Kaynanam yüzünden boşanıyorum

Valla ben anlamıyorum birlikte oturmak birlikte yemek içmek kese birlikte demek falan filan bunlar nasıl oluyor aklım beynim almıyor ne alâka ne mümkün ne münasebet evlenip bir yuva kurmuşsunuz arada bir akşam yemekleri birlikte yenir vss ama sürekli bir yemek-içmek ne münasebet böyle şeyleri baştan kabul etmesin kimse bu tam anlamiyla saçma ötesi saçmalık.

Merhaba

Son durumunuz bedir toparlanabildiniz mi

QUOTE="S_ddemir, post: 60312546, member: 900564"]
Benimki de öle evlendirsin bakalım evlendirebiliyomu
[/QUOTE]

Konularınızı bilmiyorum tesadüf gördüm, ama çok terbiyesiz bir kayinvalideniz varmış eşiniz annesine ne cevap verdi peki gerçekten çok merak ettim.
Bu kadının hiç mi kızı yok..hicmi Allah tan korkmuyor ne uzanmaz bir kayinvalideymis

Bu kadının hiç mi kızı yok..hicmi Allah tan korkmuyor ne uzanmaz bir kayinvalideymis
Benim de kızım yok ama vicdanım ve aldığım aile terbiyem var asla böyle bişey yapamam öte taraftan bana böyle bişey yapacak yada söyleyebilecek kişi daha anasının karnından doğmadı.

başlık kaynanam yüzünden değilde
kocamın denge kuramaması yüzünden olmalı

tabi bir de senden dolayı,

ben de kayınvalidemle anlaşamıyoruz, 2-3 gün yan yana fazla kalsak bir birimize giriyoruz
eşim anneci bende bu yüzden kendimi kendi silahımla savunuyorum
aradan 5 yıl gecti eşim daha yeni idrak etti denge kurmayı anca öğrendi
bir oğlum var ve artık o benden uzak durmayı tercih ediyor :)

Benim de kızım yok ama vicdanım ve aldığım aile terbiyem var asla böyle bişey yapamam öte taraftan bana böyle bişey yapacak yada söyleyebilecek kişi daha anasının karnından doğmadı.
Ya malesef işte toplumda böyle cadılar baya var ...aile terbiyesi görmemiş..ahlâk sükut etmiş..Bir sürü kadın erkek ...böyle erkekleri evlendirmeyecen ki soyu sopu kurusun ...

Ya malesef işte toplumda böyle cadılar baya var ...aile terbiyesi görmemiş..ahlâk sükut etmiş..Bir sürü kadın erkek ...böyle erkekleri evlendirmeyecen ki soyu sopu kurusun ...
Herkes evlendirmek ister soyunu devam ettirmek amaçlı ama bizler iyice anlayıp bilip tanıyıp aklımızı kullanıp evlenmeyeceğiz böyle sunepelerle yoksa hayat çileyle geçer.

Kardeşimde senin durumunda yalnız hiç kavga yok sessiz bir savaş...Bu hafta kpssye girip evi terk edecek altli üstlu çıkmıyor adam o evden.Umarım boşanıyorsan mesleğin vardır ya da ailen destektir bu arada kaynanan kötüyse bunun sebebi eşin eğer o sınır çizseydi dururdu.

X