Kaynanam

Bence evi olduğu gibi onlara bırakıp yeni bir eve çıkın :KK53: :KK70:
Ev ev üstüne olmaz ki böyle uzun sürmez bu sorunlar sevginizi bitirir.
Ama evi biz aldik onlara ait degil kendi evleri var. Bu devirde de surekli ev alamiyosin ki bi duzen kurdultan sonra nasil cokalom baska eve. O yuzsuzlerin cikip gitmesi lazim

Ayy ben okurken daraldim meger ben hicbirsey yasamiyormusum.benim bi kvalidem sorunlu oda catkapi gelir gider baska birseysi yok ama ondan bile rahatsiz duyuyorum ha bide alinganligi..
Sizde neler var neler bu isin cozumu zor maalesef esiniz her erkek gibi aman annem kusmesin alinmasin diye susan tiplerden ama evdeki eslerini dusunmezler yani kvalidede alingan modellerden senin anlayacagin ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin kizma bana ama cogumuz bu durumdayiz bende dahil. Ozturk_ebru Ozturk_ebru
Size yemin ederim daha yeni esime bu sıkıntıyi tekrar anlattigimda o da bana ayni seyi soyledi. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan 0 fidecen dedi

Evime gidersem kendi babamin dusuncelerinden korkuyorum. Babam esimle evlenmemi istemedi cok uzagiz diye ama ben cok zorladim ve sevdigimden bi sekilde ikna edip evlendim. Bu sefer babam ben demistim havalarina girecek ondan cok korkuyorum

yani kendi baban iki laf söyleyecek diye, bu aileyi çekeceksin ömür boyu öyle mi, Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.
daha kendi hakkını hukukunu savunamıyorsun, çocuğun ne olacak?

Ama evi biz aldik onlara ait degil kendi evleri var. Bu devirde de surekli ev alamiyosin ki bi duzen kurdultan sonra nasil cokalom baska eve. O yuzsuzlerin cikip gitmesi lazim
Ev sizinse sıkıştık satıyoruz kiraya çıkıcaz diyin ve daha küçük ancak size yetecek bir eve geçin canım. O zaman rahat edemeyip gideceklerdir.
Aslına bakarsan bu işin çözümü eşinin istemesinden geçiyor. İsterse bir şekilde çözer kimseyi kırmadan.

Yahu niye bu kadar taviz veriyorsunuz. Nasıl dayanabiliyorsunuz? Eşimi seviyorum diyorsunuz seviyorsunuz diye ömür boyu bu saçmalığımı çekeceksiniz yani? Eşinizde sizi bir zahmet sevsin birazda anasına babasına artık bir ev olduğunuzu ve koloni halinde yaşayamayacağınızı söylesin. Bu ne böyle okurken ben daraldım :KK12:

Haberim bile yoktu evimizde kalacaklarindan kocaman bi yatak gelince sok oldum. Bizim yatak boyle degildi dedim. Esim annemlerin yatagi dedi. Esime bakialarimla biseleri anlatmaya calistim ama o yapacak bisey tok der gibi bakti bana. Kaynanamda cok mutluydu bisey diyemedim. Cunku sormadilar bana. Kendi evlerindede yataklari var bizim evdede
Bastan olan olmus.yapacak bisey yok bu saatten sonra.keske olmasaymis.yaslaninca zaten bakim icin geliyorlar.hani keske simdi rahat edeydinizde.esiniz ayip olcak dye simdi bsey dyemiyorsa sonra hic diyemeyecek.onlar nasil istiyorsa oyle devam edecek

Bu nedir ya koloni halinde yaşamak ne kadar iğrenç insanlar bunlar .
Hayır bahane de doğalgaz yani.
Eskiden nasıl ısınıyorsan öyle isin yani doğalgaz gelmeden önce yaşam yok muydu bu ne saçma bahanedir.
Valla ben bu tip bu eşi asla sevemez ve de bosanirdim.
Her şeyi geçtim senin ailen itiraz etmiyor mi bu duruma?

Valla her söyleyen ayrılamıyor.senin gidemeyeceğini biliyor eşin.zaten gidemeyeceksin bizde anladık bunu.ama cesaretli olmak lazım.hiç konuşma bari eşinle değerini gördün nasılsa.benimkilerde gitmez azıcık yüz bulsalar

Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
Sesini cikar. Esimi seviyorum diye her seye niye katlaniyorsun? Sevgin mutlu olmana yetmiyor

Ya savaşıp herkesten kurtulacaksin

Ya da arkana bakmadan kacacaksin

Yoksa 20 sene geçer sen pismanliklarinla gecen boş ömrünle kalirsin

Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
Ya bu deveyi gudeceksiniz. Ya da bu diyardan gideceksiniz. Baska caresi yok.

Aynen daha yeni konustum esimle sen git onlar bi yere giymeyecek diyo. 2 yilimi heba ettiler. Gidemeyecegimi saniyo oyle soyluyo ama yeter gitcem artik bisey yapmazsa
Sana git mi diyo :KK57: çok pasif kalmissin dedigin gibi yapamassin zannediyor ama bir seylerin degismeai icin gitmen şart. Inceldigi yerden kopsun elalemin kahrini cekecegine gider anne babanin dizinin dibine oturursun. Ben burda deli oldum esine de aiilesine de ya. Allahim hepimizi iyilerle karsilastirsin.

Size yemin ederim daha yeni esime bu sıkıntıyi tekrar anlattigimda o da bana ayni seyi soyledi. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan 0 fidecen dedi
Sana bir abla tavsiyesi dalgaya alican herseyi rahat olmaya calis.unursamiycaksin olanlari ne olursa olsun.pislenmismi ev kvalidene soyle beraber yapalim de yardim etmesi icin durtukle biraz.yani madem duzeltemiyceksin bu durumu sende trahat ol umursama dalgaya al ciddiye alma hicbirseyi..bari kendini hasta etme.

Bi kere ne kadar acemi olursan ol o çocuğun annesi sensin. Bana da sen bakamazsın falan ayakları yapmıştı kv ama fırsat vermedim. Lütfen çocuğunuzla ilgilenin başkalarına fırsat vermeyin en sinirime dokunan şey bu oluyor. Kendim de yaşadığım için.

Çok üzücü bir durum ama bu olayı sadece eşiniz çözebilir. Anladığım kadarıyla siz de yumuşak başlı bir insansınız kavga etmeden sakince yavaş yavaş eşinize artık ayrı ev olduğunuzu sizin de evliliği ev çekip çevirmeyi öğrenmek istediğinizi (Emin'im biliyorsunuzdur da eşinize öyle diyin) sizin heveslendiğinizi ama yapamadığınızı onları çok sevdiğinizi ama biraz özlemek istediğinizi artık yorulduğunuzu, başbaşa kalmak istediğinizi anlatın.

Hop diye sinirli sinirli değil. Yavaş yavaş, teker teker, sevgiyle anlatın. Kandırın yani :KK66:

Haberim bile yoktu evimizde kalacaklarindan kocaman bi yatak gelince sok oldum. Bizim yatak boyle degildi dedim. Esim annemlerin yatagi dedi. Esime bakialarimla biseleri anlatmaya calistim ama o yapacak bisey tok der gibi bakti bana. Kaynanamda cok mutluydu bisey diyemedim. Cunku sormadilar bana. Kendi evlerindede yataklari var bizim evdede

Şimdi okudum son olayları. Adam senden yana değilse git bakalım ne olacak. Madem bu kadar hevesliydin anana evlenmeseydin diyin.

Çok ayıp ya ne kadar iyi niyetli olursa olsun resmen özel hayata saygı kalmamış

Aynen valla bende oyle diyorum. Kendin ucaga bin git diyo. Ben gelmem diyo. Hani bi sekilde gitmeyim diye ugrasiyo. Bebegim daha 5 aylik nasi gitcem diyorum banane gitmek isteyen sensin yoksa annemlerin yaninda dur diyo. Ama ne olursa olsun bu yaz giderse bende gitcem bebekle
Ya ben anlamadım siz neden onlarla ilçeye gidiyorsunuz? Kalın evinizde, çok sıkılırsanız 3-5 günlüğüne gidip geri dönğn. Azıcık evimde oturayım demek çok mu zor. Benim de eşim nöbete gidiyor, annem o kadar çağırıyor 1 defa gitsem 5 defa gitmiyorum. Bu evde tek kalmama korkusu nedir? Belki ben ağda yapıcam ya ne işi var insanların evimde. Kocamın babası da olsa erkek yani saçmalık insan bazen kendi babasını bile istemez evde ya.

X