Kaynanam yüzünden boşanıyorum

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .

Hanımefendi kaynananız yüzünden değil eşinizin basiretsizliği yüzünden boşanıyorsunuz.

Kese bir derken ortak iş mi yapılıyor? Gelirin ortak olduğu kv kp desteğinin olduğu evliliklerde, erkek aile desteğinin kesilmesini göze alamıyor. Evleri ayırsanız kendi paranızla geçinebileceğinizi düşünüyor musunuz? Önce bu soruyu düşünün. Kv kp bakıma muhtaç mı ya da sizden başka ilgilenebilecek birileri var mı? En başta bilerek evlendiğiniz için eşiniz ve ailesi de sizi bunu kabul ettiğiniz için seçmiş. Mümkün değil ise evleri ayırmak ve bu durum sizi çok etkiliyorsa, çocuk yokken boşanın.

İşlerimiz ayrı kese beraber yanı yukarda yiyip içiyoruz

Anladığım kadarıyla aile binası ve Doğulu eşiniz doğru muyum?

Annesinin ağzının içine bakıyor ne derse o oluyor hiç bir şekilde benim ne hissettiğimi önemsemiyor zorla yukarı çıkartmaya çalışıyor çıkmak istemiyorum diyorum çıkacaksın diyor annesiyle biz tartışınca oda huzursuz oluyor biliyorum ama ayrılmaya yanaşmıyor

İyi bari en azından boşanabilirsiniz.
Son kez ciddi şekilde konuşmayı deneseniz veya aileniz onlarla konuşsa bir faydası olur mu acaba?
Aileler bile konuşmuyo nişanlıyken belliydi zaten ben düzelir die evlendim ailem uzakta oturuyo kimsem yok benim burda o yüzden eziyolar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…