- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
-
- Konu Sahibi temmuzmasali92
KISA VE OZ ONERI ...SENİ COK ZORR GÜNLER BEKLİYOR DEMEYE GELDİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN OKURKEN BUNALDIM
Ins sizi dinler ....oyle hakli yazmışsınız kiBak canim sana şuan gelecekten yazıyormuşum gibi dikkatli oku ve kararını ona gore ver derim.
Benim kayinvalidem seninkinin bir tik üst modeliydi kıskançlıkları hakaret boyutundaydı es geçtim aldırmadım ve şuan boşanıyorum..
Ki biz 12 saatlik mesafe ayrı sehirlerdeyiz bosanmamin sebebi kaynanam değildi ben aldatildigim için boşanıyorum ama 5 aylık evliligimde cektirmedigi kalmamıştı. Şimdiki aklım olsaydı eğer o nişanı kesine kesin atardım..
Eğer vaktin varsa ilk ve son konumu oku kimsenin ruh hastası annesinin gönlünü eylemeye gelmedik bu dünyaya..
Benim eşime de kaynanam evlendin ya evde beni kınayarak çatlayıp gebersin o gelin diye mesaj atmıştı emin ol o mesajlar evlenince hakarete dönecek senin kaynananda benimkini gördüm.
Nisandan dönmek kolay evlilik çok zor açtım davamı ne zaman sonuçlanacak bilmiyorum. Olmazlari oldurmaya calisma derim ben. Hakkinda hayirlisi olsun.
Inşallah hicbir kadının acı çekmesini istemiyorum çektiğim için öyle zor ki..Ins sizi dinler ....oyle hakli yazmışsınız ki
Ben de diyorum ki ortadaki en yanlış şey;. Msj ları okumam her şeye rağmen yanlış mı
Nişanın anlamını dahi bilmiyorsun nişan evlenmeden önceki testtir acaba olur mu olmaz mı diye ? sizin yapacağınız test ise o mesaj olmalı , herşeyi okuduğunuzu söyleyip halen annesini kayırıyorsa , gelecektede annesinin hatalarını size karşı zulümleri haklı bulacak demektir , elinize koz geçmiş şimdi bunu test edip o şekilde ya evlenmeye yada yüzüğü atmaya karar vermem gerekir , ama o olgunlukta değilsin! Evliliği ne sanıyorsunuz ? Tv gördüğümüz pembe diziler mi ?Hayır sorabilirim bundan korkmuyorum sadece haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum. Msj ları okumam her şeye rağmen yanlış mı ona okuduğumu söylemeli miyim bundan emin olamadım
Kabul etmezseniz evlilik olmaz mıydı?Böyle bir şart sunan adama kusura bakmayın ama o evi kabul eden bir kızı bul der resti çekerdim.Arkadaşlar evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı ben başta içimdenn mutsuz bi evlilik olacaksa hiç olmasın diye düşündüm , korkularımı anlattm çok rahatlattı beni anladı ailesini tanımak istedim baktım sorun olmaz diye düşündüm. Sonra kabul ettimZaten diyorum ya başta iyidi de şimdi buradan taşınıyoruz diyemem eşyalarımız bile o eve göre özel yapıldı çoğu, eve çok masraf yaptık bazı yerler kırıldı yapıldı yeniden nişanlım bunu kabul etmez. Bana nasıl idare edebileceğim ve nişanlımla ne konuşmam gerekiyor bu konuda fikir verin annesi öyle yapınca üzülüyorum ağlıyorum yanımda oluyor destek oluyor idare edelim anne sonuçta tamam hataları var ama benim hatrım için biraz idare et diyor kıyamıyorum çok seviyorum
İlişki de eşin tavrı çok önemli bence ne evleneceği kişi hakkında annesine yorum yaptırmalı ne de annesi hakkında eşine.bu dengeyi sağlayamıyorsa bir erkek çok zor bence.olumlu yorum yapmak istiyorum bir yandan ama aile çok önemli bir faktör ve aynı binada oturma fikrini kesinlikle doğru bulmuyorum.tabi herkesin şartları bir olmayabilir.anladığım kadarıyla kayınvalidenin eşi yok oğluna sarmış.bi arkadaşımda şu an seninle aynı durumda aynı sorunları yaşıyor ve ona da söyledim bunları.Herkesin hayatı zorluklarla geçmiş olabilir benim kayınvalidem kaynanasından çok çekmiş eskileri az çok biliyoruz neler neler ama hiç bana karşı öyle değil hatta kendisi öyle çekti diye bana daha bi özenli davranıyor.kötü çocukluk yaşamış diye olaylara iyimser bakmana sebep oluyor bence ama umarım hakkında en güzel kararı verirsin.Arkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Yalniz mustakbel es bosanmayada bi sart koyarsa? :)Rümuzun temmuz masalı hayal dünyasında yaşıyorsun , neyse evlen ama ilk günde hamile kalma baktın çok mutsuz ve yalnızsın boşanırsın
Fragman size sonrası icin fikir vermiş olmaliydi.Anneniz sizi ateşe attığının galiba farkında degilArkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum