Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Ins sizi dinler ....oyle hakli yazmışsınız ki

. Msj ları okumam her şeye rağmen yanlış mı
Ben de diyorum ki ortadaki en yanlış şey;
"Paylaş tatlım".mesajı ile "bu evde oturmazsak bu evlilik olmaz" imasi.

Önce bu yanlıslari düzeltsin nişanlın.

Sonra senin ufak tefek yanlışlarını gündeme taşır.

Adama bak. Hem kızı annenin aptal egolarını tatmin etmesi icin o eve zorla getiriyor . Hem annenin koz paylaşacağım mesajina
"Paylaş tabi ciG çiğ ye" yolunda bir cevap veriyor...

Ve hem de sen benim mesajlarimi nasıl okursun ayağı yapiyor. Yani yapacak diye sen endise ediyorsin.

Birinin mesajlarini okumak "özür dilerim" kelimeleriyle düzeltilebilecek bir yanlış.

Ama burdan görünen o ki senin nisanlinin yanlislari senin hayatini kaydirmak üzere.

Pişman olacaksin

Burda sana tecrübe pişman olacaksin diyor. Hepimiz diyoruz hepimiz yanılıyor olamayiz.

Eğer bu adamla gerçekten evleneceksen mesajları okuduğunu söyleme çünkü yolun başındasın ve bu yolun sonu hiç iyi değil arkandan dönen dolapları öğrenmenin tek yolu o mesajlar.Misal o koltuk yazısını önceden görmüş olsaydın gidip çekyatmı alırdın köşe mi alırdın Sen kayınvalidenin gönlü hoş olsun diye gidip çekyat alıyorsun obunu bir güç gösterisi olarak algılıyor varsa imkanın o koltukları geri ver köşe al.
Ay çok sinir oldum ben

Hayır sorabilirim bundan korkmuyorum sadece haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum. Msj ları okumam her şeye rağmen yanlış mı ona okuduğumu söylemeli miyim bundan emin olamadım
Nişanın anlamını dahi bilmiyorsun nişan evlenmeden önceki testtir acaba olur mu olmaz mı diye ? sizin yapacağınız test ise o mesaj olmalı , herşeyi okuduğunuzu söyleyip halen annesini kayırıyorsa , gelecektede annesinin hatalarını size karşı zulümleri haklı bulacak demektir , elinize koz geçmiş şimdi bunu test edip o şekilde ya evlenmeye yada yüzüğü atmaya karar vermem gerekir , ama o olgunlukta değilsin! Evliliği ne sanıyorsunuz ? Tv gördüğümüz pembe diziler mi ?

Bak şuan sana toz pembe geliyor ama. Bak ben 2 vesait uzaklıkta oturuyorum. Henüz 6 aylık evliyiz. Bizimkinin de annesi çok düşkün tabi seninki kadar degil. Evlendik sürekli git gel bunaldım. Aynı binada olsak dayanamazdım.Sen dayanabilecek misin. Akşam o saatte gelince hadi yemegi burda yiyin, sabah evdesin kahvaltıya gel diyecek.Benim eşimde aynı semtte oturmak istedi.Hatta sevgililikte 5 6 sokak uzaklıkta olur diyorduk. Ama nişanlıyken cesaret edemedim. Yakın arkadaşım bu yüzden az daha boşanıyordu. Eşime dedim ki evi annenlerin mahalleden tutarsan bak bunalırsam telefonu kapatırım, zili sökerim dedim. O da huyumu bildigi için tutmadik. Tutsa şimdi hep kavga ediyorduk. Aynı bina olsa kalpten giderim.Seninki iyi cesaret.Yerinde olsam ailemle konusurum. Annene anlat hepsını. O sana yol gösterir. Evlenınce aileyle de evleniyor. Psikolog Fatih civelekoglunu dinle bak. Adam geçen gün diyor ki bu aile apartmanlarının kapısına mühür vurulmalı, orada herşey dönüyor, dedikodu falan diyor. Ki sen aynı binaya giriyorsan bazı şeyleri kabul ediyorsun. Misafir gelince falan gideceksin yani.

Simdi siz burada herkes ayril dedi diye ayrilmayacaksiniz cok seviyorum diyerek ama inanin o sevgi senesi dolmadan bitecek o mesaja ne kozu anne karsilikli oturun konusun diye soyledim gibi bir sey yazmis olsaydi yani orta yolu bulmak gibi anasi icin oglani birakma derdim bende ama adam paylas tatlim yazmis ya daha otesi var mi o cekyat muhabbetinde anne ne diyosun o seninde gonlun olsun kalpler kirilmasin bir esya icin diye gitti cekyat aldi sen neler dusunuyosun ayip demesi lazimdi ki o cekyatlar emin ol sense kalacak misafirler icin alindi evleneceksiniz illa madem en az 3 sene cocuk falan yapmayin siz lohusa oldugunuzda sizden dahada lohusa olacak bir kaynana var karsinizda ve bir cocugun hayatinida mahfetmeyin diye diyorum emin olun kimse burada sizi tanimaz kotulugunuzu istemez cogu kisi ayni yollardan gecmis sizin gibi seviyorum deyip bugun neden evlendim ki diye soyleyen insanlar

İş nişanlınızda bitiyor.Çoktan tavrını koymalıydı.Her şeyi geçtim de bir erkek olarak nişanlınızda hiç mi korku yok?Evlenince nasıl olur diye?Ama sanırım umursamıyor.Ya düzelir diyor ya da nasıl olsa evlendik kafasına girecek.Böyle düşünüyorsa kaçarak uzaklaşın zaten ama düşünmeseydi de daha şimdiden annesinin bu kadar her şeye burnunu sokmasına size böyle konuşmasına müsade etmezdi.Nişanlınızla şimdi iyi olabilirsiniz.Ama evlenince bunlar yetmiyor.Ailesine karşı tavrı falan da çok şeyi değiştiriyor.Çok iyi düşünmelisiniz.

Kabul etmezseniz evlilik olmaz mıydı?Böyle bir şart sunan adama kusura bakmayın ama o evi kabul eden bir kızı bul der resti çekerdim.

İlişki de eşin tavrı çok önemli bence ne evleneceği kişi hakkında annesine yorum yaptırmalı ne de annesi hakkında eşine.bu dengeyi sağlayamıyorsa bir erkek çok zor bence.olumlu yorum yapmak istiyorum bir yandan ama aile çok önemli bir faktör ve aynı binada oturma fikrini kesinlikle doğru bulmuyorum.tabi herkesin şartları bir olmayabilir.anladığım kadarıyla kayınvalidenin eşi yok oğluna sarmış.bi arkadaşımda şu an seninle aynı durumda aynı sorunları yaşıyor ve ona da söyledim bunları.Herkesin hayatı zorluklarla geçmiş olabilir benim kayınvalidem kaynanasından çok çekmiş eskileri az çok biliyoruz neler neler ama hiç bana karşı öyle değil hatta kendisi öyle çekti diye bana daha bi özenli davranıyor.kötü çocukluk yaşamış diye olaylara iyimser bakmana sebep oluyor bence ama umarım hakkında en güzel kararı verirsin.

ne o öyle ya trip atmalar falan kayınvalideler neden herseyde lider olmak ister anlamıyorum sen sınırı koy diyecem de nişanlın pek oralı değil gibi şimdiden gözünü aç evlenince herşey değişiyor Çünki

Fragman size sonrası icin fikir vermiş olmaliydi.Anneniz sizi ateşe attığının galiba farkında degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…