Kaynanam ve Taşan Son Damla..Haksız Mıyım?

Sedoşum konunu okuyamadim henüz okuyunca hakli olup olmadığıni söylicem:) öptüm seni

Canım öyle tabi yapmayan yaranıyor mesafe koyan iyi oluyor ama ben hep iyi yönlerini iyi konuşmalarını baz aldım anladım ki en başta istemeyen kaynanam hala beni istemiyor. Eğer çok açık sözlü olsa beni kırmak istemese derdinin ne olduğunu direkt söylerdi öyle konuşmak yerine ve bana o kadar laf soktu eşimi verdim telefona o an bir şey belli etmeden ona hiçbir şey demedi düzgün konuştu sanki bana o sözleri söyleyen kadın o değil oğluna diyemiyor çünkü arası açılsın ister mi kızacağını bilir. Tabii tel de bana dediklerini hiç söylememiş söylemez de ben böyle dedim diye ama yeri zamanı gelince söyleyeceğim elbet kp haberi olacak neyi sorun yapıp konuşmadığımın ben onun küçük çocuğu değilim ki ağzına geleni söyleyecek azarlayacak istediği gibi konuşacak ben de susucam benim bir menfaatim yok yani ondan hiçbir şeyini istemem. Teşekkür ederim canım benim zaman ayırıp okuduğun için

Son düzenleme:

o zaman yapacağınız şey kulaklarınızı tıkamak eşinizle konuşmak ve bu gidişata bir son vermek. ben dibine kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum.

o zaman yapacağınız şey kulaklarınızı tıkamak eşinizle konuşmak ve bu gidişata bir son vermek. ben dibine kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum.

İşte ben bir süre görüşmeyeceğim. Görüşsem zaten konuşmak zorundayım oraya gitmek bile birşeyleri yutmak, sanki onun benimle konuşmasını, affetmesini bekliyormuşum gibi bir tavır olur oysa ben kendimin haklı olduğumu o lafları duymayı haketmetmediğimi ve geri adım atma düşüncem olmadığını göstermek istiyorum arkamdan ne derse desin babama eşime hiç umurumda değil. Ben gittim p.tesi günü yüzüme bile bakmadı söylediği sözlerden gocunmadı bile haklı görüyor hala kendini ama bende onun çocuğu değilim her kızdığında canı istediğinde ağzına geleni sayacak hakaret edecek ben ona muhtaç değilim ama o bize muhtaç maaşını bile biz çekiyoruz atm kullanamadıkları için bir gün bizde yaşlanıcaz hiç sevmem bu sözleri ama öyle. Ben ona muhtaçmışım gibi o yüzden her dediğine eyvallah diyormuşum gibi algıları sanırım eşime saygımdan yaptıımı anlamadı evimde oturuyor tabi susup oturacak dedi sanırım ama öyle olmadığını anlaması lazım. Çok teşekkür ediyorum herkesin bir limit var ya bende o limite geldim demek ki.

SEDACIĞIM açmışsın konuyu yeni grdüm gerçi senle konuştuk bu konuyu eşinde konuşmuşş...söylenecekler söylenmişşş...bence sen mesafeni koru bi kara almışsın uygula hatasını anlasın hee oda anlarsa anlamassada kendi bilirr.. burda kimseyi küçük örmek gibi olmasın ama kayınvaliden sonradan görme anlayışsız bir kişi dediğim gibi ağzınla kuşta tutsan fark etmez..ALLAH ıslah etsin..he bigün karşına gelir sen benle nie böylesin die soracak olursada birbir dök içini rahatla..senin morale ihtiyacın varken seni üzmeye kırmaya kimsenin hakkı yok..sen, kızı gibi görüp destek olması lazım..bnce doğru olanı yapıyosun gec bile kalınmış bir karar..ben olsam çoktan koparmıştım ipleri..

Sedacim iyi sabretmissin canim zaten senun sabrindan olmus butun bunlar koy mesafeni gitme gorusme esinde olaylarin farkinda gorusup iyice gerilecegine gorusme kafan rahat etsin bundan sonrada sende tavrini koy ben oyle yapiyorum allaha sukur cok ciddi problemler yasamadim ama yinede ters bi durum old soyluyorum beni mutlu eden bisey old da yine soyluyorum anlasinlar senin kiymetini sen dogru bi karar almissin

Kaynanaların hepsi sivri dilli ne yaparsan yap yaranamazsın onların hayat deneyimi var ve seni nasıl yaralıyacağını çok iyi bilirler bunuda gelini kıskandıkları içln yaparlar

hiç melek olanını görmedim tabi üzüldüğünü kırıldığını bilmeli
sende insansın sonuçta duyguların var

kendini çok ezdirmişsin , çok tepene çıkartmışsın canım
lütfen karşısında bu kadar ezik olma dik dur onada bu şekilde mesafesini bildir
alttan aldıkça tepene çıkmış kadın
okurken sinir oldum , resmen kendini beğenmişlik ...
bütün iş sende bitiyor
eşinlede konuş araya mesafe koy hatasını anlasın, haddini bilsin , sana saygı duymayı öğrensin kayınvaliden..

Neymiş öyle her şeye susup, alttan almakla iyi olunulmuyormuş...
Baştan tavrını koysaydın bizim bu gelin hoşlanmaz bundan deyip
kendilerine bir çekidüzen vermeye çalışırlardı. En azından sana karşı..

Haa çok sevmezlerdi ama saygı duyarlardı en azından.
O da sevgiden daha önemli benim için şahsen..

Ben olsam görüşmem.
Eşim yanımdaysa hele hiç umrumda olmaz..

Öyle olacak canım artık şu anda eşim gidip konuştuğundan beri aramadım kendimi savunmam da gerekmiyor, açıklama yapmam da. Çünkü zaten babam ve eşim bilmese bile kendi biliyor tel de söylediklerini neye alındığımı zaten bilmesi lazım. Aynen öyle hani olur da babam çağırır giderim o bir konu açar filan ben de söylerim her şeyi rahatlarım işine gelirse. Bu zamana kadar eşimin annesidir, yaşlıdır, iyilikleri de oldu ben çağırmadan asla evime gelmedi filan diye sustum ama baktım artık bu olayda iyice aştı direkt derdini demek yerine rencide edici kırıcı laflar etti hakaret derecesinde ben neden hala adım atayım ki Allah büyük elbet bana bir evlat nasip edecek o zaman da görür çocuk nasıl bakılıyormuş. Çok sağol canım yorumun için

Eşim farkında tabi canım bana hak veriyor elbette sadece yaşlı diyor alıngan diyor tamam da gayet bilinci yerinde ne konuştuğunun farkında bilinçsiz istemeyerek demiyor ki bunları amacı sen beni kırdın ben de seni laflarımla yaralıyım ben üzüldüm sen de üzül mantık bu ve acımıyor bile hatalı da görmüyor kendini. Ki ben onu üzecek kıracak bir şey de yapmadım kendimce kaynımı istediği yere yemeğe götürerek iyi bir şey yaptım ama iyilik yaramıyormuş bunu anladım. Eşime de ne dedin eşime deyince, ben bir şey demedim iyiliği için dedim kardeşin bile arkaya otururken o madem çarpılacak neden önce oturdu demiş ki telde dedim normalde klima çarpmaz ilk defa binmiyorum arabaya ama vücut direncim düştü sanırım hasta olacağım varmış dedim zaten babamın yanında tüm söylediklerini söyleyebilir mi. Anlayacak hem de nasıl anlayacak. Bu sene doğum günü filan kutlamak asla yok geçti o devirler aramayacağım bile. Kendisi benim doğum günümü oğlundan öğreniyor. Çok sağol canımm

evet aynen öyle hem de öyle güzel biliyor ki hassas noktama girmeyi. Bir insan neye bozulduysa direkt söyler bende savunmamı yaparım zaten savunma yapamıyım diye söylüyor lafını çekiliyor nasılsa ben cevap vermiyorum alttan alıyorum o sinirini çıkarıyor ya tamam sanki çocuk var karşısında koskoca kadınsın hasta oluyorsun ne demek bunun yaşı mı var, iyi ki çocuğun yok ne demek zaten bakamaz mışsın der gibi ben bu minyon halimle hem çalışıp hem evimin işini yapıyorum 5. kat evin camlarını hep kendim sildim kendi de biliyor bunu. Ne yaptım da bu lafları duymayı hakettim. Şamar oğlanı gibi artık bir sınırı var olmalıymış yani. Bilecek tabii ki kırıldığımı gitmedikçe aramadıkça anlayacak. İsterse hiç görüşmesin buyursun yurtdışında yaşayan tek kelime Türkçe bilmeyen geliniyle görüşsün görüşebiliyorsa beni istemedi ama Allah büyük işte oğlu Türkiye'ye dönücem deyip aldı yabancı kızı bir de kaldı orada. Ama zamanında onu da bana övmekten geri kalmadı. Çok özler o eski gelinini çok buzlar erise bile bundan sonra bir sözünde anında tepkimi vericem yutmucam bunu öğrendim.

evet farkındayım canım ama huyum buy işte kıramıyorum laf diyemiyorum kendimi savunamıyorum eşimin annesidir diyorum yutuyorum ama en büyük kötülüğü kendime yapmışım içime ata ata anneme de böyleydim ben laf der haklı olduğum halde susar otururdum hep eşimin iyiliklerinden sustum dediğin gibi kendini beğenmişlik, sonradan görmelik, kendini dünyada her konuda en iyisi zannetmek, akıl vermek hep onda. Aynen dediğin gibi o nasıl saygı istiyorsa aynısını bana göstermeli ama yok hep o haklı biz haksız hiç haklı olma ihtimalimiz bile yok p.tesi gittim kadın söylediği laflardan gocunmuyor bile ki yüzüme bile bakmadı ya da benden bir adım bekledi bu sefer özellikle konuşmadım babamla konuştum, eşim tek tük annesiyle konuştu yağmur bastırdı kalkalım dedim kalktık öbür gün gitmiş konuşmuş tabi hala kabul etmiyor başka konularda açılmış filan işte. Hiç ilgilenmiyorum artık.

Benim iyi olduğum beni övdüğü zamanlarda çok oldu ama maalesef ben bunların beni sevdiğinden değil bizim elimize mecbur olduğundan yapıldığını anladım. Eğer gerçekten beni sevse direkt derdini söylerdi açıklamamı yapardım kendimi savunurdu olay büyümezdi ya da tatmin olmazsa açıklamam da konuşmazdı ama şimdi ne oldu eşi asık yüzünü de görünce tel deki konuşmaların arkasından öbür gün gitti hesap sordu eşimi incittiği eski konuları da açtı olay büyüdü gitti. Tabii ki çok haklısın annen ne zaman gidecek dediğinde tepkimi verseydim, annen burayı benden çok biliyor dediğinde sesimi çıkarsaydım, gecelikti hediyeler di ben aldım kullanıyor musun dediğinde geri iade etseydim beni her kırdığında bende altta kalmasaydım zaten cesaret edemezdi. Ben hep kızıyor ama yaşlıdır övüyor da, hediyeler veriyor, eşimin annesidir boşvereyim haftada bir 1-2 saat sorun değil, zaten evime de çağırmadan gelmiyor bize muhtaç kimse yok yanında babamdan başka deyip geçiştirdim ama çok birikmişim işte dediğin gibi saygı duymalı. Çok inattır biliyorum ne geri adım atar, ne bana açıklama yapar ben şu sözü şundan dedim kusura bakma kırdım der, ne saygı duyar konuşmaz hiç ben konuşana kadar konuşmasın yıllarca da sürse adım atmaya niyetim yok. Babam başkadır bir tanedir ben babamdan sevgi görmedim onda gördüm ne isterse yaparım ararım görüşürüm yemek yapar götürürüm, başımın üstünde yeri var. Onu bu olaylardan çok ayrı tutuyorum.

konunu okuyunca sahibide sen olunca herzaman düşündüğüm şeyin doğru olduğunu birkez daha anladım ,

burda (hayatın içide dahil )güçlü kadın imajı çizmeye çalışan kadınlar ,forumda karşıdakinin söylediğini anlamaya çalışmadan yada anlamadan dahada çok moral bozukluğuna sürükleyenler aslında daha çok sıkıntı içinde kendine hayrı olmayan kişilermiş ,KENDİ YUTAR TALKIMI ELE VERİR SALKIMI atalarımız ne güzel söylemiş

Valla canım ben gayet güçlü bir kadınım hayatta güçlü olmakla, eşini kırmamak için, onun o kadar iyiliğine karşı insanlık yapıp yaşlıdır onun da iyilikleri var deyip susmak farklı şeyler ki zaten eşim benim yerime annesin cevap verdiği için susturduğu için, rahatsız olduğum şeyleri dile getirdiği için de gerek görmedim. İmaj çizmeye çalışmadım yani ben lise bitti çalışmaya kendime ve aileme bakmaya başladım her zaman omuzumda bir yük oldu kendi annem de boşanmasından dolayı çok psikolojik sorunlar yaşadığından erken büyüdüm onu da idare ettim o yüzden sabrı bilirim. Bir yandan dışarıdan üniversitemi bitirdim şu an da güzel ve rahat bir işim var ama bugünlere hiç kolay gelmedim. Ben sıkıntı içinde de değilim onlardan maddi hiçbir beklentim de yok sizin gibi görümcem bana çocuğuma hediye almadı, yok kaynanam düğüne götürdü 15 dk kalacaktık çok oturttu, eşimi oynamaya kaldırmak istedi, ay hamileyim görümcemin çocuğunun sünnetine gidemem yarım saatlik mesafe ekimde doğumum diyen siz ki erke doğurdunuz evet ama bu önceden belli olan bir şey değildi demenize göre rahat gebelikti herkeste ona göre yorum yaptı ben tek değildim. Görümcem 10 gün sonra geldi vs sünneti vardı zaten siz demiştiniz. Yok görümcem kaynanama gelmiş hoşgeldine gitmek istemiyorum filan ben 7 senedir sabrediyorum daha doğrusu eşimin hatrını saydım. Elimden geleni yaptım mı yaptım en azından vicdanım rahat eşime karşı. "kendine hayrın yok" ne demektir yahu. Çok şükür eşimde bende çalışıyoruz evimizi geçindiriyoruz ayrıca aileme de bakıyorum ben. Kendime de eşime de hayrım var eşimin ailesine de her zaman oldu. Ben olay çıksın diye büyütmedim herşeyi olanı konuştum. Ben eşimi de ailesinden soğutmam görüşme demem sizin gibi onun ailesidir görüşür ben görüşmem sizinle bizim olaylarımız çok farklı siz nerdeyse gözünün üstünde kaşın vardan olay çıkarıyorsunuz ayrıca kaynananızla görümcenizle zaten görüşmüyorsunuz. Ben size yazdığım yorumların herzaman arkasındayım lütfen daha cevap yazmayın çünkü cevap alamayacaksınız.

Bu mübarek Cuma günü yüce Rabbim, isteyen herkese, size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Çok hassas bir konuda k.valideniz size kırıcı konuşmuş, siz de haklı olarak çok kırılmışsınız. Tabi bu kırılganlık ilk değil yılların birikimi olmuş. Kırıldığınız için bir müddet görüşmelerinizi azaltabilir, ya da gittiğiniz zaman nasılsınız, v.s gibi sadece gerekli konuları konuşabilirsiniz.
Size, dışarıdan okuyan biri olarak nacizane fikrimi yazmak istiyorum. Açılan bazı konulara (benim okuduklarım) negatif cevaplar verdiğinizi düşünüyorum. Herkesin derdi kendine göre büyüktür, o yazan insanlarda birikmiş belki bize yazdıkları çok ufak bir şeyde patlamış olabilirler. Yanlış anlamayın ben size nasıl cevap vereceğinizi öğretecek değilim. Sadece dışarıdan okuyan biri olarak fikrimi yazmak istedim.
Hayırlı cumalar.

Çok teşekkür ederim. Allah bana da herkese de nasip etsin. Tabii ki yılların birikimi asla kısa zamanda hemen ilk yapılan da sırt çevirmedim. Maddi beklentim hiç olmadı bana bir şey almak zorunda vermek zorunda demedim kendi kullandıklarını bana verdi demedim hep Allah razı olsun dedim eşim için. Başka konularda yaptığım yorumlar hep konuya ve konu sahibinin tutumuna göre oldu. Benim anlattığımla benim okuyup yorum yaptıklarım arasında çok fark var bende sabredememiş daha evliliğimin başında kaynanamla görüşmeme kararı almış, bana hakareti, küçük görmesi, evliliğimi bozmak istemesi, verdiği herşeyin hesabını sorması ve olmayan çocuğuma yargılaması olmadığı halde yok çocuğumu görmeye görümcem 10 gün sonra geldi, kıyafet almadı, sünnet düğününe gidemem kaynanama gelmiş gitmem deseydim ortada ağır bir şey bana da konu sahibi istediğini diyebilirdi ama konular çok farklı ben sabrettim çünkü ve hala saygısızlık yapmadım maddi beklentilerim üzerine de yapmıyorum görüşmezliği. Patlayabilirler o da sorun değil ama kendine hayrın yok ne alaka böyle deniyor ne denmek istenmiş burada çocuğum olmamasından gem vuruluyorsa o da Allah'ın takdiri. Benim bu yaşıma kadar kendime de çevreme de hayrım oldu Allah bilsin yeter.

Ben sizi anladım, sabrınızı da takdir ettim. Yazdığınız gibi Allah bilsin yeter. Allah’ım zaten mükafatını fazlasıyla verecektir inşallah. Ben sizinle fikrimi paylaştım, sizde beni kırmadan cevap yazmışsınız sağolun. Kendine hayrın yok demek tabiî ki doğru değil; ama dediğim gibi siz bu sorunlarla uğraşırken, sizinde yazdığınız gibi sünnet düğününe gidemem v.s gibi konular size dert değil gibi ya da çok basit gelebilir; ama konu sahibine göre derttir. Allah'ım hepimizin yuvasına sağlık, huzur versin.

Ben hep karşımdaki insanla empati kurmayı yeğlerim. Bir şeye direkt tepki göstermek ya da şikayet etmek için artık son noktaya gelmem lazım. Dediğim gibi hep iyi yönlerini görmeye çalıştım kızım dediği de çok oldu, övdüğü de oldu, çalışkansın dediği de oldu annenim senin sen de ailedensin dediği de oldu evime asla çağırmadan gelmedi, ekstra bir şey istemedi. Ben de eşimi araya koydum ki savunmasa belki daha erken olurdu yine de sabrederdim baya süre. Buraya konu açmak bana göre artık bir şeylerin sınırına geldiğinde yapılacak bir şey benim açımdan tabi. Burada ben haklıyım ya da bıktım ettim değil fikir almak istedim siz olsanız ne yapardınız haklı mıyım dedim olan olayları da anlatıp ona göre yorum yapmalarını istedim. Ama sürekli her olayda konu açıp şikayet etmek bana göre değil sadece ya da işte çok sabırsız olmak o yüzden fark var dedim burada belki de 2. konumdur eşimin ailesiyle ilgili senelerdir bu sitedeyim düşünün her yaşadığımı hemen yazsaydım kaç konum olurdu. Allah elbet mükafatını veriyor bunu yaşadım gördüm vicdanım rahat en azından ilk sorun da kestirip atmadım burada gelip hemen ilk şeyde bıktım demedim yine de hatasını anlarsa görüşürüm ama birazcık mesafeli olurum. Aminn İnşallahhh çok teşekkür ederim anlayışlı güzel yorumunuz için

Selamlar dejavu,

Cok uzuldum yasadiklarina. malesef senin de degin gibi bunun gibi seyleri bir cok insan yasiyor. Bazimiz daha olgun, bazimiz daha cocuksu, hatta hoppa olabiliyor. Hatta basimiza gelen bir cok seye de gene kendimizin sebebiyet verdigini dusunuyorum, tabi gercektende bize imtihan olarak gelen seylerin disinda, cok sirret bir aileye gelin gitmek gibi. Senin durumunda da buyuk bir birikim olmus. Once istenmemissin, sonra hor gorulmussun, sonra kabullenilmissin, ama hep bir sey eksik kalmis. Kayinvaliden seni bastan isteseydi bile bu yasadigin problemleri yasayabilirdin. Cunku buna sebep kayinvalidenin karakteri, ve senin onun yaptiklarina tepkilerin. Sen hep sabilirli olmayi secmissin, bu cok guzel bir davranis, yanliz sunu unutma, sabir gostermek ve hic tepki gostermemek ayri seylerdir. Benim fikrime gore sabirin takdire sayan, yanliz buyuk hatan seni rahatsiz eden seyleri bu gune kadar bir kere bile dile getirmeyisin kayinvalidene. Esin ne kadar dile getirirse getirsin, bu kayinvalideni senin bir cumleyle bile olsa dile getirmen kadar etkilemez. Seni nasil kirdigini, ve nasil bir tahribata sebep oldugunu anlamaz bence. Kayinvaliden huysuz olabilir ama sirret ve sana ve senin evliligine zarar vericek bir kadina benzemiyor. Cok hoppa, dedigi lafin insanlari nasil incitecegini tam olarak idrak edememis, yasinin getirmesi gerektigi olgunluga sahip olmayan bir insan. Ona sadece aciman lazim. Ve bence su an yapman gereken sey, karsina alip ne kadar incindigini, cocuk konusunu yuzune carpmaya hakkinin olmadigini soylemen. Bunu yapmak senin gorevin. Hic birsey soylemeden kusmek olmaz. Cunku tavsan daga kusmus, dagin haberi yok olayina doner bu. Esinin soylemesi hic bir anlama ifade etmez bence. Sonrada gorusme sikligini ciddi anlamada azaltabilirsin karsindan gelicek tepkiye gore.

Bugune kadar herseye susup susup simdi, esinin annesine (ki atsan atilmaz satsan satilmaz) tam anlamiyla kusmemelisin en azindan neden cok fazla rahatsiz oldugunu soylemeden. Cunku canim sen hatayi bastan yapmissin. Unutma, mumin bir delikten iki defa isirilmaz. Ilk isirilisinda o deligi kapar.

ayip etmissin. Dejavu, bir cogumuzun tepki gosterdigi seylerde farkli yonlerinden gostermeye calisti konulari, ama konu sahiplerine kirici ve alayci oldugunu hic gormedim. ki ne kadar soyledigi seylere katilmamis olsamda zamaninda.

KENDİ YUTAR TALKIMI ELE VERİR SALKIMI. bu atasozune de katilmiyorum, cunku o zaten herkeze sabredin, benim de sorunlarim var demisti. Kendisi de hep sabretmis bu gune kadar, yani Talkim malkim yutmuslugu yok..

Son düzenleme:

Canım öncelikle teşekküe ederim baya yazmışsın evet eşimin demesiyle olmuyormuş bunu anladım bir de şöyle ki mesela eşim bir konuda uyarıyır onu bir süre yapmıyor hiç ama başka birşey yapıyor bu sefer. Eşim korumasa belki sabredemezdim. Ama hep empati kurmaya çalıştım nazı bize geçiyor dedim aynen dediğiniz gibi şirret bir kadın asla değil ben ona beni tanıma şansı verdim eğer daha takıları unuttuğu zaman ya da ilk sorunda yüz göz olup laf deseydim zaten beni baştan istemediğinden iyice önyargılı olacaktı ben onları kazanmak istedim asla menfaatim için değil yalnız oldukları için ve evet kazandum çok çok övdüğü zamanlarda oldu zaten farkımı bilir evlenince hırslanıp üniyi bitirmem hem çalışıp hem evime bakmam her işini kendim yapmam eşimi idare etmem hep takdirini kazanmıştır. Durumları iyi olmasına rağmen laf arasında birşey istediğini öğreneyim alırum eşim ailesine o kadar bağlı biri değildi benle evlenince daha yakın oldu özel günleri kutlanır oldu hepsinin farkında ve gerçekten içimden gelerek yaptım şimdi karşıma alıp konuşsam bile o yükselecek biliyorum yine ne dersemmdiyim kendini haklı görecek ben yine yutmuş olucam görüşmeye devam edince ve birikim de olunca artık ciddi olarak sevilmedim mi düşüncesi oldu benim evim benim eşyam benim heditelerim annen gitti mi kaldı mı vs. Zaten ne söylediğini rel de kendisi biliyor neye alınabileceğimi tahmin eder ben yine de p.tesi gittiğimde dediklerini açık etmedim ama biraz durulsun konuşucam hala tepki gösterirse zorlayamam hatalıymışım gibi ama nefrette beslemem.

Zaten zorlama kesinlikle. Ama tepkini sadece susarak verme bence. Cunku sonucta esinin ailesi. Neolursa ilsun zaman gecicek gene yuzyuze bakilicak. Gerekirse gorusmezsin ama bunu konusmadan yapma bence. Ve ilerde boyle birsey tekrarlanirsa o anda ver cevabini saygi cercevesinde derim. Sonucta boyle suremez hic birsey. Herkes rolunu eninde sonunda ogreniyir emin ol.

Çok teşekkürler tabi ki herkes düşüncelerime katılmak zorunda değil ama en ufak konuda bile sabredemeyen her konuda hemen burafa konu açıp şu bu oldu anlatan hele evlilikleri de daha kısaysa yadırgadım gelmemek ilgilenmemek yok bebeği görmeye on gün sonra gelmiş hediye almamış vs bunlar büyütülecek şeyler değil bana hakaret edip küçük görüp evliliğimi zora sokmadığı sürece önemsemem hele başka şehirdeyse. Sürekli eşinin ailesiyle her dk her konuda sorun bulmaya meyilli kişiler var ki ciddi soryn olanlara da ne duruyorsun boşan diyen de benim ben bu kadar sabredememiş olsam arkadaş haklı da konularda yazdığım o sabrı ben yaptımzaten 8 senedir dile kolay daha 1-2 senelik evli değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…