Kaynanam

Yemin ederim yazmayim yazmayim dedim duramadim. Su cumleye takildim. Kaynin sana

"Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir "

Demisya bu ne demek biliyor musun. Aman ebru etme eyleme ebru. Annemleri enayi gibi bi sirtinda tasimadigin kalmisti. Sen yokken bizde kaliyorlardi kocanin evlenmesini dort gozle bekledik senin gibi enayi bir daha nerden buluruz sen gidersen maazallah yine bizim basimiza kalacaklar. Demek istemis. Annemlere duyurma sana tavirlari degisir derken anlatmak istedigi tamda bu. Akli sira annen bunu duyarsa ebru gelin bizi istemiyo diye birazda onlarda kalmaya baslayacaklar. tek korkulari bu.

Sana yalvariyorum kayinvalidenle hallet su olayi. Kaynina istedigini verme ac gozlerini bacim. Ben cildirdim burda 2 gundur.

Asla aksini kabullendiremezsin canim malesef asla anlamicaktir biliyodunda geldin derler kabul etmeseydin derler annesinin yaptigini asla gormez
Bilip de gelmemiş ki
Resmen ayrı eve evlendiriyoruz diye gösterip kumpas kurmuşlar kaynana kayınpeder evlerine yatak alıp yerleşmiş !

sen hala o evde misin. kocan istemiyor seni anlamıyor musun? sevmiyor işte anla.

onun için odalık gibi bir şeysin. çünkü ailesiyle yaşıyor. bir de lütfetmiş ki senden çocuk yapmış. bilmiyorum belki o da kazayla oldu. onların tek sevdikleri çocuk.
kaynanaya kalmasın diye seni evde tutmak istemiş kaynın.

inşallah bir sabah erkenden bebeğini alıp ailenin evine gider ve sonrasında boşanma davası açabilirsin

güçlü ol. çünkü sen değerlisin. kocan sevmiyor diye değersiz değilsin. aileni sev. kendini sev. çocuğunu sev.

çoğu türk erkeği karısını sevmiyor zaten. ana rahminden çıkamadıkları için bir kadını sevemiyorlar.

lanet gelsin böylelerine..

Yapmaz bence bende yazıyorum kaç gündür ama eşimi seviyorum diyor daha demiyor
Bak ama kocası ailemi istemeyeni ben de istemem demiş ! Hani her görevden dönüşünde seni çok özledim diye sarılıp ağlayan kocişi !
Güzel güzel geçinelim annemler burda kalmasın deme yeterki diyormuş adam !

kusura bakma canım. sana yazarken kendime de hitap ettim. sevmiyor işte seni. anla.. derken..

H
Bende aynen esime boyle anlatiyorum ama sen gelinsin mecbur onlara hizmet etcen diyo
ayir bitanem mecbur degilsn bu devirde kac tane gelin kaynanasiyla yasiyo tmm sadece onlar olsa neyse ama butun sulale toplaniyomus evine seni hizmetci olarakmi aldilar sen konus kaynananla kizarsada kizsn iki gune gidersn yannda barisirsnz uzak olsunlar daha iyi birbirinzn kalbini kirmadan halledn bence

onlar planlarini en basta yapmislar odalarini kurmuslar duzeni belirlemisler zaten.mucadele etmezsen boyle de gidecek ya kabuk edeceksin duzene devam edeceksin yada rest cekeceksin.bu arada annen ve babanin durumdan haberi vardir bu konuda rahatsizligin oldugunu biliyorlar mi ne dusunuyorlar merak ettim.
Bana kalirsa yazin asla onlarla gitme cocugunu al ucaga bin ve git korkma yaparsin millet nerelere gidiyor ufacik bebeklerle.o sure zarfinda esinle kavga etmeden bi kere daha konus basbasa kalamadiginizi soyle rahatsiliklarini soyle kendi ailem de olsa bu kadarini istemezdim de kendini senin yerine koysun kisacasi .
Baktin olmuyor yazin ailenin yanindan donmezsin.tabi ailenin de destegi varsa.
Ama gidene kadar esini yavas yavas işle.bi de o sizinle yasamaya merakli k.v ve k.p.ye cok yuz verme azicik anlasinlar

Alttan alta tehdit de var cümle de bak şimdi sana iyi davraniyorlar sen onlari istemezsen kötü olurlar anlami da var

Üstüme iyilik sağlık. Doğalgaz var diye mi sizde kalıyorlar. Ay bu ne rahatlık yaa. Soba diye bir şey var. Klima diye de bir şey var.

Allah yardımcın olsun
Bence adamakıllı konuşmak lazım.

Diğerleri de kendi rahatları bozulacak diye seferber olmuşlar :) onların evlerine de birer yatak koysunlar bari, herkesin evinde eşit süre kalsın kv-kp... böyle birşey teklif etseniz??

Diğerleri de kendi rahatları bozulacak diye seferber olmuşlar :) onların evlerine de birer yatak koysunlar bari, herkesin evinde eşit süre kalsın kv-kp... böyle birşey teklif etseniz??
Böyle bir şeyi teklif etmeye aslında gerek bile yok ki
Yaşları gençmiş evleri barkları var , aylıkları varmış
Hastalıkları Yok
Ne gerek var her yere yatak koyup da çocuklarda kalmaya anlamıyorum ki
Otursunlar oturdukları yerde olmuyor mu ki

Kv ve kp'den önce konu sahibinin eşi istiyor ailesinin yanlarında kalmasını... Adam ben hayatta olduğum sürece yanımda olacaklar demiş...

Konu sahibi çoook pasif ne yazık ki... ona sunulacak en iyi çözüm bu...

Kv ve kp'den önce konu sahibinin eşi istiyor ailesinin yanlarında kalmasını... Adam ben hayatta olduğum sürece yanımda olacaklar demiş...

Acaba kv istenmediğini öğrense ne der? Belki de akıllı ve gururlu bir kadındır, kendisi için oğlu ve gelininin huzurunun kaçmasını istemez...

Böyle zihniyette birine laf anlatılmaz kesinlikle
Sizin konunuzu da biliyorum ben ve çok üzüldüm
Siz biliyorsunuz işte değişmezler kesinlikle
Ortada hani anne baba hasta olur , evleri olmaz , maaşları olmaz muhtaç olurlar adam da der ki ya ne yapayım onlar annem babam atamam ki mecbur bakacağım der
Ama burda öyle bir şey Yok ki resmen eski çağlardaki gibi gelinin üstünde hüküm sürme çabası ve hizmet görme çabası var
Bir de adam annesi çay getirse sen dururken annem niye getiriyor deyip kızıyormuş bu zihniyette birine laf anlatılır mı ?
Ailenin enayisi bu heralde bir de öyle yetiştiyse anne baba hani en küçük çocuğun yanında duracak diye bir adet var ya bazı yerlerde
Bence konu sahibi boşanmadan asla kurtulamaz böyle yaşamaktan

Malesef bende kvdemle altli ustluyum kizi dogum yapti diye gitti neyse pazar gunu telefonda konustuk sali gunu aradim acmadi teli bu arads psikoloji gidip geliyomus sinir krizi gecirmis orda ogullarim kurtarin beni diye. Herneyse esimle konusmuslar esime aradigini acmadigini soylemistim beni niye aramiyosunuz die sitem etmis esimde manolyamm seni aramis acmamissin dur telefonu veriyim dedi verdi kvdem yuzume kapattı ben kendi annemle pazar gunu gorustum onlada konustuk pazar gununden beri annemi aramadim onu aradim esime beni kotulemeye bahane mi ariyor anlamadim ben onla ilgilenmiyormusum kucsgima alip hoplatcammi napcam bilemedim sonunda esimi de bezdirdi esim tekrar aradi ablasini annesi telefona gelmedi ne konustunuz dedim bosver ne dedigini bilmiyor dedi. Bende napcami bilmiyorum haziranda da dogum yapcam o cocuk beni daha cok sevcek diyor benim soyum o diyor durduk yere. Senden esirgemiyorum diyorum esirgeyemezsin zaten benim cocugum o diyor banada akil verin nasil yaklasmaliyim esim he de gec diyor annemin demesiyle mi olcak sanki diyor ama ben kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…