• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve saçmasapan düşünceleri

canım ne yapacaksın biliyor musun? yok sayacaksın...ölü muamelesi yapacaksın...

:1::1::1: zaaten bu hesap şöyle

afedersin o...pu bana o..pu dedi ben o..puya ne deyim oluyor

herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş cnm

demekki kendi düzenbaz senide ögle görüyor hahaa

görsün görsünn pasif sanmasın senii:4::4:

canım sana özel mesaj atamadım izin verilmiyor desteğin için teşekkür ederim yanımda senin gibi arkadaşlarım dostlarım olduktan sonra aşacam inşallah bu durumu :)

canım ne yapacaksın biliyor musun? yok sayacaksın...ölü muamelesi yapacaksın...

bazen aklım başımdan gidiyor canım ölseler keşke diyorum sonra eşim geliyor gözümün önüne o ne yapar diyorum :( öldüklerini farzetmek zor kadın 7/24 tlf. elinde geziyor :) ve herkesi arıyor :)

bazen aklım başımdan gidiyor canım ölseler keşke diyorum sonra eşim geliyor gözümün önüne o ne yapar diyorum :( öldüklerini farzetmek zor kadın 7/24 tlf. elinde geziyor :) ve herkesi arıyor :)

kontrol manyağı demek ki işin zor...

kontrol manyağı demek ki işin zor...

eşime söyledim artık enson dayanamadım ben annen gibi değilim çalışıyorum yoğunum beni aramasın dedim çünkü konuşmaları beni geriyor olur olmadık zamanda arıyor tam yemek yapıyorum işten gelmişim yorgunum yorgun koşturuyorum arıyor napıyosun nasıl napıyosun demek geliyor içimden ve istanbulu kaynanam köy sanıyor böylede bir anormalliği var :) yaşlı olsa anlıcam bu kadın 50 yaşında ama sanki safa yatıyor işine gelmeyince :)))

bikaç konuya baktımda kızlar herkes ya kaynanadan yada eşinden şikayetçi ne zor şeylermiş bunlar evlenmiyorsun sanki milli maratona hazırlanıyosun :))) start verdiklerinde kim daha iyi koşacak bakalım gibi bişey bakalım biz bu koşuyu kaçıncı sıradan tamamlıcaz :)))

Back