- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
işte bu çok büyük bir hata.düzelmiyorlar , huylu huyundan vazgeçmez.sen nişanlıyken görmüşsün aslında gerçek yüzünü.hatanın neresinden dönersen kar.bir cacık olmaz bunlardan.Aileler bile konuşmuyo nişanlıyken belliydi zaten ben düzelir die evlendim ailem uzakta oturuyo kimsem yok benim burda o yüzden eziyolar beni
Lise mezunuyum ailem herzmaan arkamdaMalesef ki öyle .. mesleginiz var mi aileniz destek olur mu ?
Doğru söylüyorsunuzişte bu çok büyük bir hata.düzelmiyorlar , huylu huyundan vazgeçmez.sen nişanlıyken görmüşsün aslında gerçek yüzünü.hatanın neresinden dönersen kar.bir cacık olmaz bunlardan.
O zaman hic beklemeyin zararin neresinden dönerseniz kardirLise mezunuyum ailem herzmaan arkamda
Aynen valla iki yıldır dogudayim bulunduğum şehirde gerçekten kadınlar çok bilgili hicbirseyden geri kalmiyorlar mesela trafikte acaip kadin yoğunluğu var çok.hosuma gidiyor .Ve inanılmaz saygililar yani akşamın köründe rahat rahat oğlumu alıp dolaşıyorum cok şükür bir kez laf atan rahatsız eden olamadı ama.istanbulda işten cikiyodum akşam 6 da hamile halimle laf atan oluyordu kaç kişiye daldım bilmiyorum vallaHepsi doğrudur inanirim. Bu tip konularda dogulu arkadaşların adı cıkmış ama benim cok dogulu tanidigim var ve eşlerine afedersin köpek gibiler yani sadik kul koleler anlamindw diyorum. karılarının bir dedigini ikiletmezler namazinda niyazinda bir cogu evine gelirler cocuklarini operler severler karilarina pahali hediye alırlar dogu guneydogu 22 ayara düşkündür:) bitek ev islerinde yardim edeni görmedim ama yapan eminim.kiiii vardır izmirin erkekleri belki yakisikli falan diye kizlarin dikatini cekiyor ama senin anlattiklarin cok kotu seyler buna da kimse inanmaz yasamadan bilmez hatta istatiksel olarak batida kadina siddet daha yayginmis dahasi mii karisina siddet uygulayan erkekler universite mezunuymus daha cook
Haa birde birseye daha duydum kuzu ama izmirin cogu ilkokul mezunuymus bu dogru mu?
Ya evi ayırırsın dicem yada ben çekip gidiyorum diycemO zaman hic beklemeyin zararin neresinden dönerseniz kardir
Kaynana degil eşin yüzünden bosaniyosunMeraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Eşin arkanda durmuomuş kaynanayı suçlamak inanki gereksız.Kocan adam olsaçıt dıyemezler.Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Buraya aynı seyleri yazmak icingirdim ama sen yazmak istediklerimin aynisini yazmissin.. şu yaşadıklarinin aynisini yasiyorum.. altli ustlü oturuyoruz esime ayiralim evleri diyorum istemiyor .. 2 seneir gozumde yas kalmadi aglamaktan. Cocugumuzda olmuyor butun skntılar peşpeşe geliyor allah yardimcimiz olsun.. bugunde diyor ki esime gonder anasinin evine sürekli soyluyor bunu. Esimi sevmesem gidecegim ama cok seviyorumMeraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
sonuna kadar katılıyorum sana, yaşadığım yeri sevmiyorum insanından dolayı.. Doğuya kurban olsun burası, kadınına çok değer veriyor genelde oranın erkekleri gerçekten bende çok şahit oldum.. Ama geneli ilk okul mezunu mu onu bilemiycem canım. Benim bildiğim genelde en düşüğü lise sonra önlisans ve lisans.
Medenilik adı altında içip yemedikleri halt yok rezillik diz boyu.. Diyorum ya hepsi değil ama geneli böyle..
Batı da boşanabiliyor mu peki?
Batı da ne kadar sıkıntı ise burada da oyle...
Hatta erkek tarafi gelinlerini ogullarindan daha çok sahileniyor çoğu zaman..
Oğullarını atip gelinlerine sahip çıkan çok..
şimdiki aklım olaydı doğulu biriyle evlenirdim zati.. Kadınlarınki de genetik mi ne kıskançlık çekemezlik ruhumuza işlemiş.Dogunun erkekleri gerçekten iyi bu konuda. Sadece kadınları sıkıntılı genelleme yapacak olursak. O da Türkiyenin neresine gidersek gidelim olacak şey. Bizim ülkede kadınlar kadınların düşmanı
Yemin ederim mükemmel kocalar oluyorlar. Allah kocamdan bin defa razı olsun hiç sikayet etmem. Benim hayattaki tek sansım kocam zaten. Ama ailesindeki kadınlar ilginç. Sorun cıkarmak icin uğrasıyorlar. Eziyet psikolojik baskı gırla. Kadınlar zulüm yapmazsa cok iyi bir evlilik yasarsınız. Ben kocamla ilgili şikayet edemem Allah var. Kadınları sorunşimdiki aklım olaydı doğulu biriyle evlenirdim zati.. Kadınlarınki de genetik mi ne kıskançlık çekemezlik ruhumuza işlemiş.
Benim de çocuğum olmadı herşer de vardır bir hayır diyorum olmuyorsa böylesi daha hayırlı belkiBuraya aynı seyleri yazmak icingirdim ama sen yazmak istediklerimin aynisini yazmissin.. şu yaşadıklarinin aynisini yasiyorum.. altli ustlü oturuyoruz esime ayiralim evleri diyorum istemiyor .. 2 seneir gozumde yas kalmadi aglamaktan. Cocugumuzda olmuyor butun skntılar peşpeşe geliyor allah yardimcimiz olsun.. bugunde diyor ki esime gonder anasinin evine sürekli soyluyor bunu. Esimi sevmesem gidecegim ama cok seviyorum
Lütfen çocuk için uğraşmayin. Önce evliliginizdeki sorunları halledin. Gözümün yaşı dinmedi diyosunuz bebeği napcaksiniz. Aynı şekilde konu sahibi de hamile kalınca kaynana ile eşle sorunlar devam ederken bidekucaginizda bebek olacak. O zaman herşey daha zor. Bu halinizle basedemiyosunuz bide bu huzursuzluğa çocuk yapmayın.Buraya aynı seyleri yazmak icingirdim ama sen yazmak istediklerimin aynisini yazmissin.. şu yaşadıklarinin aynisini yasiyorum.. altli ustlü oturuyoruz esime ayiralim evleri diyorum istemiyor .. 2 seneir gozumde yas kalmadi aglamaktan. Cocugumuzda olmuyor butun skntılar peşpeşe geliyor allah yardimcimiz olsun.. bugunde diyor ki esime gonder anasinin evine sürekli soyluyor bunu. Esimi sevmesem gidecegim ama cok seviyorum
ay maşallah ya Allah nazarlardan saklasın.. Eşiniz dolduruşa gelmiyorss bi de uzaksanız ailesine hiiçç takmayın bile. Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu arttırsın inşallah..Yemin ederim mükemmel kocalar oluyorlar. Allah kocamdan bin defa razı olsun hiç sikayet etmem. Benim hayattaki tek sansım kocam zaten. Ama ailesindeki kadınlar ilginç. Sorun cıkarmak icin uğrasıyorlar. Eziyet psikolojik baskı gırla. Kadınlar zulüm yapmazsa cok iyi bir evlilik yasarsınız. Ben kocamla ilgili şikayet edemem Allah var. Kadınları sorun
Yasin kac seninMeraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .