Kaynanam yüzünden boşanıyorum

Cocuk yok die kavgalar varmis herhalde

Bizim skntilarimiz cozulmezkii. Esimi sevdigim icin duruyorum ama bi yandanda ayrilmak istiyorum sasirdim kaldim

ay maşallah ya Allah nazarlardan saklasın.. Eşiniz dolduruşa gelmiyorss bi de uzaksanız ailesine hiiçç takmayın bile. Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu arttırsın inşallah.. ❤
İlk etapta sorunlarımız cok oldu ama gördü yüzlerini artık beni ezdirmiyor. Amin cümlemizin. Ailesi sorunlu insanlar. Genel olarak gelinleriyle sorun yasıyorlar.

İlk etapta sorunlarımız cok oldu ama gördü yüzlerini artık beni ezdirmiyor. Amin cümlemizin. Ailesi sorunlu insanlar. Genel olarak gelinleriyle sorun yasıyorlar.
muhtemelen ben çektim ona da çektircem kafasını yaşıyorlar. Ben şöyle gelinlik yaptım o da bana yapıcak diye düşünüyorlar. Halbuki çeken insanın daha bi anlayışlı olmadı lazım tecrübesi olduğu için. İnsan kendini sevdirmek ister neden nefret ettiriyorsunyz ki?? Zaten sevdirseniz kadir kıymet görür hoş tutulursunuz. Allah insanların şeytanlaşmışından korusun biz gibileri inşallah..

Kv yuzunden degil es yuzunden esiniz sizi sevip deger verseydi arkanizda dururdu sizi mutlu etmeye calisirdi. Bu durumda bosanmak sizin icin hayirli olur

Çocugunuz yokmuş 2 senedir kv yanında bunca şeye ne diye katlandın ki. Eşin seni sevseydi bu olanlara izin vermezdi. Ailende arkandaymış neyi bekliyosun daha.

Bende bir nevi senin gibiyim 23 yasindayim esim 32 yaşında 9 aylik evliyiz ama suan babamin evindeyim kocam çok aileci annm babam babanem ev ayriydi ama babasiyla çalışıyordu yeme içme birdi sürekli oradaydik annesi sürekli oğlum sunu yer şunu sever yapım gelin giderdik bir başbaşa kalamadik her tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi ben sanki ailesiyle evlndim cekemedim geldim ne aradı ne sordular bende boşanma davası açtım

Artık şunu iyice belleyin ki siz kaynananız yüzünden değil, aile olmayı beceremeyen eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz.
Eşiniz adam olsa evi ayırır ve bu iş hallolur.

Sen niye açtın onlar açsaydı keşke

Boşanmanın sebebi kaynanan değil, eşin. Kararlı dur ve sağlam adım at ya evleri ayırırz ya da bu iş biter de.

Boşanmanın sebebi kaynanan değil, eşin. Kararlı dur ve sağlam adım at ya evleri ayırırz ya da bu iş biter de.
Öyle dedim zaten şimdilik yukarı çıkmıyorum bakalım ama hala ısrar Edip duruyo ayağın altını öpüyüm ne istersen yaparım yeter ki çık dio bende o iş işten geçti dedim

Öyle dedim zaten şimdilik yukarı çıkmıyorum bakalım ama hala ısrar Edip duruyo ayağın altını öpüyüm ne istersen yaparım yeter ki çık dio bende o iş işten geçti dedim
2 senedir boşuna çekmişsiniz, keşke en başta bu tavrı koysaydınız.

Ozaman boşver bitek sen boşanmıyosun bende herşeyi göze aldım bu saatten sonra neolucaksa olsun hep ben onun için birşeyler yapmaya çalıştım o nie bişey yapmadı artık yoruldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…