Kaynanam

O yatak o eve geldiginde tepkinizi koyacaktiniz ya yatak ya ben diye malesef sesinizi cikartmadiginiz icin bunlar oluyor. Esinize resti cekseniz ailen bu evden gidene kadar ailemin evinde kalacagim biktim diye. Tabi esinizin huyuna gore bunu yapin gidersen git diyecek biriyse yapmayin. Yasiniz cok kucuk cok toysunuz ve sizi bi nevi kullaniyorlar malesef. İns refaha kavusursunuz.

Saka gibi gercekten bu ne saygisizlik,cekilir yani yok sonuna kadar haklisiniz.artik ayip oluru,kaynanam aliniri bir kenara bairakin.esiniz cok pasif siz konusun.alinirsa da alinsinlar daha iyi.bir sure uzak olurlar en azindan.
Esim bana diyo ki ben ve onlar yasadigim surece yanimda kalacaklar diyo. Ben ne yapcam diyorum annem sana ne yapiyo ki diyo

Ben bilemedim bu kadar sıkıntı olacagini. Esim aynen gidersen git der

Ben olsam o zaman siz takılın burda ben gidiyorum demiştim çoktan. Ailen arkada mı? İş/eğitim durumun ne? Boşan diye demiyorum, esaslı bir rest çekersen inanırlar mı gözleri korkar mı diye soruyorum.

Kayinvalide ve kayınpederiniz bu şekilde yetistirilmis bu onlara normal geliyor.
Yadirgamiyorlar.
Dünyanın en iyi insanı da olsalar , kanatları da olsa , aynı evin içinde çok büyük sıkıntı.
Çok üzüldüm adınıza.
Yeni evli sayılırsınız.
Ama eşinizle birbirinizi tam taniyamamissiniz bile.
Evin dolu olmasından dolayı.
Hep derim, nişanlı iken sizli bizli olmak gelecek zararları engeller diye.
Eşinizi de anlıyorum.
Anne babaya git demek kolay mi ?
Asla değil.
Muhtaç değiller bu yüzden bu durumu kendi faydaniza çevirin .
En basiti bir iş bulun.
Siz ise gidin kayinvalideniz evi idare etsin .
Çocuğa baksın.
Yazinda is dolayısıyla onların yanına gitmezsiniz.
Eşiniz yok iken sizi bırakmak istemez ise kendi anneniz gelir.
Bu şekilde araya soğukluk girer...
Ve zamanla uzaklasirsiniz.

Ama bebegim var nasil vazgecicem

neden hayır demeyi denemiyorsunuz,
kayınvalidenizi karşınıza alıp biz genç bir çiftiz eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyoruz deseniz ne tepki verecek ki size, zorla oturmaya devam mı edecek evinizde,
eşinize yan odada baban horlarken, sevişemiyorum desen, kalkıp rahat rahat banyo yapamıyorum desen,
canımın istediği yemekleri yapamıyorum, çocuğumla gönlümce ilgilenemiyorum, istediğim tv programını izleyemiyorum, bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor diyip yan gelip yatamıyorum desen, ne kaybediersin?

Canım gerçekten şimdi hani şimdiye kadar itidalli karşılamış ses etmemişsin..Kursa filan yazilsan ne bileyim yada işe girsen ve bu sürede kv çocuğuna baksa filan ve onlarla gitmek istemesen..İnan ne denir bilemedim.Zamanla duzelecegine inanıyorum inş.biraz alinsin,kırılsın birak.aliniyor kırılıyor diye hep sen alttan alan olma.biraz fikirlerini açık oyna,yeri geldiğinde suratını asmamak için zorlama anlamasinlar diye as gitsin.hep güllük gulistanlik sanmasinlar.Çocuğun noktasında çok karistirtma.baya hakimiyet kurmuşlar maş.bu arada ben şöyle algiladim. Sanırım siz bir oturuyorsunuz artık.bunu onlar öyle düşünüyor evimiz ayrı gibi düşünmüyorlar.yalniz eltiniz ne kadar sevinmistir siz evlenince yükün kalkmasina:) sende tabiki cadaloz,cazgır bişey olma saygıyı elden bırakma ama bir fikrin olsun seninde.daha çok yeni evlisin duaya sarıl.Geçecek bugunler

Aynen dediginiz gibi hic biseyi yapamiyorum. Aynen oyle. Ama kaynimi eltilerimi gorumcemi ve esimi cok seviyorum. Kaynanamin dili durmayacak onlarada anlatcak dusunuyorum herseyi anlatsam diye ama o insanlar sonra bana nasil bi gozle bakacak diyede dusunuyorum. Yazin hep birlikte kaynanamgile gidiyoruz. O zaman benim o evdeki durumum ne olacak diyede dusunuyorum. Artik bana ne gozle bakacaklar

Hep sabir diliyorum saclarim dokuluyo stresten. Artik calismayi dusunuyorum esimle konuscam. Evet eltim gercekten cok rahatlamistir. Ama diyemiyorum bilmiyorum bi sekilde kaynanamin yanina gelince dilim dugum dugum oluyo

seninki hayat degil. ben olsam cocuk dogmadan hatta olmadan evlilikten beklentimi karsilayamadin der ayrilirdim. mecbur degilim kabile gibi yasamaya. ayril demiyorum yanlis anlama.seviyormussun cocugunda var. senin annenler ne diyor bu duruma? bir gun sanrin tukenecek. ne anlayissiz insanlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…