kaynanam ve saçmasapan düşünceleri

Allah'tan eşin senin yanında önemli olan da buydu.ben evli değilim akıl versem pek işe yarayacağını sanmıyorum da sadece durumunda çok önemli olumlu yanı söylemek istedim

yıllardır kk üyesi biri olarak şu sitede gördüğüm en beter k.validelerden biri bence.maddi açıdan birşey yapmaması değil ama diğer davranışları çok kötü.bir anneye yakışmayan şeyler.görümceniz için yorum yapmaya bile gerek yok.mutsuz olan insanlar etrafınada mutsuzluk saçarlar bulaşıcı hastalık gibi..evet eşinizin ailesi olabilirler ama elinizden geldiğince uzak durun o insanlardan.

korkutma beni nolur durumum okadar vahim mi

korkutma beni nolur durumum okadar vahim mi

durumun vahim değil cnm

neden eşin destek sanaa ya bide eşinden sille yeseydin ne olacaktı

daha vahim durumda olan arkadaşlarımız var

konulara bir bak göz gezdir kimler neler yaşamış

sen eşinden yırtııyorsun cnm

eşimin tek söylediği onlarla görüşme ama nasıl olacak bu eşim iyi biri bigün olsun yalnız bırakmadı beni ama bazen ondan da şüphe ediyorum gün gelirde yeter dermi acaba annesinin safında yer alırsa ne yaparım diyorum (((

durumu vahim olan sen değilsin,karşı taraf..mesajımı yanlış anladın..eşine sarıl ve kıymetini bil.neler gördük burada,eşin yanındaysa sorun yok.

durumu vahim olan sen değilsin,karşı taraf..mesajımı yanlış anladın..eşine sarıl ve kıymetini bil.neler gördük burada,eşin yanındaysa sorun yok.

:) anladım canım doğru eşimlede başım dertte olsa yanmıştım eşim hep ben sana bağlıyım sen benim tek varlığımsın diyor ama kaynanam bu laflara daha çok çıldırıyor en son karını sev sen varsa yoksa o demiş :)

rica ederim cnm herzaman kk da destek vardır bir nebze olsada rahatlattımsa ne mutlu bana

ama hayatına artık çeki düzen ver .... çatlasınlar

sen eşine görüşme desende anası atamaz illaki bir şekilde görüşürz iyi yada kötü anasıı işte cnm

bunu bile söylemee görüşsünn bırak sen onlar yokmuş gibi davran gelmek isteerseler de gelsinler

dediğim gibi yaparsın ayrıca eşin seni bırakıpta saf değiştirmez korkma

korktugunu da beli etme kimseyee niye diycen kendilerini vazgeçilmez sanmasınlar

eşin senden geçecek olaydı taaa ozaman geçerdi unutma anladıgım kadarııyla aklı başında bir eşin var

kimin ne oldugunu biliyor sen takılma artık bu konulara kafanda bitirr

toparlannnnnnnnnnnnnnnnnn

ozaman bugün bayram laylaylay şarkımı söylemeye başlıyorum canım inşallah herşey daha güzel olacak sağolasın voralasın beni eklermisin arkadaşın olarak pis 7li rica etsem :)

k.valideler bazen oğullarını kıskanabiliyor,paylaşmak istemeyebiliyorlar.bunlar bir yere kadar normal şeyler aslında.düşünsene 20-25 yıl boyunca hayatında ciddi anlamda yer alan tek kadın anne :) ama sonra birden bire bir kız gelip o yere ortak oluyor.anneler şok yaşıyor tabii :).aslında gelinlerini de kızları gibi sevseler bu durumdan en çok mutlu olacak kişiler yine sevgili oğulları.ama bazıları,senin k.validen gibi mesela,olayı abartabiliyor!

bizimki artık dünyalı değil canım uzaylı bana söylediklerinin dörtte birini anlattım 1 yılda neler neler oldu ama ben artık düşünmekten yorulduğum için aklım formatlanmış :))) gelinlerin düzenbaz olduğunu düşünüyor bizimki ve sadece dünyada kendisi iyiymiş diğer insanlar kötüymüş :)))

zaaten bu hesap şöyle

afedersin o...pu bana o..pu dedi ben o..puya ne deyim oluyor

herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş cnm

demekki kendi düzenbaz senide ögle görüyor hahaa

görsün görsünn pasif sanmasın senii

Allah gercekten yardımcınız olsun ,esınız de yanın da olmasa ısınız cok zor olurdu .
kayınvalıdenızın bır sozune takıldım ben de,ogluna "karın olacak kısıye sırrını derdını verme "demıs de
bu nasıl bır zıhnıyet anlamıyorum gercekten .sonuc ta oglu o karın olacak dıye bahsettıgı kısıyle evlı .
oglunun karısından baska ne derdı sırrı olabılır kı sonuc da oglunun bır yuvası bır aılesı var artık .
oglunun sırrı da karısıdır derdı de karısıdır.kayınvalıdenız gercekten cok kıskanc fesat bır ınsan .

zaten eşime hep dermiş biz çok iyi insanlarız diğer insanlar kötü kısacası canım kendini iyi gördüğü için karşısındaki insana açığını vermekten korkuyormuş eşim öyle anlattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…