Kaynanam ve Taşan Son Damla..Haksız Mıyım?

ahh dejavuu allah yardımcın olsun öncelikle çok iyi yapmışsın yaptıklarında boşver allah bilsin iyiliklerini. bu arada ben de eskişehirliyim ailem orada ben de istanbulda evliyim benimde kw ile aram çok iyi değil ama artık söyledikleri bir kulağımdan giriyo bir kulağımdan çıkıyo yapmadıklarını düşünüp ne eşimin canını sıkmamaya çalışıyorum ne de kendi canımı..çook bunalıyorum eşimle çook kavga ettiğim konular oldu neden olmadı neden yapmadı demekten kendimi alamıyordum artık yapmamaya çalışıyorum.senin şanssızlığın canım kw ile aynı şehirde olmak bence çok önemseme arada bir git gel ama mesafeli ol yoksa kadın seni çook üzecekkk gibi

Off valla işte ben bundan dolayı bir soğukluk olursa eskisi gibi olmayız diye sustum eşimi araya koydum hiç olmazsa gidebildim birşey de demiş olsa devam edebildim ama şimdi farklı dediği sözün ağırlığını kırgınlığımı anlasın istiyorum ben yine de gittim yüzüme bile bakmadı ilk defa bende konuşmadım belki arkamdan hatasını biliyor susuyor demiştir aslında haklısın hatalı olduğumdan değil kırgınlığımdan konuşmadığımı bilmeli ama tek taraflı olmaz işte ben konuşucam ama birşey değişmeyecek hatalıyım demiyecek ama sanırım gidip dediklerini ortaya söyleyip sonra konuşmamakta ısrarcıysanız siz bilirsiniz özür dileyeceğim bir durum yok kimseyle zorla konuşamam deyip gitmek hatasını anlayıp görüşmek isterse ne ala yoksa ben artık adım atamam sürekli ona minnet duyuyormuşum mecburmuşum gibi.

Evet aynı şehirdeyiz ve ailemden herkes İstanbul'da senin tam tersin yani ve zor tabi ama bir bakıma iyi saklayabiliyorum birşeyleri yansıtmıyorum yoksa annem hemen anlar hem aynı şehirde olsalar bilmem ne olurdu. Eğer yuvanı bozmuyorlarsa karışmıyorlarsa evliliğiniz etkilenmiyorsa arada görüşmemek mesafe koymak yeterli ama eşimizin ailesi yapacak birşey yok eşin yanındaysa korkma. İşte o surattan sonra gitmek ister mi insan yüzsüz gibi ama gitmem konuşmam lazım hala konuşmaz tepki verirse ehh nasış gideyim haksızmışım da affettirmeye çalışıyormuşum gibi. Bir de eşim gitti sonra kendi kırgınlıklarını eski olayları bu zamana kadar yaşadığımız sorunları hepsini açmış baya tartışmışlar bir de kardeşine ne yaptıysak artık kardeşine böyle yaptın ya hakkım helal değil bile demiş eşimde benimde hakkım var elbet o da helal değil o zaman kardeşim bir kere beni aramıyor ama ben yine ilgilendim istediği yere götürdükte eve çağırmadık diyeyse etme helal demiş yani eşimde çok kırgın bir süre gitmek istemiyor onu yumuşatmaya bakıyorum hala onların arasının bozulmasını istemem.

Zaten hala kendini hakli gorecektir. Kim kabul edebilir esek dikeni gibi laf soyledigini baskasina. Cogu insan kabul etmez hele o yasta olanlar. Ancak kaybedince ablarlar kiymetini. Sogukluk olursada olur, devamli alttan alamazsin katiliyorum sana. Icin ferah oldugu muddetce ipleri koparmadan tamamen yap yapicagini. Eninde sonunda hersey duzeliyor emin ol.

ben düşüncemi söyledim AVUKAT hanım , ben hiç konularımda kendisinden öyle bi üslüp görmedim ...

benim de derdim var bölümüne eşimin ailesiyle ilgili en fazla 3 konu vardır ve hepsi aynı konulardır ,size basit gelen konular benim için önemli ve kırıcı olaylar olduğu için açtım çoğunu zaten , ayrıca olayı olduğu gibi yazınca maddiyatı cımbızla çekiyosunuz ,söylediğiniz gibi gerçekten empati gücü kuvvetli bi insan olsanız benim konularda asıl takıldığımın bu olmadığını anlardınız ,eşimin aileyisiyle sürekli sorun bulmaya çalışan bi insan değilim onlarla uğraşıcak vaktim hiç yok dediğim gibi takıldığım konular belli konulardı ,ayrıca kendine hayrı yok lafını kesinlikle çocuğunuzla ilgili algılamayın ,okadar kötü düşünceli bi insan değilim çok şükür ,banada sizin derdiniz basit geldiği için yazdım tamamen genel ...

Dogruyu soyleyince AVUKAT mi
Olunuyor ?

Tabi ki haklı görecek ama dediğim gibi nefret duymuyorum yarım bir gün kızı yok ben yine bakarım eşimin annesi bakıcaz artık zamanla ama bu kadar esnek olmucam.

En fazla 3 konumu hadi öyle olsun ben hep sabredin büyütmememe çalışın demişimdir ki sen daha yeni evli sayılırsın ben 8 sene sabrettim eşimin hatrını sayarak yani başka konularda dediğimi zaten kendim yaptım talkım salkım olayı yok kaldı ki benim yarım kadar bile olay yoktu sizin konularınız da hatta bir konu düğüne gittikte az oturcaktık çok oturdukta kaynanam eşimi oynamaya kaldırdı başka olay görümcem sünnet düğünü yapıyor inadına gebeyim diye dikkati üzerine çekmek için yapıyor yarım saat mesafeye gidemem dediniz ki o yazdığınız da gebeliğinizde sorun yoktu bende dahil herkes ona göre gidin dedi sonra erken doğum oldu ama konuyu açtığınızda bu risk yoktu. Bunlar mı benim yaşadıklarımın yanımda önemli ve onlar önemliyse bunlar nasıl basit olabilir mantık olarak. Kimse de basit dememiş dimi burada sizin konumu okuduğunuzu bile sanmıyorum ben hep konuya yorum yaptım sizse kişisel fark burada. Kendine hayrı yok kısmını da açıkladımzaten kaynanamla ne alaka üni bitirmiş çalışan kendi ayakları üzerinde duram biriyim o da geçersiz yani ama siz iyi ki.çalışmıyorum çalışsam da sadece kendime yatırım yapardım diyen birisiniz bir konuda ben bencil değilim çok şükür. Eşimden ayrılsam maddi gücümde var.Selametle..

Son düzenleme:
İlk sayfayı ve arada bazı yorumları okudum , yazdıkların tamamen doğru ise eğer Peygamber sabrı varmış sende . Nasıl sessiz kalabildin bunca sene bravo .
Sanırım kırıldığını anlamasını sağlasan bile çok fazla şeyin değişeceğini sanmıyorum . Yapısı böyle ve değiştirmek çok zor. Evliliğinin selameti için araya mesafe koymalısın ya da ne söylerse söylesin önemsememeyi öğrenmelisin .

Bu arada lütfen yanlış anlama, asla kırmak istemem ama tedavi durumlarının verdiği duygusallıkla , bazı şeyleri farklı algılıyor olabilir misin ? Yani ne bileyim bu kadar mı düşüncesiz olur bir insan .
Allah yardımcınız olsun.

Anlattigina gore cok iyi gelinmissin.iyi sabretmissin.cok gorgusuzler.bosver takma kafana uzak dur biraz.

Canım yukarıda Allah var inan fazlası da var yazdıklarımın ama uzun olmasın diye yazamadım tabi. Bunlar çok arka arkaya değil biraz aralıklarla olduğu için ve eşimin işte şimdi olduğu gibi arada kalmaması için huzursuzluk olmasın diye özünde iyi biri gibi düşündüğüm içim eşimde bana hak verdiğinden eşimle huzuruma baktım.canım yazdığım gibi tel dedikleri ortada kelimesi kelimesine yani bunu nasıl iyi.niyetle dediğini düşünebilirim ki iyi niyetle dediği tarzı daçok iyi bilirim direkt azarlama ve küçümseme şeklinde inanılmaz soğuk ne olursa olsun bir insana ister tedavi ister kendim istememiş olayım Allahtan çocuğun yok ben hastayken bir de çocuk bakardım demek söyleyiş tarzı bir de ah dinletme şansım olsa yani duygusallığımla alakası yok geçen yaz tedavi oldum ben bi dr şubatta dondurulmuşlar zaten dibimdeydim o zaman ama annem hakkında dediklerini o dip halde bile yuttum yani.

Cok sıkıntılı ve kolayca sessiz kalınıp , hiç birşey olmamış gibi davranilabilecek seyler degil .
Yazindaki samimiyeti ve naifliği okurken bile alıyorum emin ol. Yine de ortada yanlis anlaşılmalar olmasını ümit ettim sadece .

En önemlisi eşinin olanların farkında olup , destekçin olması . Bu nedenle aile huzurunu etkilemesine izin verme lutfen . Mümkün olduğunca görüşmeleri azaltmaya ve kısa tutmaya çalışmak bu aşamada en sagliklisi bence .

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla dileğini de kabul eder , ailenizi dış etkenlerden korur insallah.

vallahi bide bende var beni yataklara dusurdu ben uzak durmakta gec kaldim hastalik sahibi oldum bence sen ne kadar cabuk uazaklasirsan kardir boyleler asla iyilikten anlamaz benim evlenecek oglum var bende bir kaynana olacam bana hala kaynanalik yapmaya calisir ama kim takar onu artik bi yere kadar artik uazk dursun benden

Ben anlamıyorum nasıl böyle ezdirebiliyo kadınlar kendini, bide yaranmaya iyilik yapmaya çalışıyolar. Hiç umrumda bile olmaz , aramam kendime de laf söyletmem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim evet en önemlisi eşimin herşeyin farkında olması bunca zaman susmama neden hep odur o bana o kadar iyi ki bende birkaç lafı görmezde duymazdan gelebilirim dedim sırf aramızda kalmasın, tatsızlık çıkmasın diye ve özünde de böyleyim ben annem de çok alıngan aynı burçlar kaynanamla annemde babamdan boşanmış olmasından dolayı bir anda öyle kalınca psikolojisi bozuldu hep ben idare ettim o yüzden sabretmeyi öğrendim çevremde her istediğimi yapan şımartacak kimse yoktu beni öyle olsam belki ilk seferde dayanamazdım ama bu ezilmişlik, zayıf kadın olmak anlamına gelmiyor empati kurmak, soğukluk olmasın ailede huzursuzluk olmasın diye çabalamak yuvam onun yüzünden sallantı da olsa elbette tepkimi koyardım ama herkese yazdığım gibi evliliği bitirmeye teşebbüs etmediği sürece beni etkileyemediği sürece öyle büyütmem olayları bu olayda da bir süre görüşmeyelim beni kırdığını yaraladığını anlasın istiyorum sadece yok huzurum bozulmaz eşim son derece anlıyor ve destek veriyor zaten. .Çok sağol Allah razı olsun

bende içime atan biriyim hep karşımdakini kırmaktansa içime atarım aileye çok önem veririm hiç soğukluk olsun isteme hele böyle gelir geçer laflarla asla eşimi üzmek istemem kaynanamın bana çok iyi davranışları da oldu gerçekten ama sürekli annen bana şunu dedi bunu dedi neden dedi desem, annesine bende laf desem arada suçu olmadığı halde eşim kalacaktı. Ben hep yapıcı taraf olmak istedim. O gün öyle konuşur 5 dk sonra hiç birşey olmamış gibi bana yakın davranır yeme tarifi veriri işte şu dizimiz var bu bölüm ne heyecanlı der unutturur bir şekilde dilindedir herşey yani ama işte dil yarası daha kötü oluyor bazen bana o lafları demese yine de telafi edebilirdim ama bunu edemem. Sırf oğlu geldi diye ben de hizmetçiymişim gibi pikniğe laf edecek sezonu erken açtın diyecek, koskoca kadın nasıl hasta oluyorsun diyecek, neyse ki çocuğun yok diyecek resme laf sokacak ben de yüzsüz gibi anneciğim diyeceğim var mı böyle bir şey yok anlayacak hatasını artık. Oğluyla bu zamana kadar arasını hep iyi tutanın ben olduğumu da anladı zaten eşim gitti konuştu sonra çok tartılmışlar eski olaylar açılmış alakam yok oysa köprü kuran bendim çekilince bunlar oldu işte.

ben ezdirmek olarak görmedim ezdirmek çok farklı bir şey ben söylediği sözlere aldırmadım sadece ama mesela ben çağırmadan evime gelemez, eşimle aramı bozamaz eşime beni fitneyelemez vs. Ben hep eşimin iyiliklerine karşılık iyilik yaptım eşim beni el üstünde tuttu hep nerdeyse bir dediğimi iki etmedi çok değer verdi bende biraz görmezden gelmek istedim ki alışıktım kendi annemden de bir söyler sonra över benim evimin işini her yere yetişmemi de övdüğü çok olmuştur, kızım dediği de ben insanlık yaptım empati kurdum yalnız başına biz olmasak kimsesi yok kardeşleri başka yerlerde babam olmasa sohbet edeceği kimse yok bir biz varız o yüzden biraz ılımlı olmaya bu gibi sorunlarda da eşimi araya koymaya çalıştım sonuç olarak sürekli yuvamı bozmaya çalışmadı bu olsa çoktan bitirirdim ama eşimle asla boşanma konusu yapmadım bunu çoğu kişi kaynanayla en ufak sorun yaşasa eşine boşanıcam diyor ne alakası var öyle deyince o adam eşine nasıl güven duyar ben eşimden annesine cevap vermesini istedim o hep beni korudu hiç hatası söylenmedi değil yani. Ama yaranmak filan asla niyetim bu olmadı çok şükür eşimin maaşı iyi ben de çalışıyorum bir kısım paramla anneme yardım ediyorum eşime yük olmuyorum. Onlardan hiçbir zaman maddi beklentim olmadı olmazsa isterse mirastan men etsinler, evden çıkarsınlar ki defalarca ben çıkmak istedim ama eşim haklı nedenlerle çıkmak istemiyor babam da istemiyor bunu. Ben eşimle diyaloğuma bakarım azıcık aşım ağrısız başım para pul hiç değer vermem gerisi ilgilendirmez görüşmezse görüşmez.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708173&page=7&p=34822308#post34822308

benim burda yaptığım yorumda 'kendime' diye bi sözcük yokken sen kırmızı işaretlediğim yeri anlyosan ya okuduğunu anlamıyosun yada gerçekten kötü niyetli birisin , Allah herkesin gönlüne göre versin ,hadi canım şimdi sana SELAMETLE ...

Okuduğumu anlayacak kapasitem var çok şükür. Çalışsaydım da olduğu gibi yatırım yapardım sözü zaten kendime harcardım ile aynı manaya gelir ya kenarınıza altın koyardınız yatırım amaçlı, ya bankada kendi adınıza hesap açardınız paranızı yatırırdınız ya da üzerine de gayrimenkul alırdınız zaten oradaki konunun ne olduğu ve hangi konuya yorum yaptığınıza bakarak yazdım. Orada kadın eşim de ben de çalışıyoruz ama eşim tatili ortak ödeyelim demiş siz de buna karşı çıkmışsınız erkeğin ödemesi gerektiğini savunmuşsunuz ve iyi ki çalışmıyorum çalışsam da olduğu gibi yatırım yapardım eve filan harcamazdım eşimle tatile paramdan vermezdim demeye getirmişsiniz. Yani siz olduğu gibi maaşımda yatırım yapardım deyince ne anlaşılıyor tamamıyla zaten yatırım yapardım anlaşılıyor kim için kendiniz için yani eşiniz çalışacak eve bakacak tatile giderseniz o verecek oradaki konu da o zaten. Olduğu gibi yatırım yapmak kavramından başka ne anlaşılabilir eşim eve bakar ben kendime yatırım yaparım anlamı çıkar farklı anlam çıkmaz kim okusa aynı şekilde düşünür o kadar yazdığım şeyden bunu seçmeniz zaten enteresan. Siz kendi konunuzda yazdığınız şeylerle benim yaşadıklarımı karşılaştırıp benimkilere basit bana göre diyorsanız sırf bunu demiş olmak için diyorsunuz ben size daha önce dedim diye ama ben genel yorumlara bakıyorum zaten bana yapılan kişisele almayan insanların görüşlerine saygı duyuyorum uzatmayın isterseniz daha fazla. Siz önce çalışın sonra olduğu gibi yatırım yaparsınız tamamen eve hiç yardımınız olmadan hani benim kendime hayrım yokmuş ya öyle yazmıştınız da ben çok şükür çalışıyorum mesleğim var eşimle baş başa verdik evimizi geçindiriyoruz ayrı gayrı yok bizde.

Son düzenleme:

gerçekten çok komiksiniz siz benim mesleğimin olmadığını hiç çalışmadığımı kendi evime hiç yatırım yapmadığımı nerden biliyosunuz pardon ,ki öyle bile olsa bu şekil yaşayan çok insan var sizi ne ilgilendirir ,ben size kendinize hayrınız yok derken kayınvalidenizle ilgili durumu kastetmiştim kendiniz çalışma konusuna çektiniz heralde o yönde baya bi kompleksiniz var sürekli aynı şeyleri söylüyosunuz kendini ıspatlama çabasındasınız ,kendinizi burda ıspatlamanız hiçbişeyi değiştirmez , sizin beyin okuma gücünüz falan var heralde onu demeye getirmişsiniz diyebiliyosunuz haha çok hoşsunuz keşke kendi kayınvalidenizinde önceden söyliycek ve yapabiliceklerini anlasaydınız sinirlerinizi bukadar harap etmezsiniz ...

Konumda daha fazla polemiğe giremicem sizinle ben öngörüşüm filan var demedim yazdıklarınız üzerinden yazdım önceden çalışmışsınız yatırım yapmışsınız evinize bilemem eskilerden banane neden lafı döndürüyorsunuz. Ben o konuda yazdıklarınız üzerinden gidiyorum. İyi ki çalışmıyorum çalışsam da olduğu gibi yatırım yapardım diyen sizsiniz geçmişiniz işe alakalı konuşmuyorum şimdi zaman içinde konuşuyorum ve gayet mantıklı yazdığımı düşünüyorum "olduğu gibi yatırım yapardım demek " ve o konuda yani eşim tatili ortak ödemek istiyor konusunda bunu söylemek eşim eve bakmak ve beni tatile götürmekle yükümlü ben paylaşmazdım ve olduğu gibi yatırım için ayırırdım demek yatırımın ne olduğunu da biliyoruz ben sizin bu yorumunuzda yola çıkmışken siz nereden biliyorsunuz eskileri diyorsunuz komik olan sizsiniz. Demek ki eskiden yapmışsınız ama artık yapmazsınız ki o konuda da önceden yaptım ama yaranamadım kullanıldım filan dememişsiniz.Kendime hayrım olmamasıyla kaynanamın ne alakası var ben en azından elimden geleni yaptım sizin gibi bir iki senelik evli değilim 8 sene sabrettim ki bu benim vicdanım bir sadakasıydı anlatabiliyor muyum. Çeliştiğimi de hiç zannetmiyorum çünkü size de herkese de sabredin demişimdir ben bu kadar şeye sabrettim ve sizin dert görüp açtığınız konulardan daha önemli şeyler çünkü 8 senede yaşanan şeyler. Yanii benim eşime de, kaynanama da, kendime de yeterince hayrım oldu Allah biliyor yukarıda. Benim önceden sezme gücüm dahi olsaydı yine de kendi açımdan elimden geleni yapmayı vicdanımın rahat olmasını seçerdim emin olun. Sinirlerimi harap ettiğim filan da yok çok şükür sadece nasıl davranmam gerektiğini sordum arkadaşlara. İyilik dediğimiz şey kötülük yapan kişilere karşı gösterdiğimiz davranışta ortaya çıkan bir şey ben kaybetmedim ki böyle davranarak sabrederek insanlara beni tanıma şansı vererek ben kazandım çünkü eşim bu zamana kadar ki çabamı gördüğünden sonuna kadar yanımda o da çok verdi tepki annesine hiç ona tepki verilmedi değil ama ben birebir yüz göz olmadım olay budur. Çalışma yönünden neden kompleksim olsun ben durup dururken yazmıyorum kendinize hayrınız yok demişsiniz ona ithafen yazdım benim çalışmaya ihtiyacım yok ama paramı kendim kazanmayı seçtim evlendikten sonra üni okyan biriyim ben zorlayan olmadı kendi isteğimle kazıyarak geldim bu günlere ve çokta memnunum hayatımdan üretiyorum sosyal hayatın içindeyim sadece kendime aileme değil başkalarına da hayrım var yani. Asıl sizin çalışmadığınız için eve kapandığınız için kompleksiniz varsa bilemem bunu görüp yorum yazdığınıza göre. Burada herkes beni ver derdimi çok iyi anladı zaten. Daha istediğinizi yazabilirsiniz okunmayacak ve kaale alınmayacaktır bilginize.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi son durum hakkında yazmak istedim. Ben kendi açımdan gidip kaynanamla konuşup alındığım noktaları ve daha önceden de alındığım şeyleri söyleyip hala bana hak vermez ve görüşmek istemezse ya da surat asarsa siz bilirsiniz deyip o şekilde noktayı koymaktı sonuç olarak babam telefonda konuşulanları bilmiyor bir anda elimi eteğimi çekmekte ters geldi.

Ancak eşim asla olmaz gitmem o eve sende geri adım atıp bir şey sormayacaksın dedi nedenlerini sordum söylemedi ama geçen hafta annesiyle konuşmaktan geldiğinde çok kötüydü zaten erkenden yattı bazı konuştuklarını tartışmaları anlattı ama başka bir şeyler vardı hafta sonu baya zorladım başka bir şeyler olmuş dedim. Şimdi kaynanam biz kaynımı yemeğe çağırmadık dışarı götürdük diye, eşimde eski konuları açtı diye egemeni de kötüledi diye ki dediği de o beni bir kere aramadı sormadı demiş, senin hakkında bana neler diyor demiş kaynanam inanmamış iftira atmakla suçlamış eşimi ne olsa eşinin arkasındasın demiş, eşim de sen dediklerini tam anlatmıyorsun demiş derken, kaynanam kardeşine bunu yaptın ya hakkımı helal etmiyorum demiş, eşi çok kötü olmuş bunu duyunca iyi etme benim de iyiliklerim var özellikle evlendikten sonra her pazara gittiğimizde aradık ne isteseniz aldık, her hafta geldik, doğum günü, yıldönümü kutladık bu kız ağzınızdan şu eskidi yenisini alıcaz dese aldı getirdi anneler gününü atlamadı ama sen senede yada 2 senede bir gelen 10 gün kalıp giden biri için bana bunu diyorsan benimde hakkım helal değil demiş ağlayarak evden çıkmış. Ben bu olayları bilmiyordum asla gitmeyeceksin dedi bana da. Hatasını anlayacak özür dileyecek dedi. Olay şimdilik böyle telde de konuşma istemiyorum zaten konuşmaz yada ağır konuşur ben de kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu diye. Babamla görüşeceğiz yine onun aracılığıyla istediklerini alıcaz filan onu asla kıramam ama şimdi onu da arayamıyorum.

lütfen okuyun...! çok önemli değil cevaplarımı okuyup okumamanız ,bende size, hatta sizin üslubunuzdan daha iyi bi şekilde konuma yazmamanızı istediğimde ısrarla her konuma yorum yaptınız , kırmızı işaretlediğiniz yere gülüp geçiyorum sadece çalışmamak eve kapanmak değil ,Allaha çok şükür kompleks yapıcam hiçbişey olmadı ne hayatta ne evliliğimde , kimin kompleks yaptığı çok belli kimlere hayrınız dokunduğunuzu (kendinizce) sıralamışsınız , 2 cümleme karşın 20 cümle yazmışsınız maşallah , sizin ufak şeyleri 8 sene biriktirip bu hale getirmeniz benim meselem değil , son açtığım konu benim eşimin ailesine karşı dolmama sebepti ama siz kendini haklı çıkarmak için şimdi bunları çıkardın yalan söylüyosuna getirdiniz , benim yaşadığım şeyi sen yaşasaydın 1 sene sabretmezdin , ben eşimin ailesiyle ilgili konuları açmadan önde maddi konuları kapamıştık ,eşimin babası üstüne düşenleri yapıcağna dair söz vermişti ...bizde sünger çekmiştik ama en ufak boşluğumuzdan tekrar faydalanınca artık bence senin gibi sabrımın sonuna gelince maddi konuyla ilgili konumu açmıştım .... ama görüyorum ki siz sadece eleştirmekten hoşlanıyosunuz eleştrilince makale yazıyosunuz böyle her yönden haklı çıkmak için

Son düzenleme:

Bence artik isi oluruna birak. Esin kayinvalidenle fena kapismis. Birde sen simdi birsey soyleme, ve onlari arama. Sonucta kayinvalidenin sana karsi davranisi ogluna karsi olan sevgisini ve saygisini da gosterir. Demek esinin kiymetini de zaten pek bilmiyormus oteki oglu kadar. Devamli el altinda olan sanirim kiymetsizlesiyor. Birak biraz kiymete binin. Elleri tutuyo ayaklari tutuyo paralari var, size mihtac deyiller, bir iki ay kendi baslarina idare edebilirler. Simdi gene alttan alirsan sadece kendini deyil esini ezdirisin. Ve ilerde barisinca da eskisi gibi sicak ve cok verici olma. Zaruri ihtiyaclarini gider sadece, yok yemek yollamis filan falan yapma. Oturup hayli hayli yapabilir, yada kadin tutar.

Artik sakin ol bence ve lutfen birsey yapma.

Ilayda ile de artik bence tartismaya girme, bosver gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…