Kaynanam yüzünden boşanıyorum

Doğu ne alaka? Benim eşim doğulu 7 göbek Ağrılı. Ne kendisi hizmet bekler ne ailesi. Hatta eşim utusunu bile kendi yapar yemegi o yapar bulasigi o yıkar. Kayınvalidem ağzımın içine bakar yorumlayayım uzulmeyeyim diye. Kayınpederim hasta olsam oturur ağlar. Yani on yargılı olmayın lütfen... ben batıda çok daha çok duyuyorum fitne fesat kayinvaline kayinpeder hikayelerini. Burada elhamdulillah kızları gibi sevdiler seviyorlar...
Ne alakaysa o alaka efendim.
Sizin kocanız öyle diye hepsi aynı değil ki.
Doğu'da her kadın rahatça boşanabiliyor mu sizce?

Annesinin ağzının içine bakıyor ne derse o oluyor hiç bir şekilde benim ne hissettiğimi önemsemiyor zorla yukarı çıkartmaya çalışıyor çıkmak istemiyorum diyorum çıkacaksın diyor annesiyle biz tartışınca oda huzursuz oluyor biliyorum ama ayrılmaya yanaşmıyor

Çocuk yok dedin ya içimin yağları eridi. Akıllıca davranmaşsin.

Sana dayatılan bu hayatı asla kabul etme. Ailenin evinde sefil ol ama onurunu koru.

En azından sana emek veren bununda getiren insanlar onlar. Sana değer vermeyene sende verme.

Kaynanan değil esin suçlu önce bunu kabul ederek başlamalısın.

Batı da boşanabiliyor mu peki?
Batı da ne kadar sıkıntı ise burada da oyle...
Hatta erkek tarafi gelinlerini ogullarindan daha çok sahileniyor çoğu zaman..
Oğullarını atip gelinlerine sahip çıkan çok..

Maddi gücü varsa boşanıyor. Eskisi gibi değil hayat.

Batı dediginizin içinde de tonlarca ayı var.

Memleket değil kaide burada. Her yerde boylenerkek ve aileleri çıkıyor.

Çocukta yoksa zorlamanın alemi yok. Bende altlı üstlü oturuyorum konuşmadığım gidip gelmediğimiz halde ordan çıkmak istiyorum. Çünkü sevmiyorum o kadının sesini bile duymak istemiyorum. Allahtan eşim anlayışlı. Sende o da yokmuş ayrıl gitsin çekilmez bunlar yoksa.

Bence sen boşanmaya kalkınca eşinin ve kv nin aklı başına gelir. Çünkü başka kız bulamazlar öyle yaşayacak. Evini de ayırır.

Kücük yaştaki kızları bu yüzden istiyor kaynanalar kendine göre sekillendirmek icin. Ben olsam eşime ağzıma geleni söylerdim kaynanaya değil ki bu yüzden yüz göz olmussunuz eşinde zaten pasif bu durumda boşan. Ben altlı üstlü oturmayı bile kabul etmem ki su an yarım saat uzaklıktayız baştan mesafeyi koydum sende ciddi ol konusma kaynanayla eşine yönel bak olmuyor bosan

Anladığım kadarıyla aile binası ve Doğulu eşiniz doğru muyum?
Niye bu tür şeyleri hep doguya bağlıyorsunuz sizin kafa yapınız bence cok sacma bizde doguluyuz altlı üstlü oturmayı bırak yarım saat uzaklıkta oturuyoruz ilk zamanlar müdahale edilmeye kalkısıldı ağızlarının payını verilince sustular bu işin dogu natıyla alakası yok çıkın bence bu kafadan

Niye bu tür şeyleri hep doguya bağlıyorsunuz sizin kafa yapınız bence cok sacma bizde doguluyuz altlı üstlü oturmayı bırak yarım saat uzaklıkta oturuyoruz ilk zamanlar müdahale edilmeye kalkısıldı ağızlarının payını verilince sustular bu işin dogu natıyla alakası yok çıkın bence bu kafadan

Ben kimseye benim kafa yapım saçma mı diye sormadım Bu bir.
İkincisi konu sahibine sordum. Cevabı aldım ve uzatmadım, sormamın amacı baska.
Üçüncüsü burda konu sahıbıne yardım etmek ıcın varız, bırbırımıze laf yetıstırmek veya dusuncesını gundeme tasımak ıcın degıl.
Bana akıl vermenız gerekmıyor.
İyi günler hanımefendı.

Meraba arkadaşlar 2 senedir evliyim çocuğum yok kaynanam yüzünden eşimle boşanma derecesindeyim altlı üstlü oturuyoruz yeme içme kese bir başta bu durumu kabul ettim beraber oturmayı yaşın küçük olduğu için ereken evlendim ama kaynanamlq hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz eşime defalarca dedim evleri ayrılalım die kabul etmiyor hiç bir şekilde ben artık dayanamıyorum kadın öften pöften sebeplerden kavga çıkartıyor evlendiğin günden beri ağlıyorum eşim hiç bir zaman arkamda durmadı boşanma eşiğindeyim .
Neden bu kadar erken evlendiniz ki sorun burdan basliyor zaten yasiniz kücük oldugu icin sindirdikce sindirmisler sizi .. esinizle oturun konusun bu durumu ciddi oldugunuzu yoksa böyle gitmeyecegini belli edin .. olmuyorsa zorlamamak lazim cocugunuzda yokmus ..

Ben kimseye benim kafa yapım saçma mı diye sormadım Bu bir.
İkincisi konu sahibine sordum. Cevabı aldım ve uzatmadım, sormamın amacı baska.
Üçüncüsü burda konu sahıbıne yardım etmek ıcın varız, bırbırımıze laf yetıstırmek veya dusuncesını gundeme tasımak ıcın degıl.
Bana akıl vermenız gerekmıyor.
İyi günler hanımefendı.
Herkese açık bir platformda doguluları hedef alan yorum yaparsanız her türlü yorum hakkı da vardır iyi günler

Mune Mune ırkçılık yapılıyor genelleme yapılıyor din konularında ne kadar hassassanız bu konularda da hassasiyet göstermenizi bekliyoruz. Tek bir konudan doguluları hedef alan yorum yapılmasından şikayetçiyim

Neden bu kadar erken evlendiniz ki sorun burdan basliyor zaten yasiniz kücük oldugu icin sindirdikce sindirmisler sizi .. esinizle oturun konusun bu durumu ciddi oldugunuzu yoksa böyle gitmeyecegini belli edin .. olmuyorsa zorlamamak lazim cocugunuzda yokmus ..
Diyor ki hala beraber oturmak zorundasın bende oturmıycam diyorum o inatlaşıyo ben inatlaşıyoeum 2 senedir benim ne çektiğimi bi Allah birde ben bilirim ayrılmassada yol vericem gitsin kendine annesiyle babasıyla beraber oturacak birini bulsun

Diyor ki hala beraber oturmak zorundasın bende oturmıycam diyorum o inatlaşıyo ben inatlaşıyoeum 2 senedir benim ne çektiğimi bi Allah birde ben bilirim ayrılmassada yol vericem gitsin kendine annesiyle babasıyla beraber oturacak birini bulsun
Neden zorundaymissiniz beraber oturmaya ? Bence evlilige hazir olmayab hic kimse evlenmemeli ya böyle sorun cikiyor sonra ..

X