Kaynanam yüzünden boşanıyorum

Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Ya lütfen başlıkları şu şekilde açmayın.Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm ama siz kaynananız yüzüne boşanmıyorsunuz kocanız size sahip çıkmadığı için eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz Yani tek suçlu eşiniz bunu anlayın lütfen belki boşanmanız daha kolay olur

Ozaman boşver bitek sen boşanmıyosun bende herşeyi göze aldım bu saatten sonra neolucaksa olsun hep ben onun için birşeyler yapmaya çalıştım o nie bişey yapmadı artık yoruldum ben
Aynen bosver dim sadece kendim le aileme üzülüyorum çünki başka kimse cabalamiyor o kocam dediğin kişi DAHi bana en son tekrar bir araya gelirsekte ailemle oturcaz yazli kışlı ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi şimdi alsn annasigilleri otursn mutlu mesut

Bende bir nevi senin gibiyim 23 yasindayim esim 32 yaşında 9 aylik evliyiz ama suan babamin evindeyim kocam çok aileci annm babam babanem ev ayriydi ama babasiyla çalışıyordu yeme içme birdi sürekli oradaydik annesi sürekli oğlum sunu yer şunu sever yapım gelin giderdik bir başbaşa kalamadik her tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi ben sanki ailesiyle evlndim cekemedim geldim ne aradı ne sordular bende boşanma davası açtım
Eşin barısmak istiyor mu bende o sekilde bi ciksam pesimden gelmez diye korkuyorum.. korkutmak amacli bi ciksam iyi olacak

Eşin barısmak istiyor mu bende o sekilde bi ciksam pesimden gelmez diye korkuyorum.. korkutmak amacli bi ciksam iyi olacak
Valla ben kocama giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim 😔 ne aradı ne sordular bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim beni kovdular

Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Bence hemen pes etme.Belki bu senin imtihanındır. Biraz sabret. Belki de hiç beklemediğin anda Allah bir sebep çıkaracak ve gideceksin ordan. İnan boşanmak evlenmekten çok daha zor.

Valla ben kocama giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim 😔 ne aradı ne sordular bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim beni kovdular
Keske bida geri gitmeseydin madem ciktin. Simdi diyecekler nasil gittiyse geride döndüdiyecekler.. benimki de gelmez diye dusunuyorum cok gururlu.. yaşımız gec elimizi sallasak ellisi ama insan sevince vazgecemiyor

Aynen tatlım benimde böyle bir sıkıntım var bizimde kesemiz birdi ben ayırdım. Herşeyime karışıyordu herşeyine benim eşime aldırıyordu başka oğlu yokmuş gibi. Kıskançlıktan dört dönyordu allah yardımcın olsun eşinde sorun benim eşim arkamda durdu annesine beni ezdirmedi. Şuan birşeyime karışamıyor herseyım ayrı. Bi hatasında burdan tasınacagz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bol bol dua et imtihan

Sadece Kurulu yuva yıkılmasın diye uğraştım evet çok genç iz ama ben aileme çok üzülüyorum tam mutlu olduk derken böyle oldur birde ençok anne olmayı istiyordum o da olmadı hayırlısı evet bende seviyorum çokta özledim ama hiç tekrardan biraraya gelmek için çaba sarf etmedi bir kere daha aramadi ben seviyorum peki o?

Sadece Kurulu yuva yıkılmasın diye uğraştım evet çok genç iz ama ben aileme çok üzülüyorum tam mutlu olduk derken böyle oldur birde ençok anne olmayı istiyordum o da olmadı hayırlısı evet bende seviyorum çokta özledim ama hiç tekrardan biraraya gelmek için çaba sarf etmedi bir kere daha aramadi ben seviyorum peki o?
Yine tartıştık bizde zorla yukarı çıkarmaya çalıştı çıkmassan babanı arauycam gelsin alsın seni dedi sen kimi korkutuyosun dedim ararsan ara yeter dedim ben alttan aldıkça onlar üstüme üstüme yürüdüler kararımın da arkasındayım kimse için değmiyo ben dul kalıcaksam milletin diline düşceksem onlarda öyle olucak tek taraflı değil bu

Aynen bosver dim sadece kendim le aileme üzülüyorum çünki başka kimse cabalamiyor o kocam dediğin kişi DAHi bana en son tekrar bir araya gelirsekte ailemle oturcaz yazli kışlı ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi şimdi alsn annasigilleri otursn mutlu mesut
aferin size

Kendisi bilir bir anneleri var zaten yukarı cikmiyorsun diye babanı arayacak he seni yollayacak allahim böyle karı kıymeti bilmez insanlar niye evlenir de hayatımızı mahfederlerki yuvayı yıkmayi göze almis demekki kendisi kaybeder oturur anası yla

Kendisi bilir bir anneleri var zaten yukarı cikmiyorsun diye babanı arayacak he seni yollayacak allahim böyle karı kıymeti bilmez insanlar niye evlenir de hayatımızı mahfederlerki yuvayı yıkmayi göze almis demekki kendisi kaybeder oturur anası yla
Korkutmaya çalışıyor kendince kuş beyinli ondakı beyni kuşa taksam ters uçar

Benim kaynanam daha dun diyor ki bosa bunu boşa bunu dedesini ara gelsin alsin. Ben oglumu sende ziyan edemem ogluma karı çok diyor
Konularınızı bilmiyorum tesadüf gördüm, ama çok terbiyesiz bir kayinvalideniz varmış eşiniz annesine ne cevap verdi peki gerçekten çok merak ettim.

X