- 2 Mayıs 2017
- 136
- 47
-
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
Esim henuz gelmedi gelmek uzeredir. Gelsin zaten konuscamSevdiğim ama sevilmedigim yerde ben kalamazdim nasıl basariyorsun?
Hani bir yolu varsa girmeyeyim ben
Çalış kendi hayatını kur.
Onun bunun hayatına kaynak yapmaktan vazgeçti
Eşimi seviyorum
Çocuğum var
Eşimle konusucam demekten vazgeç
İcraate geç artik
Peki sen bana evlenirken, ben seni anama babama hizmet et diye alıyorum dedin mi, diye sordunuz mu? Madem öyle sigorta falan yapsın size ya bu ne kadrolu köle. İnsan söylerken azıcık utanır. Yazık size hem vallahi hem billahi yazık.Bende aynen esime boyle anlatiyorum ama sen gelinsin mecbur onlara hizmet etcen diyo
Kizlar benim esime hic bisey yaramazmis tam bir essekmis. Tam bir vurdum duymaz. Kendinden ve ailesinden baska kimseyi dusunmeyen biri. Yine konustum yine benimle tartisti. O yuzden daha fazla konusmama gerek yok. Beni anlamayan dinlemeyen kocadan bana hayir yok. Ben en iyisi kendi isimi kendim hallediyim. Bu sefer beni gonderirlerse bende giderim. Onlarda ana ogul ne halleri varsa gorsunlerPeki sen bana evlenirken, ben seni anama babama hizmet et diye alıyorum dedin mi, diye sordunuz mu? Madem öyle sigorta falan yapsın size ya bu ne kadrolu köle. İnsan söylerken azıcık utanır. Yazık size hem vallahi hem billahi yazık.
Kizlar benim esime hic bisey yaramazmis tam bir essekmis. Tam bir vurdum duymaz. Kendinden ve ailesinden baska kimseyi dusunmeyen biri. Yine konustum yine benimle tartisti. O yuzden daha fazla konusmama gerek yok. Beni anlamayan dinlemeyen kocadan bana hayir yok. Ben en iyisi kendi isimi kendim hallediyim. Bu sefer beni gonderirlerse bende giderim. Onlarda ana ogul ne halleri varsa gorsunler
Anlattim durumu ilk basta cok guzel konustu ben zaten basindan sonuna kadar sakin kaldim. Sonunda bana yeter artik ebru suss konusma diye bagirmaya basladi. Ben burda oldugum surece benim yanimda kalacaklar diye bana bagirdi. Resmen kendinden gecti. Duzgunce konustuguma konusacagima pisman etti beniNe dedi sana, aynı şeyleri mi tekrarladı? Ne planlarsan düşünürsen biz burdayız, destek oluruz sana..
Karsilik vermedim sonrasinda bana bagirinca devam etmedim istemiyorum onlari falan demedim sonrasinda. Resmen öfkeden cildirdi adam.Anlattim durumu ilk basta cok guzel konustu ben zaten basindan sonuna kadar sakin kaldim. Sonunda bana yeter artik ebru suss konusma diye bagirmaya basladi. Ben burda oldugum surece benim yanimda kalacaklar diye bana bagirdi. Resmen kendinden gecti. Duzgunce konustuguma konusacagima pisman etti beni
Anlattim durumu ilk basta cok guzel konustu ben zaten basindan sonuna kadar sakin kaldim. Sonunda bana yeter artik ebru suss konusma diye bagirmaya basladi. Ben burda oldugum surece benim yanimda kalacaklar diye bana bagirdi. Resmen kendinden gecti. Duzgunce konustuguma konusacagima pisman etti beni
Şimdi ben şunu anlamadım. Sen ona bi nevi ya onlar ya ben diyorsun. O da sana ailemi seçiyorum diyor. Aşağılanan taraf sen oluyorsun ve hala beni gönderirlerse giderim diyorsun. Seni göndermeleri sana daha beter bir muamele olmayacak mı? Senin o evden ayrılma kararını da onlar versin istiyorsun yani. Gerçi boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak seni anlıyorum ama ne bileyim. Allah kolaylık versin.Kizlar benim esime hic bisey yaramazmis tam bir essekmis. Tam bir vurdum duymaz. Kendinden ve ailesinden baska kimseyi dusunmeyen biri. Yine konustum yine benimle tartisti. O yuzden daha fazla konusmama gerek yok. Beni anlamayan dinlemeyen kocadan bana hayir yok. Ben en iyisi kendi isimi kendim hallediyim. Bu sefer beni gonderirlerse bende giderim. Onlarda ana ogul ne halleri varsa gorsunler
Bacim Yasin kac Merak etdimCokk tesekkurler. Evet biraz daha kaynanama karsi davranislarimi degistircem. Inanin artik anne demek bile zor geliyo. Diyemiyorum cogu yerlerde. Kadindan bildiginiz nefret ediyorum. Bide cimri ve paragöz bir insan. Bebegimin altinlarina goz dikmeye basladi. Ben saklayamazmisim da o saklarmis. Diyorum ki kilerim cok karisik rafli dolap yaptiralimda aradigimizi kolay bulalim diyorum kayinbabam ne gerek var bi suru masraf cikti bi de ona mi masraf yapcaz diyo. Ben esime soyluyorum o araya giriyo. Ama esim sasirtti babasinin yaninda tamam yaptiralim haklisin dedi.
boşan canım. o kocayı sevebildiysen herkesi sevebilirsin. boşan ve yeni bir hayata başla zaten daha 22 yaşındasın. şu aklımla senin yerinde olsam beni sevmeyen biriyle asla yaşamazdım. eminim karşına iyi birileri çıkacaktır daha yolun başındasın.Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
Aynen valla bende oyle diyorum. Kendin ucaga bin git diyo. Ben gelmem diyo. Hani bi sekilde gitmeyim diye ugrasiyo. Bebegim daha 5 aylik nasi gitcem diyorum banane gitmek isteyen sensin yoksa annemlerin yaninda dur diyo. Ama ne olursa olsun bu yaz giderse bende gitcem bebekle
Kizlar esimle yine konustum ve esim ailemi istemeyeni bende istemem toplan git dedi resmen beni evden kovdu. Sonra ben cantami hazirliyodum o telefonunu alip disari cikti. Ablasina anlatmis herseyi onunla konusmus. Ablasi benimle konusmak istedi konusamadim. Orta yolu bulun oturun konusun falan diyecekmisti. Sonra ben konusmak istemeyince gorumcem kaynimi aramis. Kaynim yine esimi aradi ne oluyo anlatin falan dedi. Ben kararliydim kesin gidiyodum. Bu sefer esim al abimle konus diye telefonu kulagima tuttu. Sonra konusmak zorunda kaldim. Yatim saatten fazla konusmusumdur kaynimla. Lutfen yuvanizi bozmayin kucucuk bebeginiz var orta yolu bulun tamam benim kardesim hakli demiyorum. Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir dedi. Cocugunu dusun lutfen oturun konusun dedi. Tamam dedim oturdum esimle konustum. Kaynim onunlada konustugu icin esim gayet sakindi. Guzelce konustuk tamam ne istiyosan o olsun bep iyi gecinelim ama bana annemler burda kalmasin deme dddiboşan canım. o kocayı sevebildiysen herkesi sevebilirsin. boşan ve yeni bir hayata başla zaten daha 22 yaşındasın. şu aklımla senin yerinde olsam beni sevmeyen biriyle asla yaşamazdım. eminim karşına iyi birileri çıkacaktır daha yolun başındasın.
22Bacim Yasin kac Merak etdim
Insallah hersey hallolur. Esime gosteremem telefonu kirar atar heraldeAllahim korku filmi gibi resmen !
Gece gece neler okuyorum, yorumlarinda da gittikce durum vahimlesti resmen...nasil cektin nasil bir hayat yasiyorsun..suan eski sevgilimden ayrildigima sukrediyorum. Cunku ayni senin esin gibi eski kafa yapisina sahip bir insandi. Ailemde ailem..koseyi donmusum haberim yokmus.
Gerci bukadar sey yasatmazdi sanirim..ama gelin olucaksin boyle boyle vs diye veya ailemizin kizi olucaksin ataerkil zihniyetinde insanlardi.
Resmen aileye evlatlik gitmissin...esinde resmen geri kafali...anlayis empati sifir..bu yasantiyi da normal olarak goruyor resmen.. O yuzden sana hak vermiyor.. Yasin kucukmus canim basiretsizligine gelmis ne oldugunu anlayamamissin.. İnsallah hersey hallolur allah esinin basiretini acar umarim. Eger esinin kizmayacagini biliyorsan burdaki yorumlari okut ona istersen..baskasindan duyunca belki kendi capinda normal sandigi seyi sorgulamaya baslar..
Al benden de o kadar...İyide senin tek istediğin ayrı yaşamak bunun orta yolu yok ki. Kaynın hangi orta yoldan, kocan hangi isteğinden bahsediyor!
Asla aksini kabullendiremezsin canim malesef asla anlamicaktir biliyodunda geldin derler kabul etmeseydin derler annesinin yaptigini asla gormezEsim bana diyo ki ben ve onlar yasadigim surece yanimda kalacaklar diyo. Ben ne yapcam diyorum annem sana ne yapiyo ki diyo