- 9 Nisan 2021
- 34
- 13
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya199328
Aşırı alıngan maalesef neymiş kızına hoşgeldin demeye gitmemisim bizi markette gördü yanımızdan hızlıca geçti bunu hemen oğluna anlatmış gelin beni gördü yanıma gelmedi diye ben bu kadına nasıl davranayımAllah Allah ne var bunda darılacak ? Annesisiniz yani elbette isteyeceksiniz çocuğunuzu. Millet alınmaya yer arıyor resmen.
Eşim ertesi gün istanbula döndü çalıştığı için.Başınız sağolsun.
Çocuğunuzu yanıniza istemenizin neyine alınmışlar?
Eşiniz orada değil mi? Asıl ilgilenmesi gereken babası zaten, yine yanınıza istiyorsanız direkt eşinizle konuşadabilirdiniz. Eşiniz neden getirmiyor? Ona ne var ki ne söylemişler, anlamadım açıkçası.
Babanız vefat edeli,20 gün olmadan size bu saçma meseleden tavır yapacaksa kayinvalide, çocuğu alır hiç uğramadan evime giderdim sanırım.
Teşekkür ederim amin kızım 4 yaşında geçen hafta getirdiler abime beni şikayet ediyormuş sabrettim ama bugün arayıp saydım icimdekileriÖncelikle başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet etsin babanızın. Kızınız kaç yaşında? Keşke baştan hiç göndermeseydiniz kızınızı onla. Görümce de ayrı vaka zaten. Bir an evvel kızınızı getirsinler onlar getirmeseler siz almaya gidemez misiniz?
Öncelikle başınız sağolsun.Aşırı alıngan maalesef neymiş kızına hoşgeldin demeye gitmemisim bizi markette gördü yanımızdan hızlıca geçti bunu hemen oğluna anlatmış gelin beni gördü yanıma gelmedi diye ben bu kadına nasıl davranayım
Babanız yeni vefat etmişken, annesinin laflarıyla sizin üzerinize mi geliyor telefonda eşiniz? Bir tanesini size söylemeyip annesini susturması gerekir.Eşim ertesi gün istanbula döndü çalıştığı için.
Gerçekten sabırlı biriyim susarım ama beni onlar zorladı herşeyi eşime yetiştiriyorlar ben bundan sonrası için sizce nasıl davranmalıyım bugün baya tartıştıkHaklısın. Bir de kötü bir şey yapmış olsan bile şu çenelerini bir hafta daha tutamıyorlar mı? Babanın vefatı çok yeni saçmalamış da olabilirdin o acıyla. Takmana bile değmez.
Bana soruyor evet bende evlilik sadece maddiyatla olmaz manevi destek ister dedim o da bunlar basit meseleler diyor eşime karşıda çok ofkeliyim sizce ne yapayimBabanız yeni vefat etmişken, annesinin laflarıyla sizin üzerinize mi geliyor telefonda eşiniz? Bir tanesini size söylemeyip annesini susturması gerekir.
Acınıza da saygılar yok.
Çocuğu getirmişler, kayinvade yanına uğramayıp, gidin direkt evinize.
Kendisi geldi helva falan kavurdu Allah razı olsun ben ona bisey deniyorum ama 10 gün evladından uzak durmuşum ve cocuk konusunda ona güvenim yok halası da gidecek diye istedim hemen büyüttüler meseleyiÖncelikle başınız sağolsun.
Babanız vefat etmiş kendisi gelseydi incileri dökülmezdi.
Eşiniz ne diyor bu duruma peki?
Gitmemeniz gerekir şu an yanına.Bana soruyor evet bende evlilik sadece maddiyatla olmaz manevi destek ister dedim o da bunlar basit meseleler diyor eşime karşıda çok ofkeliyim sizce ne yapayim
Aynen öyle insanlar o kadar anlayissiz ki bide kışın ölümden döndü ben yanındaydım kızı evlendi benim evimde gelin olup cıktı nankörler valla çok sinirliyim insanlar iyi niyetimi oldurducenazeye gitmişsin üstelik baban milleti hoşgeldine eğlemeye gittin sanki. kızınıda istemen gayet doğal.
bundan sonra bayramda seyranda ararsın onun dışında mesafe koyman en iyisi.
Cevabınız için teşekkür ederim maalesef esim hiç susturmaz anca birisi gözünü açmalı ama nasıl olacak bilmiyorumBir şey davranmanıza gerek yok bence. Eşine yetiştirsinler sen onlar iyi niyetliymiş gibi davran bir süre sonra eşin annesinin şikayetlerinden bıkacaktır. "Kötü niyetle bir şey yapmadım zaten babamın acısından yorgun düştüm onlar da yanlış anlamıştır, unutalım takılmayalım" böyle şeyler de. Sen de münakaşaya girersen onlar bir şekilde seni haksız çıkartır ama sen takmaz görünürsen eşin onların şikayetlerinden bıkar. Tabii bu sadece fikir belki ben yanlış düşünüyorum.
Cenazen acın varken gorumceye hoş geldin demeye mi gidecekmişsin? Oldu, başka? Onlar seninle ne kadar ilgilendi bu süreçte? Cenaze yemeğine bile gelmemiş, pes.Aşırı alıngan maalesef neymiş kızına hoşgeldin demeye gitmemisim bizi markette gördü yanımızdan hızlıca geçti bunu hemen oğluna anlatmış gelin beni gördü yanıma gelmedi diye ben bu kadına nasıl davranayım
Bugün annem aradı niye böyle oluyor bizim açımız varken dedi. Abime falan beni şikayet etmiş annemin de kulağına geçti bana sordu bende anlattım bu arada. Kalkmış anneme senin kızın bizi önemsemiyor diyo. Hakkında saçma sapan konuşuyor bende aldım telefonu içimde biriken herşeyi dedim en son bana oğlum senin artık vs falan dedi bende istemiyorsan al senin olsun dedimGitmemeniz gerekir şu yanına.
Çünkü yaptığı cidden saygısızlık, sizin babanız vefat etmiş kadın görümceyi görmedin,nbana bakmadın, çocuğu istedin diye dedikodu yapıyor. Saygısızlık yaptığı.
Sonrasında birşey derse de bunları olduğu gibi söylersiniz. Ben öyle yapardım en azından.