inşallah beni çıldırtmaz canım artık kontrolümü kaybediyorum tamam eşim bana laf söyletmiyor ama kadın yinede akıllanmıyor arkamdan konuşuyor((
kızlar bnm sorunumada cvp verın
evlendiğimiz için bize kin kusuyor zaten canım oğlunun üzerine teyzesini saldı düğünden 1 gün önce evlenmeyeceksin diye teyzesi eşimle kavga etti kaynanam yüzünden((
doğru haklısın pis7 li ama bazen öyle damarıma basıyor ki kendimi tutamıyorum mesela geçen akşam görümcemi bedava avukatla boşatacağını anlatıyor eşme bende eşimin yanındaydım dayanamadım dedim ki eşme kusura bakma ama nekadar saçma konuşuyor annen bizi bedava evlendirdiği için övünüyordu şimdi kızını bedava boşattığı için övünüyor nasıl bir zihniyettir bu böyle dedim kendimi tutamadım(( napayım
bizimkilerde aynısını yapıyor merak etme cnm
benim eşimle 2.evliliğim eşim hç evlenmemiş biriydi
bana neler söylediler ne hakaretler ettiler
sonuç kızı biz evlendikten sonra eşinden ayrıldı
bana annesi babası eşimin maddemiyi kızmış niye kocasını boşamış diye laf söylüyorlardı
aynısını kendi kızları yaşadı biraz olsun akıllandılar...ama göz yaşımı akıttılar ahımı aldılar çıktı
27 hafdalık hamıleyım cnm 2 qun oncesıne kadar hareketlerı cok guzeldı suan hıssetmıyorum 2 qun once doktora gıttım ıyı demısdı drumu kılosuna 1 kq dedı napmalıyım(
27 hafdalık hamıleyım cnm 2 qun oncesıne kadar hareketlerı cok guzeldı suan hıssetmıyorum 2 qun once doktora gıttım ıyı demısdı drumu kılosuna 1 kq dedı napmalıyım(
(( bu insanlar neden kötü pis7li insan bu başına herşey gelir peki bizim suçumuz ne sevmek mi bağlı olmakmı sevdiğimizi bırakıp terketseydik dah mı iyi olacaktık acaba eşime o sana göre değil o rahat büyümüş demiş nasıl rahat büyümüş benim nasl biri olduğumu dahi bilmeden beni yargılayabiliyor ((
yarın kontrole qıtcem ıns bısey yoktur(
eee herkes iyi olsaa dünyaa iylikten geçilmezdii birileride kötü olsun demi buda k.validelere düşüyr rol
tövbe tövbeee sinirimi bozdu bakk şimdikk......senin suçun temiz olmakk iyi niyetli olmak kuzumm
ama hep ögle kalll eşini bırakmaa dört elle sarılın birbirinizee pes etmeee sabret
mükafatını alacaksınn
varsın desinn heee kötüyüm varmı ötesiii kötüysen eşin almazdıı
hem kötüler ewlenemez diye bir gaidemi varmış iyi etmişsinn ewlendiğinee çatlasınlarrr ohhhh
yarın kontrole qıtcem ıns bısey yoktur(
gözlerim doldu inan teşekkür ederim :) doğru eğer kötü gelin olsaydık belki kıymetlileri olurduk ama iyi olduğumuz için bu reva görülüyor((
çok doğru ne güzel söylemiş teyzem ama bazen ne kötülük yaptımda bana böyle yapıyor diyorum işte aklıma söz geçiremyorum aklıma söz geçirsem düşünme klım sus biraz dicem :)))))
kıskanç insanaa iyilikte yapsan anlamazzzzzzzz anlayamazzz
çünküü aklı fikri fitnelikte olurr mutlulugu tadamayan tadmayan kişilerde kıskançlık oluyor
çevremizde arkadaşlarımızda bilee örnekleri vaar senin kocan iyi benimki niye seninki gibi değil gibi
elin kırk kat yabancısı kıskançlıktan kötülük yapmaya kalkarsa
burnunun dibindekiler haydi haydiye yapar ayrıcaa k.valideler erkek çocuklarını bir başka kadınlapaylaşamıyorrrr
bunu herkesde gördüm onayladım
kötülüğü herkes yapar önemli olan kişiliğini yitirip iyiliğinden ödün vermemektir
ilerideee k.validen ve görümcen emin ol anlayacak amaa iş iştenn çoktaaaaaaaaaaaaaaaaannn geçmiş olacakk
sık dişinii aklını yormaa hasta olursun demedi demeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?