Ne alakaysa o alaka efendim.Doğu ne alaka? Benim eşim doğulu 7 göbek Ağrılı. Ne kendisi hizmet bekler ne ailesi. Hatta eşim utusunu bile kendi yapar yemegi o yapar bulasigi o yıkar. Kayınvalidem ağzımın içine bakar yorumlayayım uzulmeyeyim diye. Kayınpederim hasta olsam oturur ağlar. Yani on yargılı olmayın lütfen... ben batıda çok daha çok duyuyorum fitne fesat kayinvaline kayinpeder hikayelerini. Burada elhamdulillah kızları gibi sevdiler seviyorlar...
Annesinin ağzının içine bakıyor ne derse o oluyor hiç bir şekilde benim ne hissettiğimi önemsemiyor zorla yukarı çıkartmaya çalışıyor çıkmak istemiyorum diyorum çıkacaksın diyor annesiyle biz tartışınca oda huzursuz oluyor biliyorum ama ayrılmaya yanaşmıyor
Ne alakaysa o alaka efendim.
Sizin kocanız öyle diye hepsi aynı değil ki.
Doğu'da her kadın rahatça boşanabiliyor mu sizce?
Ne alakaysa o alaka efendim.
Sizin kocanız öyle diye hepsi aynı değil ki.
Doğu'da her kadın rahatça boşanabiliyor mu sizce?
Ben içlerinden geliyorum ve sizin gördüğünüz gibi olmuyor kırsalda...Maddi gücü varsa boşanıyor. Eskisi gibi değil hayat.
Batı dediginizin içinde de tonlarca ayı var.
Memleket değil kaide burada. Her yerde boylenerkek ve aileleri çıkıyor.
Niye bu tür şeyleri hep doguya bağlıyorsunuz sizin kafa yapınız bence cok sacma bizde doguluyuz altlı üstlü oturmayı bırak yarım saat uzaklıkta oturuyoruz ilk zamanlar müdahale edilmeye kalkısıldı ağızlarının payını verilince sustular bu işin dogu natıyla alakası yok çıkın bence bu kafadanAnladığım kadarıyla aile binası ve Doğulu eşiniz doğru muyum?
Niye bu tür şeyleri hep doguya bağlıyorsunuz sizin kafa yapınız bence cok sacma bizde doguluyuz altlı üstlü oturmayı bırak yarım saat uzaklıkta oturuyoruz ilk zamanlar müdahale edilmeye kalkısıldı ağızlarının payını verilince sustular bu işin dogu natıyla alakası yok çıkın bence bu kafadan
Neden bu kadar erken evlendiniz ki sorun burdan basliyor zaten yasiniz kücük oldugu icin sindirdikce sindirmisler sizi .. esinizle oturun konusun bu durumu ciddi oldugunuzu yoksa böyle gitmeyecegini belli edin .. olmuyorsa zorlamamak lazim cocugunuzda yokmus ..Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Herkese açık bir platformda doguluları hedef alan yorum yaparsanız her türlü yorum hakkı da vardır iyi günlerBen kimseye benim kafa yapım saçma mı diye sormadım Bu bir.
İkincisi konu sahibine sordum. Cevabı aldım ve uzatmadım, sormamın amacı baska.
Üçüncüsü burda konu sahıbıne yardım etmek ıcın varız, bırbırımıze laf yetıstırmek veya dusuncesını gundeme tasımak ıcın degıl.
Bana akıl vermenız gerekmıyor.
İyi günler hanımefendı.
Hanımefendı kım doguluları hedef alıyor ben kendım zaten doguluyum ve sorun olduugnu bıldıgım ıcın sordum gercekten komıksınız.Herkese açık bir platformda doguluları hedef alan yorum yaparsanız her türlü yorum hakkı da vardır iyi günler
Diyor ki hala beraber oturmak zorundasın bende oturmıycam diyorum o inatlaşıyo ben inatlaşıyoeum 2 senedir benim ne çektiğimi bi Allah birde ben bilirim ayrılmassada yol vericem gitsin kendine annesiyle babasıyla beraber oturacak birini bulsunNeden bu kadar erken evlendiniz ki sorun burdan basliyor zaten yasiniz kücük oldugu icin sindirdikce sindirmisler sizi .. esinizle oturun konusun bu durumu ciddi oldugunuzu yoksa böyle gitmeyecegini belli edin .. olmuyorsa zorlamamak lazim cocugunuzda yokmus ..
Neden zorundaymissiniz beraber oturmaya ? Bence evlilige hazir olmayab hic kimse evlenmemeli ya böyle sorun cikiyor sonra ..Diyor ki hala beraber oturmak zorundasın bende oturmıycam diyorum o inatlaşıyo ben inatlaşıyoeum 2 senedir benim ne çektiğimi bi Allah birde ben bilirim ayrılmassada yol vericem gitsin kendine annesiyle babasıyla beraber oturacak birini bulsun
Annesi biraz önce sen karınla 2, senedir mutlumuydun dedi mutluydum diyemedi biliyomusunNeden zorundaymissiniz beraber oturmaya ? Bence evlilige hazir olmayab hic kimse evlenmemeli ya böyle sorun cikiyor sonra ..
Böyle bir evliligi sürdürmek istiyor musunuz gercekten ? Mutluydum bile diyememis esiniz ..Annesi biraz önce sen karınla 2, senedir mutlumuydun dedi mutluydum diyemedi biliyomusun
Böyle bir evliligi sürdürmek istiyor musunuz gercekten ? Mutluydum bile diyememis esiniz ..
[/QUOT
Bitsin artık ben yapıcı oldukça onlar dağıtıcı oldu olmuyor tek taraflı evlilik yürümyor