- 10 Temmuz 2013
- 334
- 242
-
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
Kizlar esimle yine konustum ve esim ailemi istemeyeni bende istemem toplan git dedi resmen beni evden kovdu. Sonra ben cantami hazirliyodum o telefonunu alip disari cikti. Ablasina anlatmis herseyi onunla konusmus. Ablasi benimle konusmak istedi konusamadim. Orta yolu bulun oturun konusun falan diyecekmisti. Sonra ben konusmak istemeyince gorumcem kaynimi aramis. Kaynim yine esimi aradi ne oluyo anlatin falan dedi. Ben kararliydim kesin gidiyodum. Bu sefer esim al abimle konus diye telefonu kulagima tuttu. Sonra konusmak zorunda kaldim. Yatim saatten fazla konusmusumdur kaynimla. Lutfen yuvanizi bozmayin kucucuk bebeginiz var orta yolu bulun tamam benim kardesim hakli demiyorum. Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir dedi. Cocugunu dusun lutfen oturun konusun dedi. Tamam dedim oturdum esimle konustum. Kaynim onunlada konustugu icin esim gayet sakindi. Guzelce konustuk tamam ne istiyosan o olsun bep iyi gecinelim ama bana annemler burda kalmasin deme dddi
22
Bilip de gelmemiş kiAsla aksini kabullendiremezsin canim malesef asla anlamicaktir biliyodunda geldin derler kabul etmeseydin derler annesinin yaptigini asla gormez
Yapmaz bence bende yazıyorum kaç gündür ama eşimi seviyorum diyor daha demiyorYemin ederim yazmayim yazmayim dedim duramadim. Su cumleye takildim. Kaynin sana
"Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir "
Demisya bu ne demek biliyor musun. Aman ebru etme eyleme ebru. Annemleri enayi gibi bi sirtinda tasimadigin kalmisti. Sen yokken bizde kaliyorlardi kocanin evlenmesini dort gozle bekledik senin gibi enayi bir daha nerden buluruz sen gidersen maazallah yine bizim basimiza kalacaklar. Demek istemis. Annemlere duyurma sana tavirlari degisir derken anlatmak istedigi tamda bu. Akli sira annen bunu duyarsa ebru gelin bizi istemiyo diye birazda onlarda kalmaya baslayacaklar. tek korkulari bu.
Sana yalvariyorum kayinvalidenle hallet su olayi. Kaynina istedigini verme ac gozlerini bacim. Ben cildirdim burda 2 gundur.
ayir bitanem mecbur degilsn bu devirde kac tane gelin kaynanasiyla yasiyo tmm sadece onlar olsa neyse ama butun sulale toplaniyomus evine seni hizmetci olarakmi aldilar sen konus kaynananla kizarsada kizsn iki gune gidersn yannda barisirsnz uzak olsunlar daha iyi birbirinzn kalbini kirmadan halledn benceBende aynen esime boyle anlatiyorum ama sen gelinsin mecbur onlara hizmet etcen diyo
onlar planlarini en basta yapmislar odalarini kurmuslar duzeni belirlemisler zaten.mucadele etmezsen boyle de gidecek ya kabuk edeceksin duzene devam edeceksin yada rest cekeceksin.bu arada annen ve babanin durumdan haberi vardir bu konuda rahatsizligin oldugunu biliyorlar mi ne dusunuyorlar merak ettim.Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
Alttan alta tehdit de var cümle de bak şimdi sana iyi davraniyorlar sen onlari istemezsen kötü olurlar anlami da varYemin ederim yazmayim yazmayim dedim duramadim. Su cumleye takildim. Kaynin sana
"Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir "
Demisya bu ne demek biliyor musun. Aman ebru etme eyleme ebru. Annemleri enayi gibi bi sirtinda tasimadigin kalmisti. Sen yokken bizde kaliyorlardi kocanin evlenmesini dort gozle bekledik senin gibi enayi bir daha nerden buluruz sen gidersen maazallah yine bizim basimiza kalacaklar. Demek istemis. Annemlere duyurma sana tavirlari degisir derken anlatmak istedigi tamda bu. Akli sira annen bunu duyarsa ebru gelin bizi istemiyo diye birazda onlarda kalmaya baslayacaklar. tek korkulari bu.
Sana yalvariyorum kayinvalidenle hallet su olayi. Kaynina istedigini verme ac gozlerini bacim. Ben cildirdim burda 2 gundur.
+1000Ya topla eşyaları yollara düş , yada sus kaderine razı ol. Görümcen ve kaynın bile umursamamïş seni ciddiye alsalardı koşarak gelirlerdi resmen çeneni kapatmïşlar,
Senin bu çaban havanda su dövmeye benzemiş kardeşim .
Böyle bir şeyi teklif etmeye aslında gerek bile yok kiDiğerleri de kendi rahatları bozulacak diye seferber olmuşlar :) onların evlerine de birer yatak koysunlar bari, herkesin evinde eşit süre kalsın kv-kp... böyle birşey teklif etseniz??
Kv ve kp'den önce konu sahibinin eşi istiyor ailesinin yanlarında kalmasını... Adam ben hayatta olduğum sürece yanımda olacaklar demiş...Böyle bir şeyi teklif etmeye aslında gerek bile yok ki
Yaşları gençmiş evleri barkları var , aylıkları varmış
Hastalıkları Yok
Ne gerek var her yere yatak koyup da çocuklarda kalmaya anlamıyorum ki
Otursunlar oturdukları yerde olmuyor mu ki
Böyle bir şeyi teklif etmeye aslında gerek bile yok ki
Yaşları gençmiş evleri barkları var , aylıkları varmış
Hastalıkları Yok
Ne gerek var her yere yatak koyup da çocuklarda kalmaya anlamıyorum ki
Otursunlar oturdukları yerde olmuyor mu ki
Kv ve kp'den önce konu sahibinin eşi istiyor ailesinin yanlarında kalmasını... Adam ben hayatta olduğum sürece yanımda olacaklar demiş...
Pasif değil aslında , ama kocişini çok seviyorKonu sahibi çoook pasif ne yazık ki... ona sunulacak en iyi çözüm bu...
Böyle zihniyette birine laf anlatılmaz kesinlikleKv ve kp'den önce konu sahibinin eşi istiyor ailesinin yanlarında kalmasını... Adam ben hayatta olduğum sürece yanımda olacaklar demiş...
Pasif değil aslında , ama kocişini çok seviyor
Bence deEve yataklar gelirken sesini çıkaraymış keşke...