Kaynanam

Evime gidersem kendi babamin dusuncelerinden korkuyorum. Babam esimle evlenmemi istemedi cok uzagiz diye ama ben cok zorladim ve sevdigimden bi sekilde ikna edip evlendim. Bu sefer babam ben demistim havalarina girecek ondan cok korkuyorum
o evde kalmaktansa babamın havalarini günde 500 kere çekerim daha iyi

yuh sen ömrünün her gününü onun anası babasiyla geciriyorsun ama o senin ailene seni bırakmak için bile gitmiyor
arkadaşım sen bu adamın nesini seviyorsun
burdan telkin vermekistemem ama sen okumuş bir insansın bir çocuğun var
ben şu anda açık lise öğrencisiyim 2 çocuğum var 24 yaşındayım memlrketimde bosanmalara karşı mahalle baskısı son derece yüksek yani kriterlerim senden çok daha zorlayıcı derecede
Rabbim büyük konusturmasin ama senin yerinde olsam bir dakika durmaz bosanirdim

Senin asıl sorunun, kayınvalidenlerin sürekli kalması değil mi ? Eşin ne istiyorsan olsun ama annenler kalmasın deme demiş. Eee bir şey çözüldüğü yok yani. Bari şart veya sınır koşsaydın. Bu kadar ayaklanmış sonra bir şey halledemeden susup oturmuşsun.
Kaynının söyledikleri seni neden durdurdu ? Annemler duyarsa tavırları değişir demiş. Sen ayrılmaya niyetli olsan tavırları umurunda olmazdı. Onlar da biliyor sen de biliyorsun aslında çekip gitmeyeceğini.

Malesef evden cikamam suan bebek gelvek borc cok var bir sure calisamicam calistigim zaman zarfindada kvdem bakcak cocuga
Kv'niz bakacağına bakıcı tutun madem çalışacaksınız yada çalışmayın kendiniz bakın ama ne olursa olsun kv'nize baktırmayın.. O benim çocuğum diyen, sizin yüzünüze tlf kapatan kadına mı emanet ediceksiniz evladınızı?

Elimdeki tek alternatif malesef evlenir evlenmez hamile kaldim borcumuz bitmek bilmiyor

Ozaman Allah yardımcınız olsun ne diyeyim... Keşke korunsaymışsınız bir süre.. Hem evliliğe adapte olmanız açısından hemde maddi açıdan...
Bebegim icin keske diyemiyorum ama tesekkur ederim Allahtan esim beni anliyor ve anneci degil gunu gelicek pisman olcak kvdem ama ben o zaman ustlu altli oturmuyor olcam en gec anasinifi cagina gelince kurtulcam ins bu evden

Kızın aileside yeterince sahip çıkmıyor anladıgım kadarı ile ailesi yuvanı yıkma gelme diyormuş bir arkadaşa mesajına yazmıştı , bunu biliyorlarsa iyice sindirmişler kızı .

En saglıklı yuva cekırdek aıledır ben yuva ustune yuvaya karsıyım kaldı ki bu dogasal olarak bıle aykırı.Karmasaya yol acar kan bagı olmayan ınsanların bır kume halıne gelmesi cok tıksınc ee tabı kımse kımseyı cekemez.Ve her kadında ego vardır olmalıdır o evın hanımı olmak ıstıyorsun dogal hakkın eşin de senı (senın kadar ) sevıyorsa bu sorunu cözün.

Üzülüyorum size, bile bile kabul ediyorsunuz ve ailesi için anında sizi gözden çıkarabılecek herifleri sevıyorsunuz ama siz sevılmıyorsunuz. Ee birde çocuk yapıyorsunuz bile biöe sonrada çocuğum var dıyorsunuz. 22 yaşında hayatını rezil etmişsin otur çek şimdi çok sevıyormuşsun ya.

Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama böyle durumlarda verilecek en doğru kararı vermişsiniz bence. Güçlü durup buna cesaret etmeniz örnek olsun konu sahibine. Keşke kimse boşanmasa ama insan kendine eziyet etmemeli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kesinlikle... Bu hayat tercihlerden ibaret. Neden mutsuz olmayı tercih edelimki? Neden hayatımızı başka insanlar yüzünden zehir etmeyi tercih edelim?

Umarım konu sahibi de kendisi ve evladı için en doğru kararı verir, en sağlıklı tercihi yapabilir...

Öncelikle sana sormadan danışmadan yatak falan alıp eve getirmek ne demek. Üstelik kocanizin bundan haberi var ve sizin yok. Zaten o anda olaya el koymanız lazımdı.
Ikinci vakada sen çocuğuna niye bakamazmissin o ne demek evlenen çocuk yapan onu da yapar elbet. Kimse anasının karnından süper anne olarak çıkmıyor. Bence sen gereğinden fazla susup taviz vermissin. Bende kayinvalidrmle yaşıyorum ama bunu ben kendim baştan kabul ettim çünkü eşimin babası vefat etti. Sizinkiler maaşallah maa aile rehin almışlar hayatınızı. Birde evli çocuklu kadın dışarı çıkarken seni engelliyor. Valla canım bunlar kopeksiz koyu bulmuş istediklerini yapıyorlar. Artık tavrını koy bence bu ne saçmalık.. Senin adına çok üzüldüm. Fakat bu böyle devam etmez. Tabi yaşının küçük olmasını biraz kullanmışlar oda bir gerçek. Ben 32 yaşındayım 7 aylık evliyim. Kaynanam ben dışarı çıkarken bana karışacak şenlik çıkar evde. Ailen destek olsun sana büyüklerin devreye gitsin sen halledemiyorsan

Hayırlı olsun tatlım. Ömrünü seni çok seven(!) ve çok saygı duyan(!) bir adam ve ailesiyle geçireceksin. Cici kayınvaliden ve tontiş kayınpederinle uzuuuuun bir ömür diliyorum sana. Herkese nasip olmaz bu. Ne şanslısın yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…