Kaynanam

Bugün annem aradı niye böyle oluyor bizim açımız varken dedi. Abime falan beni şikayet etmiş annemin de kulağına geçti bana sordu bende anlattım bu arada. Kalkmış anneme senin kızın bizi önemsemiyor diyo. Hakkında saçma sapan konuşuyor bende aldım telefonu içimde biriken herşeyi dedim en son bana oğlum senin artık vs falan dedi bende istemiyorsan al senin olsun dedim
Bak kesinlikle uğrama evlerine ve mesafeni koy, böyle bi durumda bile kendi derdine düşen terbiyesiz, bencil insanları yüceltme bir de, kapris yaptık ayağımıza getirdik diye alışmasınlar, zaten bugüne kadar alttan alınmışlar belli ki.
Ne yapsan da yaranamazsın böylelerine.
Ve şu sürecinde sana yaptıklarını da unutma.

Cenazen acın varken gorumceye hoş geldin demeye mi gidecekmişsin? Oldu, başka? Onlar seninle ne kadar ilgilendi bu süreçte? Cenaze yemeğine bile gelmemiş, pes.
Eşin ne diyor, önemli olan o, inşallah o da onları haklı bulmuyodur.
Kaynanaya falan uğrama, herkes yerini bilsin, terbiyesizler.
Kızını da göndersinler, ne münasebet ya.
Öyleymiş onlara göre sanki gorumcem benim yanıma baş sağlığına geldi beim annem tek başınayken ben onlara nasıl gideyim biraz acısı dinince gidecektim şimdi hakkını yetmeyeyim annemin yanına geldi babam için helva kavurdu vs ama ben kızımı istedim diye saçma sapan konuşamaz bana

Bugün annem aradı niye böyle oluyor bizim açımız varken dedi. Abime falan beni şikayet etmiş annemin de kulağına geçti bana sordu bende anlattım bu arada. Kalkmış anneme senin kızın bizi önemsemiyor diyo. Hakkında saçma sapan konuşuyor bende aldım telefonu içimde biriken herşeyi dedim en son bana oğlum senin artık vs falan dedi bende istemiyorsan al senin olsun dedim
Ay terbiyesiz kadın.
Cidden sinirlendim.
Sizin babanız öleli 17 gün olmuş sadece.
Onların neyini önemseyeceksiniz?
Giderken uğramayı yanına, dediklerinde haklı görür kendini.

Öyleymiş onlara göre sanki gorumcem benim yanıma baş sağlığına geldi beim annem tek başınayken ben onlara nasıl gideyim biraz acısı dinince gidecektim şimdi hakkını yetmeyeyim annemin yanına geldi babam için helva kavurdu vs ama ben kızımı istedim diye saçma sapan konuşamaz bana
Herkes haddini bilsin, istersen hiç göndermezsin, kim oluyo onlar mesela? Çok sinirlendim ya, derdinin içinde bi de bunları mi çekeceksin? Pis reziller

Başınız sağ olsun.
Kvnizin yaptığı şey çok ayıp, acınız taze ve çıkardığı yoktan meseleye bakın; cidden inanılır gibi değil. Üstelik çocuğunuzu da alırsınız yani istediğinizde, sanki hiç göndermemiş, yasaklıyormuş gibi bi tavır. Eşinize şikayet etmesi, mağduru oynaması da ayrı bir utanılası hal. Eşiniz de gelip bunu size anlattı bir de... Yani böyle olduğu gibi sıradan sıvamışlar, tüyünü de eşiniz dikmiş.

Yoktan yere mevzu, vallahi yoktan yere.
Kv benim için biterdi, çok çiğ bir hareket, öylesine bayramdan bayrama ancak, o da çocuklarım babaanne görsünler diye. Onun haricinde içim almazdı. Siz nelerle uğraşıyorsunuz, onlar neyin peşinde. Şu halde eşime de çok gönül koyardım, soğurdum ya, saçmalığın daniskası.

Bak kesinlikle uğrama evlerine ve mesafeni koy, böyle bi durumda bile kendi derdine düşen terbiyesiz, bencil insanları yüceltme bir de, kapris yaptık ayağımıza getirdik diye alışmasınlar, zaten bugüne kadar alttan alınmışlar belli ki.
Ne yapsan da yaranamazsın böylelerine.
Ve şu sürecinde sana yaptıklarını da unutma.
Gerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorum

Gerçekten öyle çoğu şeylerine sırf esim için göz yumdum ama hiç haketmemisler esim diyor ki sen hiç bizimkilerin yanında durmak istemiyorsun inanın gelinlerinin içinde en fazla ben dururum yanlarında evlerinde hicbisekilde tesisat yok mutfak yok banyo yok yinede dururum. Küçük gelini geçen sene 2 ay annesinin yanında durdu 1 hafta olmadan bi bahane uydurup kaçtı benim sikintin eşimle ilgili herhalde bir türlü sınır koymuyor bunu nasıl başarırım bilmiyorum
Eşiniz ne kadar duruyor sizin ailenizin yanında? beraber gider birkaç gün kalırsınız, sonrası kendi aileniz normal şartlarda.
Şu olayda sonra bayramdan bayrama hiç kalmadan bile görülüp gidilir.
Çok yüz bulmuşlar ne yazık ki.

Şu dakikadan sonra gemileri yakıp tavrını koymazsan daha da koyamazsın. Eline tam anlamıyla bir fırsat geçmiş, ne demek ya boyle bi acının içinde kapris, trip, kusur aramak? O kadar sinirlendim ki.
Tavrını mutlaka koy, adam gibi alttan almazlarsa da kesinlikle yumuşama. Asla ve asla evlerine gitme gönül almaya falan.
Eşin de anlarsa anlar, anlamazsa kendi bilir, o kadar uzun boylu değil.

Eşiniz ne kadar duruyor sizin ailenizin yanında? beraber gider birkaç gün kalırsınız, sonrası kendi aileniz normal şartlarda.
Şu olayda sonra bayramdan bayrama hiç kalmadan bile görülüp gidilir.
Çok yüz bulmuşlar ne yazık ki.
Ben istanbul sıcak diye yazı memlekette geçiriyorum biraz kaymakamlarda biraz annelerde kalıyorum ama tabiki annemin evi daha rahat. Ha aynı ev kaynanamınki olsa çünkü evinin hiçbirşeyi yapılı değil inanın orada daha fazla dururum. Evet o yüzü ben verdim iyi niyetim başına bela oldu

Aynen öyle insanlar o kadar anlayissiz ki bide kışın ölümden döndü ben yanındaydım kızı evlendi benim evimde gelin olup cıktı nankörler valla çok sinirliyim insanlar iyi niyetimi oldurdu

densiz işte.
bazı insanlar çok bencil oluyor senin canın mı acıyor önemi yok onlar için.
sakın dönüşte uğrayayım falan deme.

Acılı günlerinizde yaptıkları çok ayıp. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar. Düşüncesiz ve bencil insanlar. Uzun bir süre görüşmeyin derim. Eşinize de benim acılı günümde yanımda olmaları gerekirken bir de benle uğraştılar, benim zor zamanımda yanında olmayan hiç olmasın yanımda diyin. Bu arada eşinizde de hata var, onları tersleyebilir kızın acısı var, uğraştığınız şeye bakın ayıp diyebilirdi, bir de gelip size anlatmış. Onun da onlardan farkı yok.

Şu dakikadan sonra gemileri yakıp tavrını koymazsan daha da koyamazsın. Eline tam anlamıyla bir fırsat geçmiş, ne demek ya boyle bi acının içinde kapris, trip, kusur aramak? O kadar sinirlendim ki.
Tavrını mutlaka koy, adam gibi alttan almazlarsa da kesinlikle yumuşama. Asla ve asla evlerine gitme gönül almaya falan.
Eşin de anlarsa anlar, anlamazsa kendi bilir, o kadar uzun boylu değil.
Tabikide girmicem onların yaptığını nasıl unuturum benim için çokta önemli değiller beni düşündüren eşimin tavırları ama o da böyle yapmaya devam ederse beni kaybedecek

Başınız sağ olsun . Gerçekten cok terbiyesiz insanlarmış ama sorun eşinizde maalesef, o sınır koymuyor. Annesine nasil söylersin bunu henjz acıları taze deyip susturması gereken o . Hala size bizimkilerin yaninda kalmıyorsun dememeli. Nasil olur bilmem ama sizi kırdığı icin kimse üzülmüyor

Acılı günlerinizde yaptıkları çok ayıp. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar. Düşüncesiz ve bencil insanlar. Uzun bir süre görüşmeyin derim. Eşinize de benim acılı günümde yanımda olmaları gerekirken bir de benle uğraştılar, benim zor zamanımda yanında olmayan hiç olmasın yanımda diyin. Bu arada eşinizde de hata var, onları tersleyebilir kızın acısı var, uğraştığınız şeye bakın ayıp diyebilirdi, bir de gelip size anlatmış. Onun da onlardan farkı yok.
Evet maalesef öyle birde üstüne esim boşver diyor bende gayet düzgün bir şekilde sınır çizmesi gerektiğini söyledim ama yok gözümü açtım herkese hakettiği gibi bundan sonra

X