Kaynanam

Esim henuz gelmedi gelmek uzeredir. Gelsin zaten konuscam

Bende aynen esime boyle anlatiyorum ama sen gelinsin mecbur onlara hizmet etcen diyo
Peki sen bana evlenirken, ben seni anama babama hizmet et diye alıyorum dedin mi, diye sordunuz mu? Madem öyle sigorta falan yapsın size ya bu ne kadrolu köle. İnsan söylerken azıcık utanır. Yazık size hem vallahi hem billahi yazık.

Kizlar benim esime hic bisey yaramazmis tam bir essekmis. Tam bir vurdum duymaz. Kendinden ve ailesinden baska kimseyi dusunmeyen biri. Yine konustum yine benimle tartisti. O yuzden daha fazla konusmama gerek yok. Beni anlamayan dinlemeyen kocadan bana hayir yok. Ben en iyisi kendi isimi kendim hallediyim. Bu sefer beni gonderirlerse bende giderim. Onlarda ana ogul ne halleri varsa gorsunler

Ne dedi sana, aynı şeyleri mi tekrarladı? Ne planlarsan düşünürsen biz burdayız, destek oluruz sana..

Ne dedi sana, aynı şeyleri mi tekrarladı? Ne planlarsan düşünürsen biz burdayız, destek oluruz sana..
Anlattim durumu ilk basta cok guzel konustu ben zaten basindan sonuna kadar sakin kaldim. Sonunda bana yeter artik ebru suss konusma diye bagirmaya basladi. Ben burda oldugum surece benim yanimda kalacaklar diye bana bagirdi. Resmen kendinden gecti. Duzgunce konustuguma konusacagima pisman etti beni

Karsilik vermedim sonrasinda bana bagirinca devam etmedim istemiyorum onlari falan demedim sonrasinda. Resmen öfkeden cildirdi adam.

Böyle düzgün konuşmalarla küsmelerle imalarla soğuk durmayla falan anlatamayacaksın o da anlamayacak, artık çok net belli..

Ben burda olduğum sürece benim yanımda kalacaklar diyen adama onlar burda olduğu sürece de ben yokum denmeli.. Bu hayatta istediklerimiz için bazen farklı bilmediğimiz yollardan savaşmamız gerekiyor.. Bu da senin imtihanınmış, gerçekten Allah yardımcın olsun..

Şimdi ben şunu anlamadım. Sen ona bi nevi ya onlar ya ben diyorsun. O da sana ailemi seçiyorum diyor. Aşağılanan taraf sen oluyorsun ve hala beni gönderirlerse giderim diyorsun. Seni göndermeleri sana daha beter bir muamele olmayacak mı? Senin o evden ayrılma kararını da onlar versin istiyorsun yani. Gerçi boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak seni anlıyorum ama ne bileyim. Allah kolaylık versin.

Bacim Yasin kac Merak etdim

Allahim korku filmi gibi resmen !
Gece gece neler okuyorum, yorumlarinda da gittikce durum vahimlesti resmen...nasil cektin nasil bir hayat yasiyorsun..suan eski sevgilimden ayrildigima sukrediyorum. Cunku ayni senin esin gibi eski kafa yapisina sahip bir insandi. Ailemde ailem..koseyi donmusum haberim yokmus.
Gerci bukadar sey yasatmazdi sanirim..ama gelin olucaksin boyle boyle vs diye veya ailemizin kizi olucaksin ataerkil zihniyetinde insanlardi.
Resmen aileye evlatlik gitmissin...esinde resmen geri kafali...anlayis empati sifir..bu yasantiyi da normal olarak goruyor resmen.. O yuzden sana hak vermiyor.. Yasin kucukmus canim basiretsizligine gelmis ne oldugunu anlayamamissin.. İnsallah hersey hallolur allah esinin basiretini acar umarim. Eger esinin kizmayacagini biliyorsan burdaki yorumlari okut ona istersen..baskasindan duyunca belki kendi capinda normal sandigi seyi sorgulamaya baslar..

boşan canım. o kocayı sevebildiysen herkesi sevebilirsin. boşan ve yeni bir hayata başla zaten daha 22 yaşındasın. şu aklımla senin yerinde olsam beni sevmeyen biriyle asla yaşamazdım. eminim karşına iyi birileri çıkacaktır daha yolun başındasın.

Ben de oğlum 5 aylıkken uçak yolculuğu yapmıştım tek başıma .
Hiç bir şey olmaz önce Allaha güvenin sonra kendinize güvenin , binin gidin , tabi gitmeden niye gittiğinizi hangi şartlarda geri döneceğinizi açıkça eşinize söyleyin
Başbaşa kayınvalideye de söyleyin
Birebir kp ile de konuşun

Yani aynı ortamda söylemeyin , birbirlerini destekleyebilirler .. Ayrı ayrı konuşunca belki birinden biri kendi iç sesini dinleyip vicdanlı davranır , bizim yüzümüzden yuvaları yıkılmasın diye düşünür

Siz birebir tüm düşüncelerinizi söylerken biraz duygu sömürüsü yapın , eşimi seviyorum yuvamın dağılmasını istemiyorum ama bu şartlarda devam edemem diyin gerekirse gözyaşı dökün ..

Rest çekmezseniz kurtulamazsınız

Eşiniz sizi seviyorsa illa ki gelecektir yanınıza .

Bir koltukta iki karpuz olmaz ya siz , ya ailesi ..

Kizlar esimle yine konustum ve esim ailemi istemeyeni bende istemem toplan git dedi resmen beni evden kovdu. Sonra ben cantami hazirliyodum o telefonunu alip disari cikti. Ablasina anlatmis herseyi onunla konusmus. Ablasi benimle konusmak istedi konusamadim. Orta yolu bulun oturun konusun falan diyecekmisti. Sonra ben konusmak istemeyince gorumcem kaynimi aramis. Kaynim yine esimi aradi ne oluyo anlatin falan dedi. Ben kararliydim kesin gidiyodum. Bu sefer esim al abimle konus diye telefonu kulagima tuttu. Sonra konusmak zorunda kaldim. Yatim saatten fazla konusmusumdur kaynimla. Lutfen yuvanizi bozmayin kucucuk bebeginiz var orta yolu bulun tamam benim kardesim hakli demiyorum. Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir dedi. Cocugunu dusun lutfen oturun konusun dedi. Tamam dedim oturdum esimle konustum. Kaynim onunlada konustugu icin esim gayet sakindi. Guzelce konustuk tamam ne istiyosan o olsun bep iyi gecinelim ama bana annemler burda kalmasin deme dddi
Bacim Yasin kac Merak etdim
22

Insallah hersey hallolur. Esime gosteremem telefonu kirar atar heralde

İyide senin tek istediğin ayrı yaşamak bunun orta yolu yok ki. Kaynın hangi orta yoldan, kocan hangi isteğinden bahsediyor!
Al benden de o kadar...
Aman çocuğun var,
Aman tavırları değişir.
Kovmaktan beter et sonra bu zirvalari say kurtul.
Ama ben hak veriyorum konu sahibine
El kadar bebe biraksan bırakmasın,
Gotursen goturemezsin (çalışma bakım meselesi)
Allah o aileye insaf versin.

Zaten kocanız size kapıyı göstermiş bu saatten sonra ailesinin tavrı değişse ne olacak? Annemlerle konuşayım biraz da bize gelsin diyen yok. Sana otur evinde çocuğunu büyüt sesini çıkarma demişler kibarca. Eşin annemler gitsin deme demiş zaten sizin sorununuz bu değil mı? Bu mevzuyu konuşmayıp dünyada ki ekonomik krizi mi konuşacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…