- 2 Ağustos 2013
- 4.101
- 3.873
- Konu Sahibi Papatya199328
Merhaba hanımlar
Bugün ve bikac gün once canım fena halde sıkıldı. Benim babam bundan 17 gün once vefat etti bende 2 kızım ve eşimle memlekete geldik. Ben eşimle aynı memleketiyiz. Ikimizde aynı ilcedeniz köylerimiz farklı. Neyse Yolumuzun üzeriydi görümcemi de aldık( yaklaşık 1 yıl once evlendi ve ailesini hiç gormedi). Neyse koye geldik cenaze işi vs derken aynı gün kaynanam büyük kızıma hadi bize gidelim dedi o da gitmek istemedi bende kızım git onlarda seni özlemişler babanla orada kalırsınız dedi o da ikna oldu gitti. Bu arada bizde cenaze işleriyle vs uğraştık babam için yemek verdik. kaynanama kızımı dedesinin yemeğine getir dedim getirmedi neyse aynı gün beni aradı işte darılma gelemedim dedi bende önemli değil dedim. Kızının ne zaman gideceğini sordum bu hafta gidecek dedi. Neyse bende kzimi Allah biliyor kaynanama emanet edemem gerçekten ilgilenemiyor. Halası gidecek diye görümceme mesaj attım eğer çarşıya gelirseniz kızımı ve eşyalarını getirirsiniz dedim. Benim girumcem bu lafı al kaynanama de o da hemen alınmış sonra eşime anlatmış. Şimdi sizce burada ben yanlış bisey yapmişmıyım kizimi istemem sucmu 10 gun kaldi onlarla benim anneminde morali yerine gelsin diye istedim bi kaç güne de kaymakamlara geçecektim ben şimdi ne yapayım biraz uzun oldu kusura bakmayın
alınsın, sizin neden huzurunuz kaçıyor?
çocuğunuzu yanınızda istemeniz için sebep belirtmenize bile gerek yok, söz sahibi sizsiniz. Karar size ait.
Annesi olmanız yeterince geçerli sebep.
ayrıca acınızın üstüne 'alındım' demek ne kendini bilmezlik. insan kendi evladının gözüne bakınca unutuyor derdi sıkıntıyı.. evladınızın yanında olması gerekmez mi?
siz bir de ' onların tribini nasıl çekerim! ' diye konu açmışsınız.
Onlar 'nasıl destek olalım ' diye düşünmeleri gerekirken.
Rica ediyorum Allah sabırlar versin. ezilip büzülmeyin kv ise herkes yerini bilsin.