- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
Sedoşum konunu okuyamadim henüz okuyunca hakli olup olmadığıni söylicem:) öptüm seni
Okudum cnm cok fedakardin cnm bu kadar fedakar olma derrim inanki kiymetin olmaz yapandan cok yapmayan daha kiymetlidir seni anliyorum iyi niyetlisin eşini düşünüyorsun ama yanlış yapiyorsun hep kendinden veriyorsun kv den çok dengesiz belli mesafe koy derim ailene zarar veren huzurduzlik veren seni kiran yaralayan insanlardan uzak dur cnm seni deven ve sevdiklerinle beraber ol sen her seyin en iyisine layiksin elbrt birgün srninde bebegin olacak bu Allah dan gelen birsey başa vurma konusu değil ki hersey gönlünce olsun icin rahat etsin cnm haklısın sakin kendini suclu hissetme küsme ama fazlada samimi olma cok opuyotum seni hakkında hayırlısı olsun
Canım öyle tabi yapmayan yaranıyor mesafe koyan iyi oluyor ama ben hep iyi yönlerini iyi konuşmalarını baz aldım anladım ki en başta istemeyen kaynanam hala beni istemiyor. Eğer çok açık sözlü olsa beni kırmak istemese derdinin ne olduğunu direkt söylerdi öyle konuşmak yerine ve bana o kadar laf soktu eşimi verdim telefona o an bir şey belli etmeden ona hiçbir şey demedi düzgün konuştu sanki bana o sözleri söyleyen kadın o değil oğluna diyemiyor çünkü arası açılsın ister mi kızacağını bilir. Tabii tel de bana dediklerini hiç söylememiş söylemez de ben böyle dedim diye ama yeri zamanı gelince söyleyeceğim elbet kp haberi olacak neyi sorun yapıp konuşmadığımın ben onun küçük çocuğu değilim ki ağzına geleni söyleyecek azarlayacak istediği gibi konuşacak ben de susucam benim bir menfaatim yok yani ondan hiçbir şeyini istemem. Teşekkür ederim canım benim zaman ayırıp okuduğun için
Son düzenleme: