Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet malesef ki bu bende stresten kilo vermeme neden oldu hızla kilo kaybediyorum üzüldüğüm zaman yemek yiyemiyorum hasta olmak korkuyorum annem kızım hasta olursun niye yemiyorsun diyor ama cevap veremiyorum anne böyle böyle yapıyor bu kadın senin mutfağa sokmadığın sen yemek yapma ders çalış dediğin kızına hakaret ediyorlar hırpalıyorlar diyemiyorum ( ama burası bana çok iyi geldi inşallah herşey daha güzel olacak[/QUO
canım kendinee edersin ne edersen zafer kazandırmaa hastalanıp yataklara düşersen ne olacak temelli çullanır başnaa alim allahh
ayrıcaa anlat anacığınaa bilsinn ne saklıyorsun merak etmee üzülür diyee üzülsünn bişey olmazz anacına demiycen kime diycenn
burada biz varız herzaman yardımcı olmaya çalışırım yardım ederimde.....amaaa ailenden bir kişinin bunları bilmesi lazım cnm
neden diyceksin yarın birgün bişey olur dengesiz k.validen annene laf maf sokar temkinli olsun kadıncagız
her kadının en iiyi dostu karnında yattıgı anasıdırr hamile oldugum anda anladım gülümm
yemeklerini yee saglıgına dikkat ett pırıl pırıl giyin cildin parlasın dost var düşman var
millet sanmaz ki k.validenle sorunlusun...
eşi ile sorunu var iyice kötü olmuş zayıflamış deerler bunu bil başıma geldi ondan biliyorumm
evet malesef ki bu bende stresten kilo vermeme neden oldu hızla kilo kaybediyorum üzüldüğüm zaman yemek yiyemiyorum hasta olmak korkuyorum annem kızım hasta olursun niye yemiyorsun diyor ama cevap veremiyorum anne böyle böyle yapıyor bu kadın senin mutfağa sokmadığın sen yemek yapma ders çalış dediğin kızına hakaret ediyorlar hırpalıyorlar diyemiyorum ( ama burası bana çok iyi geldi inşallah herşey daha güzel olacak[/QUO
canım kendinee edersin ne edersen zafer kazandırmaa hastalanıp yataklara düşersen ne olacak temelli çullanır başnaa alim allahh
ayrıcaa anlat anacığınaa bilsinn ne saklıyorsun merak etmee üzülür diyee üzülsünn bişey olmazz anacına demiycen kime diycenn
burada biz varız herzaman yardımcı olmaya çalışırım yardım ederimde.....amaaa ailenden bir kişinin bunları bilmesi lazım cnm
neden diyceksin yarın birgün bişey olur dengesiz k.validen annene laf maf sokar temkinli olsun kadıncagız
her kadının en iiyi dostu karnında yattıgı anasıdırr hamile oldugum anda anladım gülümm
yemeklerini yee saglıgına dikkat ett pırıl pırıl giyin cildin parlasın dost var düşman var
millet sanmaz ki k.validenle sorunlusun...
eşi ile sorunu var iyice kötü olmuş zayıflamış deerler bunu bil başıma geldi ondan biliyorumm
annem üzülmesin diye söyleyemiyorum çünkü benim annemde kayananası ile uğraşıyor canım birde halam var yıllardır onlarla uğraşmaktan sinir hastası oldu sinir hapı kullanıyor birde seninle uğraşmayım kızım demişti evlenirken şimdi kadına nasıl anlatırım banada sana yapılanlar yapılıyor derim biraz kilo verdim haklısın herkes eşiyle sorunu var herhalde demiş (( hasta olmamak için onları sevindirmemk için şimdi kendime dikkat ediyorum ama yinede bazen beni hiç bişey teseli etmiyor ((
Allah'tan eşin senin yanında önemli olan da buydu.ben evli değilim akıl versem pek işe yarayacağını sanmıyorum da sadece durumunda çok önemli olumlu yanı söylemek istedim
yıllardır kk üyesi biri olarak şu sitede gördüğüm en beter k.validelerden biri bence.maddi açıdan birşey yapmaması değil ama diğer davranışları çok kötü.bir anneye yakışmayan şeyler.görümceniz için yorum yapmaya bile gerek yok.mutsuz olan insanlar etrafınada mutsuzluk saçarlar bulaşıcı hastalık gibi..evet eşinizin ailesi olabilirler ama elinizden geldiğince uzak durun o insanlardan.
annem üzülmesin diye söyleyemiyorum çünkü benim annemde kayananası ile uğraşıyor canım birde halam var yıllardır onlarla uğraşmaktan sinir hastası oldu sinir hapı kullanıyor birde seninle uğraşmayım kızım demişti evlenirken şimdi kadına nasıl anlatırım banada sana yapılanlar yapılıyor derim biraz kilo verdim haklısın herkes eşiyle sorunu var herhalde demiş (( hasta olmamak için onları sevindirmemk için şimdi kendime dikkat ediyorum ama yinede bazen beni hiç bişey teseli etmiyor ((
insanın en iyi dostu kendi düşünce yapıısıdır
yaşanılmışlıkları bırak geride sana ne derseler desinler duymaa gül geç
inanki canını sıktıgına değmeeyecek insanlar bunlar(eşim bana hep ögle der)
artık silkelenn kendini toplamazsan sürekli bu gibi durumları düşünnüp durursan
evliliğine yansır iyice çıkaza girmee daha yeni evlisin yazık kocana da yazık
inan oda üzülüyordur bu durumaa odaa isterdi annesi ile eşinin iyi olmasını
ama sana diyorum sakın ama sakın eşine ailesi ile ilgili tek kelime etmee
korkutma beni nolur durumum okadar vahim mi
insanın en iyi dostu kendi düşünce yapıısıdır
yaşanılmışlıkları bırak geride sana ne derseler desinler duymaa gül geç
inanki canını sıktıgına değmeeyecek insanlar bunlar(eşim bana hep ögle der)
artık silkelenn kendini toplamazsan sürekli bu gibi durumları düşünnüp durursan
evliliğine yansır iyice çıkaza girmee daha yeni evlisin yazık kocana da yazık
inan oda üzülüyordur bu durumaa odaa isterdi annesi ile eşinin iyi olmasını
ama sana diyorum sakın ama sakın eşine ailesi ile ilgili tek kelime etmee
desteğin için teşekkür ederim pis7li denicem söylediklerini hayatıma yeni bir yön vercem :)
durumun vahim değil cnm
neden eşin destek sanaa ya bide eşinden sille yeseydin ne olacaktı
daha vahim durumda olan arkadaşlarımız var
konulara bir bak göz gezdir kimler neler yaşamış
sen eşinden yırtııyorsun cnm
durumu vahim olan sen değilsin,karşı taraf..mesajımı yanlış anladın..eşine sarıl ve kıymetini bil.neler gördük burada,eşin yanındaysa sorun yok.
rica ederim cnm herzaman kk da destek vardır bir nebze olsada rahatlattımsa ne mutlu bana
ama hayatına artık çeki düzen ver .... çatlasınlar
sen eşine görüşme desende anası atamaz illaki bir şekilde görüşürz iyi yada kötü anasıı işte cnm
bunu bile söylemee görüşsünn bırak sen onlar yokmuş gibi davran gelmek isteerseler de gelsinler
dediğim gibi yaparsın ayrıca eşin seni bırakıpta saf değiştirmez korkma
korktugunu da beli etme kimseyee niye diycen kendilerini vazgeçilmez sanmasınlar
eşin senden geçecek olaydı taaa ozaman geçerdi unutma anladıgım kadarııyla aklı başında bir eşin var
kimin ne oldugunu biliyor sen takılma artık bu konulara kafanda bitirr
toparlannnnnnnnnnnnnnnnnn
ozaman bugün bayram laylaylay şarkımı söylemeye başlıyorum canım inşallah herşey daha güzel olacak sağolasın voralasın beni eklermisin arkadaşın olarak pis 7li rica etsem :)
k.valideler bazen oğullarını kıskanabiliyor,paylaşmak istemeyebiliyorlar.bunlar bir yere kadar normal şeyler aslında.düşünsene 20-25 yıl boyunca hayatında ciddi anlamda yer alan tek kadın anne :) ama sonra birden bire bir kız gelip o yere ortak oluyor.anneler şok yaşıyor tabii :).aslında gelinlerini de kızları gibi sevseler bu durumdan en çok mutlu olacak kişiler yine sevgili oğulları.ama bazıları,senin k.validen gibi mesela,olayı abartabiliyor!
bizimki artık dünyalı değil canım uzaylı bana söylediklerinin dörtte birini anlattım 1 yılda neler neler oldu ama ben artık düşünmekten yorulduğum için aklım formatlanmış :))) gelinlerin düzenbaz olduğunu düşünüyor bizimki ve sadece dünyada kendisi iyiymiş diğer insanlar kötüymüş :)))
Allah gercekten yardımcınız olsun ,esınız de yanın da olmasa ısınız cok zor olurdu .
kayınvalıdenızın bır sozune takıldım ben de,ogluna "karın olacak kısıye sırrını derdını verme "demıs de
bu nasıl bır zıhnıyet anlamıyorum gercekten .sonuc ta oglu o karın olacak dıye bahsettıgı kısıyle evlı .
oglunun karısından baska ne derdı sırrı olabılır kı sonuc da oglunun bır yuvası bır aılesı var artık .
oglunun sırrı da karısıdır derdı de karısıdır.kayınvalıdenız gercekten cok kıskanc fesat bır ınsan .