Kaynanam ve Taşan Son Damla..Haksız Mıyım?

bende tedavi sonucu tüp bebekle gebe kaldım daha çok yeniyim.ve doktor stresten uzak dur dedi.bunlar tüp yptığımı bilmiyor ama tedavi olduğumu biliyorlar.kayınvalidem taşınma arefemde görümcemle bi güzel aramı bozdu sonrada bi güzel barıştırmaya çalıştı bende en sonunda 2 gün önce telefonda yırttım kendimi ağzıma ne geliyorsa saydım kadın susratıma telefonu kapattı.eşimide aradım ya anan ya ben yeter dedim.herşeyide anlattım.şimdi eşim yanımda hamdolsun.kayınvalidemlede uzun süre görüşmek istemiyorum aklı başına gelsin artık.sıkıldım bu kaynanalardan ya.bi süre gitme lütfen

Ay şu son cümlen çok duygulandırdı beni.Babam demişsin,için rahat etmeyecek hala yemek gönderecekmişsin.
Bu kadar kızgın kırgın cümleler üzerine şu babam deyişin dokundu bana.
İnsan sevince sevilince nasıl da baba diyebiliyor,Anne de derdin mutlaka ama senin kayınvaliden kaynana demeyi haketmiş.

Sen ne kadar verici olursan karşı taraf o kadar talepkar oluyor.Az verince verdiğin kıymetli oluyor.
Sadece maddi anlamda değil,ilgi ve yakınlık anlamında da aynı durum sözkonusu.

Yoğun bir iş tempon ve uzakta ilgilenmen gereken bir annen varmış.
Bunları bahane edip bir süre kendini çekmeni öneririm.
Kendini sevdirmeye,yakınlık kurmaya çalışmanın faydası yok gibi görünüyor.
Durumu olduğu gibi kabul edip mesafeli gelin olmak seni daha az yıpratır.[/QUOTE]

Canım neden babam diyorum çünkü benim annem babam ayrıldılar ne evlilerken ne de boşanınca hiç baba sevgisi şefkati görmedim bana özel yapılan hiçbirşey olmadı sonra da zaten yıllarca herşeye rağmen görüştüğüm babamı düğünüme çağırmadım olmadı görüşmüyoruz eşimin babası bana tam bir babalık yaptı anlatamam size çok çok mükemmel bir insan ve bir eş. O yüzden onu ömrünün sonuna kadar başımda taşırım p.tesi gittiğimizde bile kaynanam yüzüme bakmadı ama o hep benimle konuştu kolay kolay o duruma gelmeyeceğimi biliyor çünkü Allah bin kere razı olsun. Annem desen çalıştı bize baktı senelerce tek başına o yaştan sonra. Kardeşim askere gitti tek kaldı çalıştım kardeşime harçlık gönderdim ona da gönderdim tek başına neye yetsin. Sonra annem rahatsızlandı işten ayrılmak zorunda kaldı 1 sene tedavi gördü ama primi dolmamıştı yaşı beklemesi gerekiyordu kardeşimin tek çalıştığı eve yetmiyor ben çalışıyorum annemin kirasını gönderiyorum primini eşim ödüyor sağolsun ama kaynanam gibi eşimin durumu iyi diye anneme baktırmıyorum ben bakıyorum. Kadın çalışmadığı halde sene bir ya da iki defa geliyor bu bile sorun oluyor.

ne mı dıyorum bune arkadasım çok yuz vermışsın bu tavızler ne boyle yaevlenmeden once yaptıkları yok kınaya gelmem yok eşyalarını onun alması daha neler neler..... vallahı şok oldum.bu ne boyle......nıye ızın verdın..kusura bakma ama sen yuz vermışsın herseye eyvallah demıssın tepene bınmış azcık diş göster sende...son ettgıgı lafa kadar bence tonla şey var yaptıgı görmezden gelmemen gereken...ben olsam çoktan sınırlarımı koyardım

he bıde annen ne zaman gıdecek demışya pess.....dıyemedın mı sana mı sorcak dıye

Son düzenleme:

babam hala der o cümleyi ama annem bir seferinde babama ben kızımı ona hizmetçi mi verdim demişti o gün açıldı gözüm

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben bana yol göstermeniz için acaba yanlış mı yapıyorum düşüncesinden beni kurtarmanız için yazdım çoğunuz için çok verici, kendini ezdiren biri gibi oldum ama bu kadar susmamın, bu zamana kadar sesimi çıkarmamın tek nedeni eşimdir beni her zaman korudu bir sorun olunca o konuştu ama tabi söylenenler söylendikten sonra anlamı olmuyor ve o yaralar büyüdü hep yaşlıdır, hastadır, tatsızlık olmasın, eşim arada kalmasın arada sırada konuşsun boşvereyim dedim ama bu sefer yapamayacağımı anladım. Benim de bir hayatım var. Çalışıyorum ve evimin her işine koşturuyorum kadın almıyorum. Çocuklarına bakıcıların baktığı, evini hizmetçilerin temizlediği birinin laf demesi ama en çok da çocuktan vurması çok üzdü beni. Eşime dediğine göre ben çok beklenti oluşturmuşum onlarda o yüzden beklemişler. İyi de ben oğluyla görüşmemezlik bir yere götürmemezlik yapmadım söylenmez ama bizim İnegöl'e arabayla gidiş gelişimiz oradaki yemek masrafı zaten evde yapacağımızdan daha fazla sırf istedi ve ağabeyi götüremem dedi de alındı diye ben iyi bir şey yaptım sandım ama değilmiş. Asla yaranmak iyi gözükmek derdim olmadı çünkü ihtiyacım yok ki onlara. İsterlerse evin kirasını da veririz isterse çıkarız. Hani açık açık derdini desin ama hep laf sokmak ne oluyor çocuk gibi yaralamak.

Canım neden babam diyorum çünkü benim annem babam ayrıldılar ne evlilerken ne de boşanınca hiç baba sevgisi şefkati görmedim bana özel yapılan hiçbirşey olmadı sonra da zaten yıllarca herşeye rağmen görüştüğüm babamı düğünüme çağırmadım olmadı görüşmüyoruz eşimin babası bana tam bir babalık yaptı anlatamam size çok çok mükemmel bir insan ve bir eş. O yüzden onu ömrünün sonuna kadar başımda taşırım p.tesi gittiğimizde bile kaynanam yüzüme bakmadı ama o hep benimle konuştu kolay kolay o duruma gelmeyeceğimi biliyor çünkü Allah bin kere razı olsun. Annem desen çalıştı bize baktı senelerce tek başına o yaştan sonra. Kardeşim askere gitti tek kaldı çalıştım kardeşime harçlık gönderdim ona da gönderdim tek başına neye yetsin. Sonra annem rahatsızlandı işten ayrılmak zorunda kaldı 1 sene tedavi gördü ama primi dolmamıştı yaşı beklemesi gerekiyordu kardeşimin tek çalıştığı eve yetmiyor ben çalışıyorum annemin kirasını gönderiyorum primini eşim ödüyor sağolsun ama kaynanam gibi eşimin durumu iyi diye anneme baktırmıyorum ben bakıyorum. Kadın çalışmadığı halde sene bir ya da iki defa geliyor bu bile sorun oluyor.[/QUOTE]

üzme kendini. sen mutsuz oldukça kadın mutlu oluyor işte. prim verme sende. o annen senin mecbursun bakmaya ne kendine ne annene laf söyletme kesin bir dille direk kendinisine lafı dolandırmadan pat diye söyle hayatına karışmamasını.kendisini önemsemediğini belli et onun hayatını mutsuz edemeyeceğini.

Ahh canım hep tatsızlık çıkmasın arada kalmasın diye işte eşim. Hep aman yaşlıdır deyip kendimi yiyip bitire bitire. Eşim biliyor hep dedim o da üslubunca cevap verdi eşim kendi kızdığında bile gidelim dedim birazda kp hatrına işte. Ama artık geçte olsa sınırlarımı koymam gerektiğini anladım çünkü artık gerçekten tepkisiz kalamayacağım bir durum o laflar ve hiçbirşey olmamış gibi davranamam artık. Annemde alınıyor ama işte benim hatrıma susuyor kadı hava atar gibi hediyemi gösterdin mi annem veremez öyle şeyler durumu belli özellikle yapar gibi konuşulacak çok şey var bunlar sadece yüzde biri yüzüne konuşmak lazım ama yine de yapmadım. O gün de bende tek kelime etmedim.

Kadir kıymet bilenler, yaptığını görenler çok az, verdikçe ister insan oğlu.
Bence artık kendinizi geri çekin kendiniz için, bu kadar verici olmayın.
Şöyle düşünün, oldunuz da ne oldu?

Son düzenleme:

kabahat sende cnm.sankı tatsızlık çıkmasın dıye sessız kaldında kıymetemı bındın.bundan sonra mesafenı koy ve oyle alttada kalma derım...yoksa bu kadın senı daha cok uzer
o hediye mevzusunda " göstermedım görgusuzluk olmasın dıye"..... demelıydın bence.....terbıyesız ....

Kadir kıymet bilenler, yaptığını görenler çok az, verdikçe ister insan oğlu.
Bence artık kendinizi geri çekin kendiniz için, bu kadar verici olmayın.
Şöyle düşünün, oldunuz da ne oldu?

Hiçbir şey olmadı en ufak şeyde laf yiyen yine ben oldum. Diğer oğlu üniversiteyi İstanbul'da okumuş sonra ver elini yurtdışı senelerdir orada 2 senede bir gelir şimdi işten çıktı da 6 ayda 2 defa geldi o da 10 gün işte. Kız zaten yabancı hiç faydaları yok bir bizden fayda var asla bir şey beklediğimden yapmadım hep eşim çok iyi biri olduğu için sustum sabrettim o hep koruduğu için eşim yanımda olmasa zaten bizim evden çıkmazdı. Benim eşimin maaşı iyi bende çalışıyorum isterse mirastan men etsin umrumda değil. Hatta o tel konuşmasından ve gidip bir de yüz asmasını görünce eşime çıkıcaz bu evden diye tutturdum kira da olsa istemiyorum herşeyi de geri vericem dedim eşim kabul etmiyor neden çıkıcam ben de oğluyum ist. ev satıldı ona verilecek parası ben üvey miyim çok olursa buranın kirasını veririm dedi çünkü o muhitten ayrılmak istemiyor.

ay içim şişti bu ne yahu ne biçim bir kadınmış bu hep söylerim sadece eşimizle değil ailesiylede evleniyoruz eşimden önceki erkek arkadaşımla nişanlanacaktık annesi oğluma kendim kız bakıcam demişti hemen ertesi gün ayrıldım olmaz annesi babası seni istemiyorsa istediğin kadar aşık ol eşin sana düşkün olsun olmaz huzur diye bişi kalmaz

Zıtlaşmadanmesafe koy senin için en hayırlısı bu memnuniyetsiz bir kişilik var karşında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah ah nedir bizim bu cektigimiz ya en iyisi elinden.geldigince az gorusmek canim yapacak baska hic bisey yok ama sunu soyleyebilirim.insanlar kiymet bilmez eline saglik demezler birde ustune begenmeyip laf sayarlar bu yüzden hic bisey yapmicaksin bunlar icin . Bide su mesele war ya ole gelinler.goruyorum.ki kaynanasinim kayinpederinin alttan giriyo ustten cikio her istediğini yaptiriyio kendine karisamiolar hani.nami deger ferhunde gibi ya nasil oleler anlamiom bi yolu warsa bizde ogrenek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demek ki iyi niyetinizi haketmiyorlar. Bu çabanız niye arkadaşım. Siz eşinizle bunların keyfini yapmak için evlenmediniz ki. Şımartmışta şımartmışsınız. Bence pek bir sorun yok. Hemen düzeltirsiniz. Eşiniz aramadan aramayın, gitmeden gitmeyin, gittiğinizde veya onlar geldiklerinde nasılsın Allah iyilik versin bitti havadan sudan muhabbet. Şımarık kaynınızda gelmiş canı istiyorsa gitsin yesin köftesini. Fazla üstüne düşmeyin. Gelince bize de bekleriz deyin ister gelir ister gelmez. Geldiklerinde de çok özenmeyin kolay yapılan yemekler yapın havalanmasınlar. Ama sakın eşinize niyetinizi belli etmeyin araya mesafe koycam, işte çok kırıldım falan derseniz eşiniz hemen ailesini koruma moduna girer. Zaten doğal olan , olması gereken de bu. Dünyanız onların etrafında dönmüyor. Sıkıntı etmeyin ya benimkisi gibi kv ye ek bir de çirkef bir eltiniz olsaydı ne yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…