• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve saçmasapan düşünceleri

inşallah beni çıldırtmaz canım artık kontrolümü kaybediyorum tamam eşim bana laf söyletmiyor ama kadın yinede akıllanmıyor arkamdan konuşuyor :(((

tatlımmm sen dediğim gibi davran

emin ol kazanan sen olursun konuşsun arkandan

sırtındaki gömlegi değil günahını alır ancaa

alsın dursunn,sen eşine ailesi ile tek kelime etme ama

onlar seni kötüledikçe...eşinin düşüncesi şu olacak

yaa benim hanım sizin hakkınızda tek kelime konuşmuyor iyi yada kötü

siz neler diyorsunuz diye düşünecek emiin ol düşünürde

ee buda onlardan uzaklaşmalarına nedendir ;):52::52:

evlendiğimiz için bize kin kusuyor zaten canım oğlunun üzerine teyzesini saldı düğünden 1 gün önce evlenmeyeceksin diye teyzesi eşimle kavga etti kaynanam yüzünden :(((

doğru haklısın pis7 li ama bazen öyle damarıma basıyor ki kendimi tutamıyorum mesela geçen akşam görümcemi bedava avukatla boşatacağını anlatıyor eşme bende eşimin yanındaydım dayanamadım dedim ki eşme kusura bakma ama nekadar saçma konuşuyor annen bizi bedava evlendirdiği için övünüyordu şimdi kızını bedava boşattığı için övünüyor nasıl bir zihniyettir bu böyle dedim kendimi tutamadım :((( napayım

evlendiğimiz için bize kin kusuyor zaten canım oğlunun üzerine teyzesini saldı düğünden 1 gün önce evlenmeyeceksin diye teyzesi eşimle kavga etti kaynanam yüzünden :(((

:1::1: bizimkilerde aynısını yapıyor merak etme cnm

benim eşimle 2.evliliğim eşim hç evlenmemiş biriydi

bana neler söylediler ne hakaretler ettiler

sonuç kızı biz evlendikten sonra eşinden ayrıldı

bana annesi babası eşimin maddemiyi kızmış niye kocasını boşamış diye laf söylüyorlardı

aynısını kendi kızları yaşadı biraz olsun akıllandılar...ama göz yaşımı akıttılar ahımı aldılar çıktı:50::50:

27 hafdalık hamıleyım cnm 2 qun oncesıne kadar hareketlerı cok guzeldı suan hıssetmıyorum 2 qun once doktora gıttım ıyı demısdı drumu kılosuna 1 kq dedı napmalıyım :((

doğru haklısın pis7 li ama bazen öyle damarıma basıyor ki kendimi tutamıyorum mesela geçen akşam görümcemi bedava avukatla boşatacağını anlatıyor eşme bende eşimin yanındaydım dayanamadım dedim ki eşme kusura bakma ama nekadar saçma konuşuyor annen bizi bedava evlendirdiği için övünüyordu şimdi kızını bedava boşattığı için övünüyor nasıl bir zihniyettir bu böyle dedim kendimi tutamadım :((( napayım

gülümm bu tarz insanların düşüncesini aslaa değiştiremezsinnn

iyi bişey yapıyomuş gibi övünüyorlar yaa aklım hafzalatım almıyor

her kötü bişeyden övünme gibi birşey çıkarıyorlar anacım yaparlar bilirim

takmaaaaa takmaaaaaa takmaaaaa emin ol senin onun yaptıklarını düşündüğün kadar

o sizi düşünmüyordur...... ilerde çok üzülürsün bu gibi şeylere üzülüp sinir oldugun için

ben çok pişmanımmm:43:

:1::1: bizimkilerde aynısını yapıyor merak etme cnm

benim eşimle 2.evliliğim eşim hç evlenmemiş biriydi

bana neler söylediler ne hakaretler ettiler

sonuç kızı biz evlendikten sonra eşinden ayrıldı

bana annesi babası eşimin maddemiyi kızmış niye kocasını boşamış diye laf söylüyorlardı

aynısını kendi kızları yaşadı biraz olsun akıllandılar...ama göz yaşımı akıttılar ahımı aldılar çıktı:50::50:

:((( bu insanlar neden kötü pis7li insan bu başına herşey gelir peki bizim suçumuz ne sevmek mi bağlı olmakmı sevdiğimizi bırakıp terketseydik dah mı iyi olacaktık acaba eşime o sana göre değil o rahat büyümüş demiş nasıl rahat büyümüş benim nasl biri olduğumu dahi bilmeden beni yargılayabiliyor :(((

27 hafdalık hamıleyım cnm 2 qun oncesıne kadar hareketlerı cok guzeldı suan hıssetmıyorum 2 qun once doktora gıttım ıyı demısdı drumu kılosuna 1 kq dedı napmalıyım :((

cnm benimm normall senin bebişe minyon olacak sanırım korkma bişicik olmazzz

hareketlerine gelince bebekler bazen anne karnında devamlı uyuyabiliyor ve yerleri daraldıgı için hareketlerinde sınırlama oluyor

sen stres yapmaa sakınn dua oku korktuysan bişicik olmaz bebişine melek annee senii üzülmüşte aglarmışş bideee

ağlaaaamaaa sakın bebişin üzülürr bak:50::50:

:((( bu insanlar neden kötü pis7li insan bu başına herşey gelir peki bizim suçumuz ne sevmek mi bağlı olmakmı sevdiğimizi bırakıp terketseydik dah mı iyi olacaktık acaba eşime o sana göre değil o rahat büyümüş demiş nasıl rahat büyümüş benim nasl biri olduğumu dahi bilmeden beni yargılayabiliyor :(((

eee herkes iyi olsaa dünyaa iylikten geçilmezdii birileride kötü olsun demi buda k.validelere düşüyr rol

tövbe tövbeee sinirimi bozdu bakk şimdikk......senin suçun temiz olmakk iyi niyetli olmak kuzumm

ama hep ögle kalll eşini bırakmaa dört elle sarılın birbirinizee pes etmeee sabret
mükafatını alacaksınn

varsın desinn heee kötüyüm varmı ötesiii kötüysen eşin almazdıı

hem kötüler ewlenemez diye bir gaidemi varmış iyi etmişsinn ewlendiğinee çatlasınlarrr ohhhh:46::46::9::9:

yarın kontrole qıtcem ıns bısey yoktur :((

tatlımm bişey olmazzz bak gör olmayacakk

kilosu normal zaten bebişlerr hergün gram gram alıyorr doğuma kadarda kilosu daha iyi olur

üzülmeee cnm benimm herkesin yapısı bir değildir yediklerin bebişi değil seni kilo aldırıyordur

bunu unutmaaaa:50:

eee herkes iyi olsaa dünyaa iylikten geçilmezdii birileride kötü olsun demi buda k.validelere düşüyr rol

tövbe tövbeee sinirimi bozdu bakk şimdikk......senin suçun temiz olmakk iyi niyetli olmak kuzumm

ama hep ögle kalll eşini bırakmaa dört elle sarılın birbirinizee pes etmeee sabret
mükafatını alacaksınn

varsın desinn heee kötüyüm varmı ötesiii kötüysen eşin almazdıı

hem kötüler ewlenemez diye bir gaidemi varmış iyi etmişsinn ewlendiğinee çatlasınlarrr ohhhh:46::46::9::9:

gözlerim doldu inan teşekkür ederim :) doğru eğer kötü gelin olsaydık belki kıymetlileri olurduk ama iyi olduğumuz için bu reva görülüyor :(((

gözlerim doldu inan teşekkür ederim :) doğru eğer kötü gelin olsaydık belki kıymetlileri olurduk ama iyi olduğumuz için bu reva görülüyor :(((

anacım hep derdikiii sabret kızım sabrın sonu selamettirr

sen yolunu yolsuza düşürmee o sana taş kaya atsın

sen ellerinlee o hastlansa bile pamuklarla bak derdi

ögle yaptım kazandım kazanacağımda

varsın desinler istediklerini benim birtaraflarım duyuyormu yoooooooooooooooooookk :1:

ne güzel öbür dünyayaa günahsız gideriz işte heheheh:52::52:

çok doğru ne güzel söylemiş teyzem ama bazen ne kötülük yaptımda bana böyle yapıyor diyorum işte aklıma söz geçiremyorum aklıma söz geçirsem düşünme klım sus biraz dicem :)))))

çok doğru ne güzel söylemiş teyzem ama bazen ne kötülük yaptımda bana böyle yapıyor diyorum işte aklıma söz geçiremyorum aklıma söz geçirsem düşünme klım sus biraz dicem :)))))

kıskanç insanaa iyilikte yapsan anlamazzzzzzzz anlayamazzz

çünküü aklı fikri fitnelikte olurr mutlulugu tadamayan tadmayan kişilerde kıskançlık oluyor

çevremizde arkadaşlarımızda bilee örnekleri vaar senin kocan iyi benimki niye seninki gibi değil gibi

elin kırk kat yabancısı kıskançlıktan kötülük yapmaya kalkarsa

burnunun dibindekiler haydi haydiye yapar ayrıcaa k.valideler erkek çocuklarını bir başka kadınlapaylaşamıyorrrr

bunu herkesde gördüm onayladım

kötülüğü herkes yapar önemli olan kişiliğini yitirip iyiliğinden ödün vermemektir

ilerideee k.validen ve görümcen emin ol anlayacak amaa iş iştenn çoktaaaaaaaaaaaaaaaaannn geçmiş olacakk

sık dişinii aklını yormaa hasta olursun demedi demeee..:ssz::ssz:

kıskanç insanaa iyilikte yapsan anlamazzzzzzzz anlayamazzz

çünküü aklı fikri fitnelikte olurr mutlulugu tadamayan tadmayan kişilerde kıskançlık oluyor

çevremizde arkadaşlarımızda bilee örnekleri vaar senin kocan iyi benimki niye seninki gibi değil gibi

elin kırk kat yabancısı kıskançlıktan kötülük yapmaya kalkarsa

burnunun dibindekiler haydi haydiye yapar ayrıcaa k.valideler erkek çocuklarını bir başka kadınlapaylaşamıyorrrr

bunu herkesde gördüm onayladım

kötülüğü herkes yapar önemli olan kişiliğini yitirip iyiliğinden ödün vermemektir

ilerideee k.validen ve görümcen emin ol anlayacak amaa iş iştenn çoktaaaaaaaaaaaaaaaaannn geçmiş olacakk

sık dişinii aklını yormaa hasta olursun demedi demeee..:ssz::ssz:

evet malesef ki bu bende stresten kilo vermeme neden oldu hızla kilo kaybediyorum üzüldüğüm zaman yemek yiyemiyorum hasta olmak korkuyorum :( annem kızım hasta olursun niye yemiyorsun diyor ama cevap veremiyorum anne böyle böyle yapıyor bu kadın senin mutfağa sokmadığın sen yemek yapma ders çalış dediğin kızına hakaret ediyorlar hırpalıyorlar diyemiyorum :(( ama burası bana çok iyi geldi inşallah herşey daha güzel olacak

Back