- 9 Nisan 2021
- 34
- 13
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya199328
Evet maalesef öyle iş eşimde bitiyor annesini kırmadan beni savunabilir ben ana baba hakkına inanırım ama benide savunsun istiyorumBaşınız sağ olsun . Gerçekten cok terbiyesiz insanlarmış ama sorun eşinizde maalesef, o sınır koymuyor. Annesine nasil söylersin bunu henjz acıları taze deyip susturması gereken o . Hala size bizimkilerin yaninda kalmıyorsun dememeli. Nasil olur bilmem ama sizi kırdığı icin kimse üzülmüyor
Gerçekten bunu yapacağım
Amin Allah razı olsun çok sagolunAllah rahmet eylesin babanıza. Mekanı cennet olsun inşallah. Size de sabır versin.
Valla ister cizsin ister cizmesin, sen çiz sınırını, eşine de açıkça söyle, böyle bi durumda bunu da yaptılar ya, sakın benden bi sey bekleme beni bi seye zorlama, bizi kaybedersin diye. Kavga et demiyorum ama net ol ve geri adım da atma. Onlar düşünsün bundan sonrasini, bu zamana kadar iyi olmussun da ne olmus? Pis adiler yaEvet maalesef öyle birde üstüne esim boşver diyor bende gayet düzgün bir şekilde sınır çizmesi gerektiğini söyledim ama yok gözümü açtım herkese hakettiği gibi bundan sonra
Basiniz sagolsun aslindao da iyi ama aşırı alıngan ve sürekli benim dediğim olsun istiyorbak benim kv iyidir öyle arkadan şikayetleneyim falanı yoktur. bende babamı ocak ayında kaybettim bir laf etti benim için o an bitti daha kadını içim almıyor ölse gram üzülmem o derece.
Anladım teşekkür ederim gerçekten çok gereksizlerValla ister cizsin ister cizmesin, sen çiz sınırını, eşine de açıkça söyle, böyle bi durumda bunu da yaptılar ya, sakın benden bi sey bekleme beni bi seye zorlama, bizi kaybedersin diye. Kavga et demiyorum ama net ol ve geri adım da atma. Onlar düşünsün bundan sonrasini, bu zamana kadar iyi olmussun da ne olmus? Pis adiler ya
Siz bugüne kadar suyuna gitmişsiniz.Basiniz sagolsun aslindao da iyi ama aşırı alıngan ve sürekli benim dediğim olsun istiyor
Ya zaten sen olanları kukalardı ettikçe onlar daha 'da hadsizleşiyo. Benzerini yaşıyorum. Yazmaya kalksam sayfa yetmez. Benim eşimde aynı senin eşinin karakterinde. Asla annesine toz kondurmazHakkediyorlarmış onu anladım gerçekten değmez ben sabırlı biriyimdir ama bunlar o iyi niyetimi öldürdü eşimi çok seviyorum ama o da beni ezdiriyor
Basiniz sagolsun aslindao da iyi ama aşırı alıngan ve sürekli benim dediğim olsun istiyor
Galiba haklisiniz gerek yokmuş onu anladım isterdimki güzel bir ilişkimiz olsun ve bana bugün Allah senin yanına düşürmesin diyor. Yaklaşık bir yıl once kızı benim yanımdan cıktı gelin oldu 1 ay yanımda kaldı elimden geleni yaptım demekki sallamamak gerekiyormusSiz bugüne kadar suyuna girmişsiniz.
Biraz istemediği şeyleri yapın bakalım ne oluyor?
Haklisiniz ama herkesle böyle nasıl diyeyim 1 yol once kızı evlendi damadına tavır yaptı 2 yıl once kendi kızıyla tartıştı kızıyla olan şeyi komşuna anlattı ooo neleri var ama neyseişte öyle bir dünya yok.
alınganlık değil o bencillik. arkasına saklanıyor hemen alınıyor gibi yapıp.
Öyle maalesefAllah Allah ne var bunda darılacak ? Annesisiniz yani elbette isteyeceksiniz çocuğunuzu. Millet alınmaya yer arıyor resmen.
Bilmem bekliyorum bakalım ne yapacakEşin de bu rezilligin ustune onlari savunur seni ezerse diyecek söz yok.
Sen kendini ezdirmeyeceksin, asla.
Haklisiniz evet siz eşinize ne diyorsunuz o ne yapıyor özelden yazar mısınız fikir olur banadaYa zaten sen olanları kukalardı ettikçe onlar daha 'da hadsizleşiyo. Benzerini yaşıyorum. Yazmaya kalksam sayfa yetmez. Benim eşimde aynı senin eşinin karakterinde. Asla annesine toz kondurmaz
Allah ım ne insanlar var ya gerçekten değmezler sizinde basiniz sagolsun haklisiniz gerçektenBabam vefat ettikten 3 ay sonra benim kayinvalide gelip gitmiyor öldün mü kaldin ki demiyor, bizimle ilgilenmiyor diye eşimle kavga etmis.
Ben de eşime benim sıkıntım bana yeter, illa biriyle ilgilenilecekse annen benimle ilgilensin babasini topraga koyan annen degil demistim.
Sizin daha bir ay bile olmamis kayinvalide trip yapiyor eşinize de kayinvalideye de yüz vermeyin.
Acinizda kendini düşunen bencil insanlar icin kilinizi bile kimildatmayin.
Kızınızı niye on gün sizsiz bıraktınız ki ben onu anlamadım daha küçük ne işi var siz yokken çocugunuzu istemeniz de bir sıkıntı çıkarma cesareti vermişsinizTeşekkür ederim amin kızım 4 yaşında geçen hafta getirdiler abime beni şikayet ediyormuş sabrettim ama bugün arayıp saydım icimdekileri
Umrumda değiller beni asıl üzen eşimin onları haklı gibi görmesiAy terbiyesiz kadın.
Cidden sinirlendim.
Sizin babanız öleli 17 gün olmuş sadece.
Onların neyini önemseyeceksiniz?
Giderken uğramayı yanına, dediklerinde haklı görür kendini.
Ben onlarında torunu halasini seviyor uzun zamandır görmedi babası da yaninda diye izin verdim aslinda sadece 1 gunlugune yolladim ama babasi biraz kalsin dedi bende tamam dedimKızınızı niye on gün sizsiz bıraktınız ki ben onu anlamadım daha küçük ne işi var siz yokken çocugunuzu istemeniz de bir sıkıntı çıkarma cesareti vermişsiniz