- 10 Temmuz 2013
- 334
- 242
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
Kizlar esimle yine konustum ve esim ailemi istemeyeni bende istemem toplan git dedi resmen beni evden kovdu. Sonra ben cantami hazirliyodum o telefonunu alip disari cikti. Ablasina anlatmis herseyi onunla konusmus. Ablasi benimle konusmak istedi konusamadim. Orta yolu bulun oturun konusun falan diyecekmisti. Sonra ben konusmak istemeyince gorumcem kaynimi aramis. Kaynim yine esimi aradi ne oluyo anlatin falan dedi. Ben kararliydim kesin gidiyodum. Bu sefer esim al abimle konus diye telefonu kulagima tuttu. Sonra konusmak zorunda kaldim. Yatim saatten fazla konusmusumdur kaynimla. Lutfen yuvanizi bozmayin kucucuk bebeginiz var orta yolu bulun tamam benim kardesim hakli demiyorum. Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir dedi. Cocugunu dusun lutfen oturun konusun dedi. Tamam dedim oturdum esimle konustum. Kaynim onunlada konustugu icin esim gayet sakindi. Guzelce konustuk tamam ne istiyosan o olsun bep iyi gecinelim ama bana annemler burda kalmasin deme dddi
22
Yemin ederim yazmayim yazmayim dedim duramadim. Su cumleye takildim. Kaynin sana
"Ama annemler bu meseleyi duyarsa sana karsi herkes degisir "
Demisya bu ne demek biliyor musun. Aman ebru etme eyleme ebru. Annemleri enayi gibi bi sirtinda tasimadigin kalmisti. Sen yokken bizde kaliyorlardi kocanin evlenmesini dort gozle bekledik senin gibi enayi bir daha nerden buluruz sen gidersen maazallah yine bizim basimiza kalacaklar. Demek istemis. Annemlere duyurma sana tavirlari degisir derken anlatmak istedigi tamda bu. Akli sira annen bunu duyarsa ebru gelin bizi istemiyo diye birazda onlarda kalmaya baslayacaklar. tek korkulari bu.
Sana yalvariyorum kayinvalidenle hallet su olayi. Kaynina istedigini verme ac gozlerini bacim. Ben cildirdim burda 2 gundur.