- 6 Eylül 2016
- 2.831
- 7.399
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
İşte ben de bunu diyorum bu yaşadıklarının sebebi kayınvalide değil, tamamen eşin.Aynen kaynim cok sert bir insan. Orda rahat edemiyolardi kanepede yatiyolarmisti ama benim evime yatak aldilar kendileri icin ve kaynim buna kesinlikle izin vermezdi esim izin verdi. Zaten diyomustu ben bunu evlendigimde ogrendim. Esimden icin evlensin oraya yerlesicem yatak alcam falan diyomustu esimde mutlu olutomus bunlari duyduguna. Kendi evlerinde dogalgaz olmadigi icin sadece kislari kaliriz diyolardi ki o kadar insan dogalgazsiz nasil yasiyosa sende yasa. Eskiden nasil yasiyodun. Bunlar hep bahane ve ilcede bahceleri olmasa onu ekmek zorunda olmasalar bizden hic cikmayip o evide kapatip yanimiza yerlesirler bazen diyodu bahcede cok yoruluyorum artik ekmek istemiyorum o evide kapatip buraya yerlesmek istiyorum diye. Esimde anne bencese kendini yorma kapat orayi gelin burda kalin diyolardi.
Ta bekarken belliymiş zaten hep beraber yaşanacağı onlar planını buna göre yapmış, seni de kurban seçmişler.
Eşin sana dürüst davranmamış, üzgünüm ama resmen aldatmış seni.
Kayın akıllıymış, kendi ayrı ailesi olduğunun bilincindeymiş taviz vermemiş, ama eşin tam tersi kendi ailesi olsun diye çabası yok.
Ayrıca kışları daha kaç sene kendi evlerine gidecekler sanıyorsun, en fazla 10 yıl, gün gelecek ne bahçe ekmeye, ne ekmek yapmaya gücü kalacak, 12 ay beraber yaşayacaksınız, şimdiden konuşuyorlarmış zaten.
Amacım kesinlikle seni eşinden soğutmak değil ama gerçekleri gör diye yazıyorum, tepkin yanlış kişilere.
Sen böyle eşimi kaybedemem, onsuz yapamam diye devam edersen, eşin bunu daha çok kullanır.
Ömür boyu mutlu mesut! yaşarsınız.