Kaynanam

Ben onlarında torunu halasini seviyor uzun zamandır görmedi babası da yaninda diye izin verdim aslinda sadece 1 gunlugune yolladim ama babasi biraz kalsin dedi bende tamam dedim
Babasına hayır kalamaz demeliydiniz. Kusura bakmayın cenazeniz de varmış başınız sağolsun ama çocugunuz sizin çocuğunuz insanlara bu kadar bırakırsanız onlarda kedini söz sahibi hisseder

Başınız sağolsun, acınız bu kadar tazeyken umurunuzda bile olmamalı.

Ben olsam herkese karşı sessiz kalır, zamanı gelince onları nasıl önemsemediğimi gösteririm.

Eşimi de affetmem, çok uğraşırsa üstünü kapatır bunu da söylerim.

Başınız sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah babanızın.

Derdi var ise arayıp size söylesin kocanıza şikayet nedir! Ne kadar ayıp ve bencilce. Çocuğunuz 4 yaşında o yaştaki çocuk için 10 günlük misafirlik fazla. Ailenizden birini gönderin alsın çocuğu getirsin kv deniz de çocuğun sahibi olmadığını öğrenmiş olsun

eşiniz manevi destek deyince basit konular bunlar demesini bileceğine madem basit konu hiç gelip size anlatmamalıydı. kaynananıza mı görümcenize mi eşinize mi yağdırsam bilemedim. sizin ve ailenizin teselliye ve yardıma ihtiyacınız olduğu zaman da hem oğluna hem abinize telefon açıp dırdırdır… tövbeler olsun ya. ben olsam kaynanamlara uğramadan dönerdim, önemsememek neymiş o zaman anlaşılır. size , acınıza saygısı olmayana hürmet etmenin derdine düşmeyin. eşinizle de tartışmadan konuşun, hislerinizi açık açık anlatın.

düzenleme: başınız sağ olsun Allah sizlere sabır versin.

Buna katiliyorum.
Bundan sonra onlarla görüsmeyi keserdim. Bende babami kaybettim, acisini yasayan bilir. O durumda dedikodumu yapacak, bos olay cikartacak insani cidden gömerim. Insanlar haddini bilsin. Esinizdede is yok.
Babanizin mekani cennet olsun insallah. Size ve ailenize sabirlar diliyorum. Allah o beyinsizlere de akil fikir versin. Onlarin bir yakini öldügünde anlarlar belki

Kendisi geldi helva falan kavurdu Allah razı olsun ben ona bisey deniyorum ama 10 gün evladından uzak durmuşum ve cocuk konusunda ona güvenim yok halası da gidecek diye istedim hemen büyüttüler meseleyi
Oncelikle basiniz sagolsun . basta hata yapmissiniz iatedigi kadar kirilsin alinsin .kim olursa olsun bir cocugun yeei annesinin yani helede 4 yasinda . benim kizimda dort yasinda . Allah korusun ben hastanede olmadigim surece bende ayri asla kalamaz . benimnkv ve kp de bi iki kere kalsin bizde falan dedi . ben normalde asla cevap vermem onlara ama herkesin evladi kendine . bensiz kimsede kalamaz dedim . bi daha teklif bile etmediler . gormek isteyen gelir gorur gider .ben nereye cocuklarim oraya . gozume bile guvenmem bu zamanda . ha bu arada esinizde de is yok kusura bakamayin .

Karşı taraf o kadar arsız ki yapacak yorum bulamadım.

Buyuk kızım dediğinizde 15 yasında falan sandım.4 yasındaymıs.Yanı 4 yasında cocukta 10 gun bırakılmaz bıyerde.
Onunkı alınganlık tmm ama sızınkı de sacma.Basınız saolsun ama bastan göndermeseydınız keske.

Ben asla 4 yaşındaki çocuğumu 10 gün başka bir yerde bırakamam. Onun yanında ne konuşacak, nasıl davranacaklar, nasıl örnek olacaklar belli değil. Akrabam bile olsa bırakmam. Akrabamın komşusu bir zarar verebilir, eve gelen giden olur. Biri kıskanır küçük çocuk diye birşey yapar. Kaçırır. Ayrıca Bunun tacizi var Allah korusun herşeyi var. Müge anlıya boşuna mı çıkıyor bu olaylar Ayyy. Asla 10 gün çok uzun çok.

Anne sanırım cenaze evi olan ortamda çocuğu bırakmak istemedi. Orda ağlamalar ,belki bağrışmalarda çocuğa travma yaratacaktı. Kar -zarar hesabıyla babannesine gönderdi ama ordan da iyi seyler olmamış. Ben böyle düşündüm 10 gun cok uzun bir süre yoksa ,beni üzen durum eşinin de böyle sacma sapan düşüncelere hak vermesi, konuşturması annesini ya insan eşine, can yoldaşına böyle acisi varken nasil saçma davranır. Allah vicdan versin

1 gece için göndermişsiniz olmuş 10 gün. O zaman müsade etmeseydiniz sorun olmazdı ama 10 gün oldu çocuğum artık yanıma gelsin deyince sorun çıkarmışlar, bu işler her zaman böyle oluyor maalesef.

Başınız sağolsun babanıza allah rahmet eylesin.
Acısı olan bi insana değil 10 gün en az 1 sene dokunmamak destek olmak lazım. Ben böyle afedersiniz ama düşüncesiz gerzek insanlardan tiksiniyorum.
Kayınvalidenizde görümceniz de iyi niyetli değil. Acınız varken sacma sapan bahanelerle eşinize fitne yetiştirmeleri ne kadar çirkin. Normal zamanda neler yapıyorlardır kim bilir.
Alındım darıldım, kendi kendine ne halt yersen ye uzak dur yeter ne sacma insanlar yahu! mutlaka eşinizle konuşun cenazeniz varken size yaptıklarını olanları bi de sizin gözünüzden dinlesin yoksa anlamıyor erkekler.
Ve mutlaka kv ve görümceye mesafe koyun onlardan uzak durun alınması gereken sizsiniz. Ben olsam yüzlerine bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…