Kaynanam

Kaynanaya bak. Bu ne rahatlık.

Vallahi sessiz kaldıkça bu böyle devam eder canım. Bu durum için düşüncem tavrını koyacaksın silik durmucaksin kayın validenide alıp karşına yumuşak dille uyaracaksin. Ben daha genç gelinim evimde rahat giyinmek ,kocamla dizdize tv izlemek istiyorum ,duş alırken çok rahatsız oluyorum ve siz bunun farkında değilsiniz ama eşimle arama soğukluk giriyor ve bu böyle devam ederse evliliğimi sonlandirmak zorunda kalacam sayenizde de ve bunları söylerken öz güvenle şöyle canım yapacağını anlasın yani sonuçta kendileri yüzünde oğullarının yuvasının yıkılmasının ihtimali hiç hoş değil tabi anlarsa. Eğer kusersede bunun keyfini sur lütfen barisincada tatlı tatlı mesafeni koy

Haklısın grill.. Hala "ama çok seviyorum eşimi, kaynanamı, kayınpederimi" diyor..

Yazık yaa kadınlarımızın böylesine aciz olmasına üzülüyorum.. Bu bir tercih meselesi ama... Herkes kendi tercihlerini yaşar!.. Kimisi mutsuz olduğu yerde 1 dk durmaz, başı dimdik yoluna devam eder.. Kimisi de "ama seviyorum" deyip ömür boyu mutsuzluğa mahkum olur..

kayınvalidenin evine gelin gelmişsin resmen

Konu sahibi ayrılmayı düşünmüyor bu yüzden ev icersinde olabilecek çözümlerden bahsetmeyi seçtim ben.
Elbette ki alıp başını çekip gitse eşi öyle bir dize gelir ki ama malesef bu düzen böyle gider ..
Nasıl kabul ediliyor bilmiyorum .
Ben nisanliydim ve gorumceme saygılı bir şekilde neler demiştim .
Kırılması da umrumda değildi çünkü ben yeterince kiriktim.
Insan biraz kendini düşünmeli ama konu sahibi bu şekilde olan düzenden rahatsız sadece ayrılmak istemiyor.
Gidip çalışıp en azından bir bakıma özgür olsun.

Çook zor anlayışsiz ve cahil insanlarla ugrasmak Allah yar ve yardimciniz olsun
Kendi evleri olupta eli ayağı tutarken gelinin yanında cöreklenip onun hayatını zehir ederek ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
Acaba aynı şey kızlarının başına gelse ne tepki verirler?

+1

Ben yerinizde olsam "eşimi seviyorum" iye bir sorunum kalmazdı bu sürede çünkü daha ilk ayda buz gibi soğurdum.
Ben olsam böyle bir evlilik devam ettirmezdim, siz bilirsiniz.

Buradan sesleniyorum.. Ebru Öztürk'ün kv yapma böyle şeyler!

Kocanla acik acik knus kendini bnim yerime koy de yasadiklarimi gercekten anlayamazsin de hani anlat ona dersini

Canim lutfen kusura bakma ama sende kafasina vur lokmasini al cinstensin. Biraz disini gostersene. Ne demek 5 aylik bebekle nasil giderim. Ucakla daha kolay oluyo bebekle gitmek. 1 saat suruyo cunku. Lutfen biseyler yapmak icin bebegi bahane etme. Bebek engel degilki. Alican biletini binicen gidicen yavrunla. Kocanda aaa gidebiliyo bu diye bi dusunur. Adam biliyo tabiki senin biseh yapmicani. Tabiki anasini babasini dusunur.

Ayy ben okurken daraldim meger ben hicbirsey yasamiyormusum.benim bi kvalidem sorunlu oda catkapi gelir gider baska birseysi yok ama ondan bile rahatsiz duyuyorum ha bide alinganligi..
Sizde neler var neler bu isin cozumu zor maalesef esiniz her erkek gibi aman annem kusmesin alinmasin diye susan tiplerden ama evdeki eslerini dusunmezler yani kvalidede alingan modellerden senin anlayacagin ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin kizma bana ama cogumuz bu durumdayiz bende dahil. Ozturk_ebru

Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda bende kurtulurum ama guzellikle olsun istiyorum. Kaynanamda cok dedikoducu herkese anlatir bunlarida soylersem amayapscak bisey yok. Bi de diger eltimde bize yuruyerek evleri yarimsaat uzakl
Cok tesekkur ederim siz kurtulmussunuz. Bende soyleyecegim insallah ama guzellikle soyleyip kimsenin kus olmamasini istiyorum. Benim kaynanamda dedikoducu cok konusur dillendirir ama artik yapacak bisey kalmadi

Tok gidecegim artik bi yerlere giderse tovbe durmam bundan sonra

Aynen daha yeni konustum esimle sen git onlar bi yere giymeyecek diyo. 2 yilimi heba ettiler. Gidemeyecegimi saniyo oyle soyluyo ama yeter gitcem artik bisey yapmazsa

İçim karardı okurken ne düşüncesiz insanlar ya alıcan kafalarını tokuşturcan tövbe tövbe gıcık oldum :) işin çok zor allah kolaylık versin

Ksske basta karsi ciksaydim dogru soyluyosunuz buralara kadar gelmezdi mesele. Dediginizi kac kere yaptim kaynanamla kustum ama kadin yuzsuz esime git karinla konus diyo. O da gelip bana kiziyo. Annesinin yaninda kac kere tartistikta guluyo uzatmayin siz gencsiniz diyo. Ne özel hayat diye bisey kaldi ne de mitlulugumiz. Asla onlar 2 yilimi aldi benden asla hakkimi helal etmiyecegim

Bin uçağa git sende. Ben de oğluma 5 aylıkken uçak seyehatı yaptım çok da rahattı. Çek git. Ailesi ne yaparsa yapsın
Gitmesin esini getir biz gideriz diyecek bina eminim kesin ama bizi bu kadar yuz goz ettikten sonra esimle eskisi gibi nasil olcaz. Hic saygimiz kalmadi birbirimize hep onlar yuzunden tartistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…