- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- Konu Sahibi dejavu_one
lütfen okuyun...! çok önemli değil cevaplarımı okuyup okumamanız ,bende size, hatta sizin üslubunuzdan daha iyi bi şekilde konuma yazmamanızı istediğimde ısrarla her konuma yorum yaptınız , kırmızı işaretlediğiniz yere gülüp geçiyorum sadece çalışmamak eve kapanmak değil ,Allaha çok şükür kompleks yapıcam hiçbişey olmadı ne hayatta ne evliliğimde , kimin kompleks yaptığı çok belli kimlere hayrınız dokunduğunuzu (kendinizce) sıralamışsınız , 2 cümleme karşın 20 cümle yazmışsınız maşallah , sizin ufak şeyleri 8 sene biriktirip bu hale getirmeniz benim meselem değil , son açtığım konu benim eşimin ailesine karşı dolmama sebepti ama siz kendini haklı çıkarmak için şimdi bunları çıkardın yalan söylüyosuna getirdiniz , benim yaşadığım şeyi sen yaşasaydın 1 sene sabretmezdin , ben eşimin ailesiyle ilgili konuları açmadan önde maddi konuları kapamıştık ,eşimin babası üstüne düşenleri yapıcağna dair söz vermişti ...bizde sünger çekmiştik ama en ufak boşluğumuzdan tekrar faydalanınca artık bence senin gibi sabrımın sonuna gelince maddi konuyla ilgili konumu açmıştım .... ama görüyorum ki siz sadece eleştirmekten hoşlanıyosunuz eleştrilince makale yazıyosunuz böyle her yönden haklı çıkmak için
Sevgili ilayda, artik sakin ol bence. Bu ise kizin konusuna resmen sabote etmek icin soyundun. Yapici tek yorumun yok, sunu boyle yap diye tavsiyen yok. Eskiden olan kuyruk acini sonra dejavunun acisindan cikarmak ayiptir. Artik bosver bence. Seni kirdiysa onceden hosuna gitmeyen seyleri yazdiysa yazdi, simdi sen burda yazinca hadi ilk basta dile getirdin, ama onun kendi konusunda resmen onunla kavga edince eline ne geciyor ki ?
Hadi o senin konularinda hep senin hosuna gitmeyen seyler yazdi diyelim, simdi de daha fazlasini sen yapiyorsun, cunku dejavunun sorununa bir cozum bile onermiyorsun.
Son düzenleme: