- 25 Ağustos 2014
- 20.385
- 48.310
-
- Konu Sahibi Papatya199328
Bak kesinlikle uğrama evlerine ve mesafeni koy, böyle bi durumda bile kendi derdine düşen terbiyesiz, bencil insanları yüceltme bir de, kapris yaptık ayağımıza getirdik diye alışmasınlar, zaten bugüne kadar alttan alınmışlar belli ki.Bugün annem aradı niye böyle oluyor bizim açımız varken dedi. Abime falan beni şikayet etmiş annemin de kulağına geçti bana sordu bende anlattım bu arada. Kalkmış anneme senin kızın bizi önemsemiyor diyo. Hakkında saçma sapan konuşuyor bende aldım telefonu içimde biriken herşeyi dedim en son bana oğlum senin artık vs falan dedi bende istemiyorsan al senin olsun dedim
Öyleymiş onlara göre sanki gorumcem benim yanıma baş sağlığına geldi beim annem tek başınayken ben onlara nasıl gideyim biraz acısı dinince gidecektim şimdi hakkını yetmeyeyim annemin yanına geldi babam için helva kavurdu vs ama ben kızımı istedim diye saçma sapan konuşamaz banaCenazen acın varken gorumceye hoş geldin demeye mi gidecekmişsin? Oldu, başka? Onlar seninle ne kadar ilgilendi bu süreçte? Cenaze yemeğine bile gelmemiş, pes.
Eşin ne diyor, önemli olan o, inşallah o da onları haklı bulmuyodur.
Kaynanaya falan uğrama, herkes yerini bilsin, terbiyesizler.
Kızını da göndersinler, ne münasebet ya.
Ay terbiyesiz kadın.Bugün annem aradı niye böyle oluyor bizim açımız varken dedi. Abime falan beni şikayet etmiş annemin de kulağına geçti bana sordu bende anlattım bu arada. Kalkmış anneme senin kızın bizi önemsemiyor diyo. Hakkında saçma sapan konuşuyor bende aldım telefonu içimde biriken herşeyi dedim en son bana oğlum senin artık vs falan dedi bende istemiyorsan al senin olsun dedim
Herkes haddini bilsin, istersen hiç göndermezsin, kim oluyo onlar mesela? Çok sinirlendim ya, derdinin içinde bi de bunları mi çekeceksin? Pis rezillerÖyleymiş onlara göre sanki gorumcem benim yanıma baş sağlığına geldi beim annem tek başınayken ben onlara nasıl gideyim biraz acısı dinince gidecektim şimdi hakkını yetmeyeyim annemin yanına geldi babam için helva kavurdu vs ama ben kızımı istedim diye saçma sapan konuşamaz bana
Gerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorumBak kesinlikle uğrama evlerine ve mesafeni koy, böyle bi durumda bile kendi derdine düşen terbiyesiz, bencil insanları yüceltme bir de, kapris yaptık ayağımıza getirdik diye alışmasınlar, zaten bugüne kadar alttan alınmışlar belli ki.
Ne yapsan da yaranamazsın böylelerine.
Ve şu sürecinde sana yaptıklarını da unutma.
Işte yüzsüzler ne diyeyim insanda biraz ar olur anlayış olmayınca elden bisey gelmiyor esim bi sınır çizseHerkes haddini bilsin, istersen hiç göndermezsin, kim oluyo onlar mesela? Çok sinirlendim ya, derdinin içinde bi de bunları mi çekeceksin? Pis reziller
Eşiniz ne kadar duruyor sizin ailenizin yanında? beraber gider birkaç gün kalırsınız, sonrası kendi aileniz normal şartlarda.Gerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorum
Hakkediyorlarmış onu anladım gerçekten değmez ben sabırlı biriyimdir ama bunlar o iyi niyetimi öldürdü eşimi çok seviyorum ama o da beni ezdiriyorKöküne kibrit suyu fitne ficurlar. Acıya 'da saygısı yok bunların! Başın sağolsun Allah sabır versin
Şu dakikadan sonra gemileri yakıp tavrını koymazsan daha da koyamazsın. Eline tam anlamıyla bir fırsat geçmiş, ne demek ya boyle bi acının içinde kapris, trip, kusur aramak? O kadar sinirlendim ki.Gerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorum
Ben istanbul sıcak diye yazı memlekette geçiriyorum biraz kaymakamlarda biraz annelerde kalıyorum ama tabiki annemin evi daha rahat. Ha aynı ev kaynanamınki olsa çünkü evinin hiçbirşeyi yapılı değil inanın orada daha fazla dururum. Evet o yüzü ben verdim iyi niyetim başına bela olduEşiniz ne kadar duruyor sizin ailenizin yanında? beraber gider birkaç gün kalırsınız, sonrası kendi aileniz normal şartlarda.
Şu olayda sonra bayramdan bayrama hiç kalmadan bile görülüp gidilir.
Çok yüz bulmuşlar ne yazık ki.
Aynen öyle insanlar o kadar anlayissiz ki bide kışın ölümden döndü ben yanındaydım kızı evlendi benim evimde gelin olup cıktı nankörler valla çok sinirliyim insanlar iyi niyetimi oldurdu
Tabikide girmicem onların yaptığını nasıl unuturum benim için çokta önemli değiller beni düşündüren eşimin tavırları ama o da böyle yapmaya devam ederse beni kaybedecekŞu dakikadan sonra gemileri yakıp tavrını koymazsan daha da koyamazsın. Eline tam anlamıyla bir fırsat geçmiş, ne demek ya boyle bi acının içinde kapris, trip, kusur aramak? O kadar sinirlendim ki.
Tavrını mutlaka koy, adam gibi alttan almazlarsa da kesinlikle yumuşama. Asla ve asla evlerine gitme gönül almaya falan.
Eşin de anlarsa anlar, anlamazsa kendi bilir, o kadar uzun boylu değil.
Gerçekten bunu yapacağımdensiz işte.
bazı insanlar çok bencil oluyor senin canın mı acıyor önemi yok onlar için.
sakın dönüşte uğrayayım falan deme.
Başınız sağ olsun . Gerçekten cok terbiyesiz insanlarmış ama sorun eşinizde maalesef, o sınır koymuyor. Annesine nasil söylersin bunu henjz acıları taze deyip susturması gereken o . Hala size bizimkilerin yaninda kalmıyorsun dememeli. Nasil olur bilmem ama sizi kırdığı icin kimse üzülmüyorGerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorum
Eşin de bu rezilligin ustune onlari savunur seni ezerse diyecek söz yok.Tabikide girmicem onların yaptığını nasıl unuturum benim için çokta önemli değiller beni düşündüren eşimin tavırları ama o da böyle yapmaya devam ederse beni kaybedecek
Evet maalesef öyle birde üstüne esim boşver diyor bende gayet düzgün bir şekilde sınır çizmesi gerektiğini söyledim ama yok gözümü açtım herkese hakettiği gibi bundan sonraAcılı günlerinizde yaptıkları çok ayıp. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar. Düşüncesiz ve bencil insanlar. Uzun bir süre görüşmeyin derim. Eşinize de benim acılı günümde yanımda olmaları gerekirken bir de benle uğraştılar, benim zor zamanımda yanında olmayan hiç olmasın yanımda diyin. Bu arada eşinizde de hata var, onları tersleyebilir kızın acısı var, uğraştığınız şeye bakın ayıp diyebilirdi, bir de gelip size anlatmış. Onun da onlardan farkı yok.