış anlamıyorum. Ama yönetmesine de izin vermiyorum tabi. Batının (kaynanamın) iyi yönlerini alıyorum, kötü yönlerini (gereksiz otoriterlik) almıyorum
sadece yüzüne karşı değil başkalarına anlatırken de bu durumu saygı duyarak konuşuyorum. Bu son birkaç yıl bana yeni bir bakış açısı ve -20 kilo kazandırdı.
Almiyorummm o kadar ciddiye almiyorummm kim ne demiş kaynanam ne demiş ne ima etmis niyeti neymiş her neyse işte