KAYNANAM VE GÖRÜMCEM BİZE TAŞINMIIŞTI YA HANİ...

Merak ettim durum ney??

Tamamını okuyan oldu mu yaa? Özeti buysa tamamını anlatsa cilt cilt roman olur herhalde.

En son 2011de kaldım ben. Umarım herşey yoluna girmiştir. Girmediyse de Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Damat icguvey olmuş kp evinde anasıgilin ev işgalinin bitmesini bekliyo daha önce defalarca çark eden adamın bu defa etmeyeceğini düşündüren tek şey çocuksa aklına şaşarım

Torun edebiyatı başlar yakında

Eşinin içi soğumuş mu anasiyla oturunca evliliğini mahvetmeye değmiş mi?
Nedense eşin güven vermedi tekrar onları isterse ne yapacaksin

Gazanız mübarek olsun... Geçtim kocayı, görümceden bile dayak yemişsiniz... Seviye yerlerde.... Hala kazandım mutlu olacağım sanıyorsunuz...

İçim şişti ama azmettim okudum .. Okurken sadece şunu düşündüm. Kaynanadır görümcedir.. Malum kaynana ve görümcenin misyonu bellidir, yaparlar. Okurken çok şaşırmadım yani. Gayet olagan, tipik türkish kaynana-görümce.. Kocana ne demeli???? Seni ayrı oturcaz diye defalarca kandırmış sonra onları da alalım demiş. Üstelik onlarla oturmazsan boşan diye tehditler etmiş. Ve sen o kocanın sözünü dinlemişsin. E sen kocanın sözünü dinledikçe kaynana ve görümce sana kocanın üstünden zaten dediklerini yaptırmış. Ve senin en güzel zamanların kaos ortamında geçmiş. Kim suclu şimdi? Seeennn... Bari bundan sonra akıllı ol. Akıllık nedir dersen... Artık o kaynana ve görümceyi hayatından çıkar bu kadar yüz göz olunmuş düzelmesi olanaksız.
Şimdi kocan da böyle düşünür sana hak verir.. Ama ileride nasıl bir rota çizeceği belirsiz. Güvenilmez.. Kocana tavır koymaktan başka çaren yok. Net ol.. Bir daha beni, bana bunları yaşatanlarla görüşmeye mecbur bırakırsan seni de silmek ve onların yanına göndermek hiç zor olmayacak bu saatten sonra çünkü artık benim bütün enerjimi vermek zorunda olduğum dünya güzeli bir evledım var. Vee ben bu enerjimi tüketmeye çalışan herkesi karşıma almakta bir an bile tereddüt etmem diyeceksin...
Abla tavsiyesi..

Ayyy masallah mi desem bilemedim...yaniii ne sabir var sizde anlamadim...ben kemdime asla bunlari yaptirmazdim kocami severim ama asla anasina bacisina eyvallahimda olmaz....

Üstelik siz calisiyorsunuz suan icin ekonomik özgürlugunuz var..benim suan ekonomik özgürlugumde yok ama bunlar basima gelsin butun gemileri yakar yikarim boyle hayat boyle evlilik mi olur işkence gibi... hic aklim almiyor.

Ya hu bunun nesi mutlu son?Adam size bosaniriz demis hemde balayinda siz hala evliliginizin derdindesiniz.Gorumceden dayak kaynanadan kufur, sozlu siddet...Anlamiyorum ben bu bdv deki kadinlari olmayacak duaya israrla neden amin diyorlar.Bu nasil evlilik Allah askina kendi kendinize iskence ediyorsunuz, 3 yil ne demek leylayla mecnun musunuz o kadar mi buyukte askiniz vazgecemediniz?Cok yakinda bebegim icin sabrediyorum diyede konu acarsiniz.

Eveeeett simdi burada yazdiklarimiz da gelecege not dusulsun. uc bes sene sonra okursun kucaginda iki uc cocukla. bu evlilik yurumez. cirkinligin en dibini gordun sanıyorsun ama daha değil... az daha zorla sen sansini, bak neler goreceksin. bazen olmuyorsa olmuyordur, artik inancin neyse ona gore bunu yorumlarsin. evren izin vermedi dersin, allah nasip etmedi dersin, ne bileyim iste bir sekilde bazen hayirsiz isler gözümüze sokuluyor da biz kendimizi bile bile kor kuyuya atiyoruz. insanin kendine ettigini baska kimse edemez.

derdimi aratırken konuyu buldum zaten görümce o.sundan çekiyorum, ağlayarak en başından beri okudum belki kendinize hayrınız dokunmadı ama evlenme kararı alacaklara, içinde de bana ders olursunuz umarım. Ne yediriyorlar bu oğlanlara bu kadar annem ablam anlamıyorum, alsınlar ablalarını da çıktıkları yere geri girsinler. Balık baştan kokar işte, okurken yıllar sonra ki kendimi gördüm, daha sadece tanışmaya geldiler evimde gülücükler saçtılar ve bana ilk fırsatta kızım seni istemiyor biz de çok üzülüyoruz, biz sana düğün yapmayız da istemiyoruz da dediler. Allah hepimize akıl fikir versin, sabır istemiyorum bu kadar sabır akla zarar. Yazık günah değil mi acıyın biraz kendinize, duam eşinizin de sizin de aklınızı başınıza almanız yuvanızda huzurlu olmanız için olacak. Aylar geçmiş inşallah istediğiniz gibi olmuştur her şey, buraya da dönün yazında benim gibi yolun başındaki genç kızlara örnek olun en azından dualarımızla sabrınız selametiniz yerinde olsun.

Hiç usenmeden okudum destaninizi. Kusura bakmayın da su yasadiklarinizi niye yasadiniz? Bir de üstüne çocuk yaptiniz. Zamanında anasi ablasi için seni bosarim diyen adam iki gün sonra en ufak duygu sömürüsü de yine ayni davranacak. Koca olmayi becerememis anasinin eteği altindan cikamamis karakterdir bir adam için bunca şeyi yasamissiniz. Anasini evden göndermeyi su an bile basaramamis bu defa da size siginmis bir zavalli bu adam. İnşallah sizin umut ettiğiniz gibi olur herşey ama ne yazikki katrani kaynatinca seker olmuyor. Umarim bir sene sonra da yine bize tasindilar diye konu acmazsiniz.

Ayy bu neee
Gözlerim şaşı oldu oku oku bitmedi
Bu hayatı seçen sensin
Balık baştan kokmuş , bile bile lades demişsin
son durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…