- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
Sen artık bebeğinin huzuru için yassmalisin.Duyma görme bosver,cevap vermeli eşimle yuzgoz olmayasin.Onlar istediklerini söylesinler sen ne kadar duyarssan,okadar çok eşin gerilir ve sen uxulursun. Duymazdan muhatap bulamazlar.Bundan sonra mutluluklar hep:)bitmez evet bakalım eşimi nasıl işleyeceler. hergün arayacaklar biliyorum buraya gel şunu getir bunu götür şuna ihtiyacımız var hastayım ustayım ama eşimin tutumu çok önemli bakalım aynı evde idare edemedi ama ayrı evlerde idare edebilecek mi.yaşıcaz görcez.
artık benim görevim eşimin evdeyken huzurunu sağlamak huzurun evde olduğunu göstermem lazım yeni bir savaşın içine giriyoruz ama yalnız değilim artık gökkuşağım var...
ben o up uzun şeyi inanılmaz bir depresyon halinde 3 yıl evvel yazdım. böyleydi böyle oldu demek içinde bu konumada kopyaladım yapıştırdım uzun evet farkındayım okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. okuyamayanlara da. içimde hiç bişey kalmasın diye yazdım akıl istedim. çok yorum yapıldı olumlu olumsuz.yarısına kadar okumaya sabrım dayandı. Siz aranızda geçen her olayı yazmışsınız. Bunları bilmemize gerek yok ki. Genel hatlar yeterliydi.
Şimdi ne durumdasınız?
Görümce+kvalide+bebek??
yoo öyle sanmıyorum. ben eşimle evli kaldığım sürece o insanlar hala hayatımda olacak. hatta boşansak bile hayatımda olacak çünkü bir yavrumuz var. benim olduğu kadar onlarında kanı canı...Mutlu olun hep inşallah derim ama siz bile bile lades demişsiniz ne gereği vardı ki bu insanları siz sanıyor musunuz ki ömür boyu hayatınizdan def ettiniz.
içimi döktü o gün çok dalouydum demekki.okduğun için teşekkür ederim. darısı benim gibi olan herkesin başına...okudum okudum yarısında vazgeçmek istedim inat oku sabret oku dedimokudum da okudum ...
bunladım daraldım...
meğer bir cümleyle aşağıda özeti varmış...
ve ben yoruldum böyle kaldımbir cümleyle özetlenen konu nasıl oldu da destan oldu anlamdım.yorumları okuyacak gücüm kalmadı.
bu özet cümlene göre sevin o zaman mutlu ol.
amin çok teşekkür ederim.Rabbim sinden sonra kocanla cocugunla mutlu uzun omurlu bir hayat nasip etsin size cok mutlu olun
evet eşim çok anneci. annen mi ben mi desem annesini seçer. ama annen mi kızın mı desem kızını seçer...bu işin sonu şimdilik mutlu.. hele ki eşinde bu kadar anneciyken işin çok zor. . umarım yanılırım ama tecrübe ederek diyorum ki allah yardımcın olsun...
ok sorun ne o zman bacım:))) ÖZETİ: BİZ EVLENDİKTEN SONRA EVLERİNİ DAĞITIP BİNBİR OYUNLA YANIMIZA GELDİLER.3Y ILDIR HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİLER AMA ŞİMDİ GELDİKLERİ GİBİ GERİ GİDİYORLAR
ok sorun ne o zman bacım
gelmişler geri gidiyolar kına yaksana
valla pek uzun geldi okuyamadım önceki yazını
evet eşim tek erkek...Kocasız k. valide + boşanmış görümce combosu bir gelinin başına gelebilecek en büyük belalardan biridir. Hele de eşin tek erkek evlat ise.
Ben dolaylı olarak bu yüzden boşandım yahu !
Allah selamet versin, zaferine sevindim ama kocana güvenme bu erkekler pek bi aptal oluyorlar..