- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
-
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
o evde kalmaktansa babamın havalarini günde 500 kere çekerim daha iyiEvime gidersem kendi babamin dusuncelerinden korkuyorum. Babam esimle evlenmemi istemedi cok uzagiz diye ama ben cok zorladim ve sevdigimden bi sekilde ikna edip evlendim. Bu sefer babam ben demistim havalarina girecek ondan cok korkuyorum
yuh sen ömrünün her gününü onun anası babasiyla geciriyorsun ama o senin ailene seni bırakmak için bile gitmiyorAynen valla bende oyle diyorum. Kendin ucaga bin git diyo. Ben gelmem diyo. Hani bi sekilde gitmeyim diye ugrasiyo. Bebegim daha 5 aylik nasi gitcem diyorum banane gitmek isteyen sensin yoksa annemlerin yaninda dur diyo. Ama ne olursa olsun bu yaz giderse bende gitcem bebekle
Kizlar esimle yine konustum ve esim ailemi istemeyeni bende istemem toplan git dedi resmen beni evden kovdu. Sonra ben cantami hazirliyodum o telefonunu alip disari cikti. Ablasina anlatmis herseyi onunla konusmus. Ablasi benimle konusmak istedi konusamadim. Orta yolu bulun oturun konusun falan diyecekmisti. Sonra ben konusmak istemeyince gorumcem kaynimi aramis. Kaynim yine esimi aradi ne oluyo anlatin falan dedi. Ben kararliydim kesin gidiyodum. Bu sefer esim al abimle konus diye telefonu kulagima tuttu. Sonra konusmak zorunda kaldim. Yatim saatten fazla konusmusumdur kaynimla. Lutfen yuvanizi bozmayin kucucuk bebeginiz var orta yolu bulun tamam benim kardesim hakli demiyorum. Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir dedi. Cocugunu dusun lutfen oturun konusun dedi. Tamam dedim oturdum esimle konustum. Kaynim onunlada konustugu icin esim gayet sakindi. Guzelce konustuk tamam ne istiyosan o olsun bep iyi gecinelim ama bana annemler burda kalmasin deme dddi
22
Kv'niz bakacağına bakıcı tutun madem çalışacaksınız yada çalışmayın kendiniz bakın ama ne olursa olsun kv'nize baktırmayın.. O benim çocuğum diyen, sizin yüzünüze tlf kapatan kadına mı emanet ediceksiniz evladınızı?Malesef evden cikamam suan bebek gelvek borc cok var bir sure calisamicam calistigim zaman zarfindada kvdem bakcak cocuga
Elimdeki tek alternatif malesef evlenir evlenmez hamile kaldim borcumuz bitmek bilmiyorKv'niz bakacağına bakıcı tutun madem çalışacaksınız yada çalışmayın kendiniz bakın ama ne olursa olsun kv'nize baktırmayın.. O benim çocuğum diyen, sizin yüzünüze tlf kapatan kadına mı emanet ediceksiniz evladınızı?
Ozaman Allah yardımcınız olsun ne diyeyim... Keşke korunsaymışsınız bir süre.. Hem evliliğe adapte olmanız açısından hemde maddi açıdan...Elimdeki tek alternatif malesef evlenir evlenmez hamile kaldim borcumuz bitmek bilmiyor
Bebegim icin keske diyemiyorum ama tesekkur ederim Allahtan esim beni anliyor ve anneci degil gunu gelicek pisman olcak kvdem ama ben o zaman ustlu altli oturmuyor olcam en gec anasinifi cagina gelince kurtulcam ins bu evdenOzaman Allah yardımcınız olsun ne diyeyim... Keşke korunsaymışsınız bir süre.. Hem evliliğe adapte olmanız açısından hemde maddi açıdan...
Kızın aileside yeterince sahip çıkmıyor anladıgım kadarı ile ailesi yuvanı yıkma gelme diyormuş bir arkadaşa mesajına yazmıştı , bunu biliyorlarsa iyice sindirmişler kızı .Orayı anladım zaten. Hizmetçi olarak gormeseler nereye gitseler goturmezler.
Bu kadın neden kendi evinde oturmuyor da illa kv.nin evine gitmek zorunda.
Illa gidecekse kendi annesinin evine gitsin mesela.
Ya Rabbim sen şöyle kv.nin kp.in hakkından gel pişman et yaptıklarına.
Kızın aileside yeterince sahip çıkmıyor anladıgım kadarı ile ailesi yuvanı yıkma gelme diyormuş bir arkadaşa mesajına yazmıştı , bunu biliyorlarsa iyice sindirmişler kızı .
Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama böyle durumlarda verilecek en doğru kararı vermişsiniz bence. Güçlü durup buna cesaret etmeniz örnek olsun konu sahibine. Keşke kimse boşanmasa ama insan kendine eziyet etmemeli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Ayyy aynen canım yaa.. Bende yaptım o hatayı, annesinin gazına gelen, annesinin ağzının içine bakan biriyle evlendim.. Ama ben çocuk mocuk yapmadım çok şükür... Ve burda akıl veren, çevremde akıl veren herkese kulak verdim... Şimdi boşanıyorum, kurtuluyorum:)
Çok umutlu değilim, kocamı seviyorum diyor ama inşallah bu konu sahibide gözünü açar en kısa sürede..
Kesinlikle... Bu hayat tercihlerden ibaret. Neden mutsuz olmayı tercih edelimki? Neden hayatımızı başka insanlar yüzünden zehir etmeyi tercih edelim?Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama böyle durumlarda verilecek en doğru kararı vermişsiniz bence. Güçlü durup buna cesaret etmeniz örnek olsun konu sahibine. Keşke kimse boşanmasa ama insan kendine eziyet etmemeli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.