Cocuk yok die kavgalar varmis herhaldeLütfen çocuk için uğraşmayin. Önce evliliginizdeki sorunları halledin. Gözümün yaşı dinmedi diyosunuz bebeği napcaksiniz. Aynı şekilde konu sahibi de hamile kalınca kaynana ile eşle sorunlar devam ederken bidekucaginizda bebek olacak. O zaman herşey daha zor. Bu halinizle basedemiyosunuz bide bu huzursuzluğa çocuk yapmayın.
23 yasindayim benYasin kac senin
Bizim skntilarimiz cozulmezkii. Esimi sevdigim icin duruyorum ama bi yandanda ayrilmak istiyorum sasirdim kaldimLütfen çocuk için uğraşmayin. Önce evliliginizdeki sorunları halledin. Gözümün yaşı dinmedi diyosunuz bebeği napcaksiniz. Aynı şekilde konu sahibi de hamile kalınca kaynana ile eşle sorunlar devam ederken bidekucaginizda bebek olacak. O zaman herşey daha zor. Bu halinizle basedemiyosunuz bide bu huzursuzluğa çocuk yapmayın.
23 yasindayim ben
[/QUOTEnicin kavga etmektesiniz
Hayır cocuk ile alakali degil skntilar. Sorun esimde zaten bende degil. Bende esime sorun onda diye skntı yapmam hic bi zaman .. sorun esimin ailesiyle anlasamamamCocuk yok die kavgalar varmis herhalde
Hayır cocuk ile alakali degil skntilar. Sorun esimde zaten bende degil. Bende esime sorun onda diye skntı yapmam hic bi zaman .. sorun esimin ailesiyle anlasamamam
[/QUOTEah bu kaynanalar varya napsak ya toplu jatliammi yapsak ne hepsini yok edelim
İlk etapta sorunlarımız cok oldu ama gördü yüzlerini artık beni ezdirmiyor. Amin cümlemizin. Ailesi sorunlu insanlar. Genel olarak gelinleriyle sorun yasıyorlar.ay maşallah ya Allah nazarlardan saklasın.. Eşiniz dolduruşa gelmiyorss bi de uzaksanız ailesine hiiçç takmayın bile. Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu arttırsın inşallah.. ❤
muhtemelen ben çektim ona da çektircem kafasını yaşıyorlar. Ben şöyle gelinlik yaptım o da bana yapıcak diye düşünüyorlar. Halbuki çeken insanın daha bi anlayışlı olmadı lazım tecrübesi olduğu için. İnsan kendini sevdirmek ister neden nefret ettiriyorsunyz ki?? Zaten sevdirseniz kadir kıymet görür hoş tutulursunuz. Allah insanların şeytanlaşmışından korusun biz gibileri inşallah..İlk etapta sorunlarımız cok oldu ama gördü yüzlerini artık beni ezdirmiyor. Amin cümlemizin. Ailesi sorunlu insanlar. Genel olarak gelinleriyle sorun yasıyorlar.
Bende bir nevi senin gibiyim 23 yasindayim esim 32 yaşında 9 aylik evliyiz ama suan babamin evindeyim kocam çok aileci annm babam babanem ev ayriydi ama babasiyla çalışıyordu yeme içme birdi sürekli oradaydik annesi sürekli oğlum sunu yer şunu sever yapım gelin giderdik bir başbaşa kalamadik her tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi ben sanki ailesiyle evlndim cekemedim geldim ne aradı ne sordular bende boşanma davası açtımMeraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Sen niye açtın onlar açsaydı keşkeBende bir nevi senin gibiyim 23 yasindayim esim 32 yaşında 9 aylik evliyiz ama suan babamin evindeyim kocam çok aileci annm babam babanem ev ayriydi ama babasiyla çalışıyordu yeme içme birdi sürekli oradaydik annesi sürekli oğlum sunu yer şunu sever yapım gelin giderdik bir başbaşa kalamadik her tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi ben sanki ailesiyle evlndim cekemedim geldim ne aradı ne sordular bende boşanma davası açtım
Öyle dedim zaten şimdilik yukarı çıkmıyorum bakalım ama hala ısrar Edip duruyo ayağın altını öpüyüm ne istersen yaparım yeter ki çık dio bende o iş işten geçti dedimBoşanmanın sebebi kaynanan değil, eşin. Kararlı dur ve sağlam adım at ya evleri ayırırz ya da bu iş biter de.
2 senedir boşuna çekmişsiniz, keşke en başta bu tavrı koysaydınız.Öyle dedim zaten şimdilik yukarı çıkmıyorum bakalım ama hala ısrar Edip duruyo ayağın altını öpüyüm ne istersen yaparım yeter ki çık dio bende o iş işten geçti dedim
Sen niye açtın onlar açsaydı keşke
[/QUOTEçünki konuşmaya gittim babannesibeni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi ben de dedim beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi
Koydum ama benim hatrım için dedi her seferinde çıkmıştım ama şimdi herşeyi göze aldım çıkmıyorum2 senedir boşuna çekmişsiniz, keşke en başta bu tavrı koysaydınız.