Kaynanam

Başınız sağ olsun . Gerçekten cok terbiyesiz insanlarmış ama sorun eşinizde maalesef, o sınır koymuyor. Annesine nasil söylersin bunu henjz acıları taze deyip susturması gereken o . Hala size bizimkilerin yaninda kalmıyorsun dememeli. Nasil olur bilmem ama sizi kırdığı icin kimse üzülmüyor
Evet maalesef öyle iş eşimde bitiyor annesini kırmadan beni savunabilir ben ana baba hakkına inanırım ama benide savunsun istiyorum

Evet maalesef öyle birde üstüne esim boşver diyor bende gayet düzgün bir şekilde sınır çizmesi gerektiğini söyledim ama yok gözümü açtım herkese hakettiği gibi bundan sonra
Valla ister cizsin ister cizmesin, sen çiz sınırını, eşine de açıkça söyle, böyle bi durumda bunu da yaptılar ya, sakın benden bi sey bekleme beni bi seye zorlama, bizi kaybedersin diye. Kavga et demiyorum ama net ol ve geri adım da atma. Onlar düşünsün bundan sonrasini, bu zamana kadar iyi olmussun da ne olmus? Pis adiler ya

Valla ister cizsin ister cizmesin, sen çiz sınırını, eşine de açıkça söyle, böyle bi durumda bunu da yaptılar ya, sakın benden bi sey bekleme beni bi seye zorlama, bizi kaybedersin diye. Kavga et demiyorum ama net ol ve geri adım da atma. Onlar düşünsün bundan sonrasini, bu zamana kadar iyi olmussun da ne olmus? Pis adiler ya
Anladım teşekkür ederim gerçekten çok gereksizler

Hakkediyorlarmış onu anladım gerçekten değmez ben sabırlı biriyimdir ama bunlar o iyi niyetimi öldürdü eşimi çok seviyorum ama o da beni ezdiriyor
Ya zaten sen olanları kukalardı ettikçe onlar daha 'da hadsizleşiyo. Benzerini yaşıyorum. Yazmaya kalksam sayfa yetmez. Benim eşimde aynı senin eşinin karakterinde. Asla annesine toz kondurmaz

Siz bugüne kadar suyuna girmişsiniz.
Biraz istemediği şeyleri yapın bakalım ne oluyor?
Galiba haklisiniz gerek yokmuş onu anladım isterdimki güzel bir ilişkimiz olsun ve bana bugün Allah senin yanına düşürmesin diyor. Yaklaşık bir yıl once kızı benim yanımdan cıktı gelin oldu 1 ay yanımda kaldı elimden geleni yaptım demekki sallamamak gerekiyormus

Babam vefat ettikten 3 ay sonra benim kayinvalide gelip gitmiyor öldün mü kaldin ki demiyor, bizimle ilgilenmiyor diye eşimle kavga etmis.
Ben de eşime benim sıkıntım bana yeter, illa biriyle ilgilenilecekse annen benimle ilgilensin babasini topraga koyan annen degil demistim.
Sizin daha bir ay bile olmamis kayinvalide trip yapiyor eşinize de kayinvalideye de yüz vermeyin.
Acinizda kendini düşunen bencil insanlar icin kilinizi bile kimildatmayin.

Babam vefat ettikten 3 ay sonra benim kayinvalide gelip gitmiyor öldün mü kaldin ki demiyor, bizimle ilgilenmiyor diye eşimle kavga etmis.
Ben de eşime benim sıkıntım bana yeter, illa biriyle ilgilenilecekse annen benimle ilgilensin babasini topraga koyan annen degil demistim.
Sizin daha bir ay bile olmamis kayinvalide trip yapiyor eşinize de kayinvalideye de yüz vermeyin.
Acinizda kendini düşunen bencil insanlar icin kilinizi bile kimildatmayin.
Allah ım ne insanlar var ya gerçekten değmezler sizinde basiniz sagolsun haklisiniz gerçekten

Teşekkür ederim amin kızım 4 yaşında geçen hafta getirdiler abime beni şikayet ediyormuş sabrettim ama bugün arayıp saydım icimdekileri
Kızınızı niye on gün sizsiz bıraktınız ki ben onu anlamadım daha küçük ne işi var siz yokken çocugunuzu istemeniz de bir sıkıntı çıkarma cesareti vermişsiniz

Başınız sağolsun sizin acınızı düşünmeden sudan sebep bile diyemeceğim hatta sebep bile göremedim darılmalık hiç uzatmayın kendi kendine küssün dursun

Kızınızı niye on gün sizsiz bıraktınız ki ben onu anlamadım daha küçük ne işi var siz yokken çocugunuzu istemeniz de bir sıkıntı çıkarma cesareti vermişsiniz
Ben onlarında torunu halasini seviyor uzun zamandır görmedi babası da yaninda diye izin verdim aslinda sadece 1 gunlugune yolladim ama babasi biraz kalsin dedi bende tamam dedim

X