- 14 Şubat 2015
- 51
- 18
- 47
-
- Konu Sahibi pocahantes89
desin desin dursun sen bildiğini oku ama kırmadan. Zaman yok de, hastayım de taaa ki alışana kadar.Merhaba kızlar;
Benim sorunum kaynanam.Kaynanam 72 yaşında arka sokağımızda oturuyor.Ben çalışıyorum ve yoruluyorum hem ev hem iş arasında.Ama bunu bir türlü anlamıyor.Sürekli bize gelin bize gelin diye hergün arıyor.Eşim her gün iş çıkışı uğruyor zaten yanına.6 tane de görümcem var ablanlarda gidin diye sürekli beni sıkıştırıyor.Ben anneme 1 saatlik uzaklıktayım yeri geliyor 3 hafta görmüyorum.Hep onlarla ilgilenmemizi istiyor.Onlardan korktuğum için çocuk yapmak istemiyorum bu sefer daha çok baskı yapıcaklar eşimde ailesine çok düşkün ama ben çok bunaldım ne yapmalıyım.8 aylık evliyim.
Cocukndusuncesini kafandan at tavrını koy baktın olmuyor Allaha sıgın herseyini yılları kaybetmeden don bu yoldan ben 6 yıldır yasıyorum ne gidebildim ne kıymete gectim bide cocuk var hayatım boyunca calışmadım ben neredeyse evliliğimin 4,5 yılı kayınvalidemlerle gecirdim evimiz ayrı olmasına ragmen bilmiyorum Allah a sığın 2 rekat namaz kıl yat bana hayırlısını göster diye dua etAllah yardım etsin ama nasıl baslarsaoyle gidiyorMerhaba kızlar;
Benim sorunum kaynanam.Kaynanam 72 yaşında arka sokağımızda oturuyor.Ben çalışıyorum ve yoruluyorum hem ev hem iş arasında.Ama bunu bir türlü anlamıyor.Sürekli bize gelin bize gelin diye hergün arıyor.Eşim her gün iş çıkışı uğruyor zaten yanına.6 tane de görümcem var ablanlarda gidin diye sürekli beni sıkıştırıyor.Ben anneme 1 saatlik uzaklıktayım yeri geliyor 3 hafta görmüyorum.Hep onlarla ilgilenmemizi istiyor.Onlardan korktuğum için çocuk yapmak istemiyorum bu sefer daha çok baskı yapıcaklar eşimde ailesine çok düşkün ama ben çok bunaldım ne yapmalıyım.8 aylık evliyim.
Ben cok denedim gercekten hastayım ama buna ragmen esim zorla götürdü sonra da mecbur gittim şimdi çok çaresizimdesin desin dursun sen bildiğini oku ama kırmadan. Zaman yok de, hastayım de taaa ki alışana kadar.
eşinle konuşman fayda etmedi mi?Ben cok denedim gercekten hastayım ama buna ragmen esim zorla götürdü sonra da mecbur gittim şimdi çok çaresizim
Hayır daha kötü oldu daha cok gotürmeye basladıeşinle konuşman fayda etmedi mi?
Yapabilirsen sakinliğini koru biz daha dün bosanmanın eşiğinden döndük sabretmek cok zor ama bilmiyorumEşime tamam gidelim ama yorluyorum diyorum 1 saat otururuz diyor bilmem ne diyo gene beni ikna ediyor sakin mi davranmalıyım çünkü bu sefer hıncımı eşimden çıkarıyorum ve sürekli kavga halindeyiz
İnanın bana anlasada işine gelmediği için anlamayanlar var yeterki oğlu yanında olsunEsinle konustun mu bilmiyorum ama,oncelikle esinle konus..yoruldugunu,evdede yapman gereken isler oldugunu,herseye yetisemedigini soyle.isterse kendinin hergun gidebileceginide belirt.yanlis anlamasin yani seni..baktin anlamiyor.bu kez ayni seyleri ima yoluyla kaynana anlatmaya calis..mesela bugun mu gittin,onunde ki iki gun icin,evde isler birikti.adam akilli bi temizlik yapmam lazim filan.baskada,arkadaslar davet etti cuma gunu icin,evden cikacak halim yok,biraz dinlenmek istiyorum evimde filan diyebilirsin..anlayisli biriyse kendine de pay cikarir bu anlattiklarindan.
Dogru soyluyorsun olmaz mi tabi olur boyle bencil,anlayissiz kaynanalar..en yakini benim bi arkadasimin kaynanasi.arkadasima acikca soylemis yuzune karsi.sen kovsanda ben yine gelirim burasi benim oglumun evi diye.su yuzsuzluge baksana.allah boylelerinden korusun.İnanın bana anlasada işine gelmediği için anlamayanlar var yeterki oğlu yanında olsun
Aynı sözde ben oğlunun ayağında terik mişim elinin kiriymişim olanbana olurmuş bilmiyor ki ben çocugum için Allah için dayanıyorumDogru soyluyorsun olmaz mi tabi olur boyle bencil,anlayissiz kaynanalar..en yakini benim bi arkadasimin kaynanasi.arkadasima acikca soylemis yuzune karsi.sen kovsanda ben yine gelirim burasi benim oglumun evi diye.su yuzsuzluge baksana.allah boylelerinden korusun.
AynenTüm kayınvalidelerin kronik hastalığı sanırım bu çağırma olayı:)