Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Bu kadın ileride ailenizin eve geliş gidişinede karışır. Kv ile işiniz zor. Şuan çok aşıksınız belki ama ileride eşiniz sizin yanınızda olmadıkça ben neyi kabul etmişim böyle diye çok vurursunuz kafanızı duvarlara. Evlilik zorken kv size extra yük yaratacak belli

Buradan ve çevreden gördüğüm kadarıyla evlendikten sonra şunlar olacak:

Akşamları birlikte yiyelim, boşuna masraf olmasın
Yemekten sonra neden hemen evinize dönüyorsunuz, oturun
Oraya giderken bana neden haber vermediniz
Kızkardeşimin torununun yeğeninin amcası geldi, hadi siz de gelin oturalım
Kızkardeşimin torununun yeğeninin amcası çağırdı, hadi birlikte gidelim
Yaz tatiline mi gidiyorsunuz, ben de geleceğim
Annenlere mi gidiyorsunuz, ben de geleceğim
Annenler mi gelmiş, ben de geldim

Daha uzar bu liste ama içim daraldı...

Çözüm ne? Çözüm sizde değil. Çözüm nişanlınızda. Ama koz paylaşalım diyen anneye paylaşın tatlım yazmış. O nedenle pek eşiyle annesi arasına sınır çizebilecek erkek ışığı göremedim.

Kozlarımı paylaşıcam deyince nişanlınızın paylaş tatlım demesi çok çoook ürkütücü.Normal bir eş adayının,anne ne kozu düşmanın mı o senin türünden bişeyler söylemesi icap ederdi.Hep idare et denilen taraf olacaksınız ve idare etmek zorunda kalacaksınız.

Sana bisey diyimmi senin kiyametin yakindir eyyy ummet.....

ve sen bu ana kuzusuyla evlenmeye mi çalışıyorsun
Çok seviyormuş ama öyle demeyelim.

Biz sevgi nedir bilmeyenler anlayamayız bunu.

Kızcağız nasıl idare ederim diye taktik istiyor, ana oğul borularını istedikleri gibi öttürecek nasıl olsa, şimdiden antreman yapmaya başlasın.

Çalışıyor musunuz. Eğer çalışmıyorsanız gün içinde onun yanında kalmanızı isteyecek. Gitmedinizde sorun çıkaracak. Şimdi idare et diye ağlayan nişanlın o zaman sana tavır alacak kavga edecek. Akşam evimizde yiyelim desen oğlum elden gitti diyecek. Annen gelse ne çok geliyor olacak. Geldiğine gittiğine hep kontrol edecek.

Bu kadın ikinizi çok yıpratır..onunla mesafenizi ayarlayana kadar çocuk yapma bari..bu sefer hem oğlunu hem torununu kıskanır senden..evlendikten sonra bu tripler hakaret ve iftira boyutuna taşınıyor..ben yaşadım inşallah sen yaşamazsın..çocuğum olduğu için elim kolum bağlıydı benim ailem de ilgisizdi...mesajları söyleme güven sarsılması olur aranızda

Nisanlina telefonunu karistirdigini soyleme ama arada dengeyi sen bulmalisin,o senin annen ben senin hatrina sayiyorum ama bu kadar mudahale etmesine benimle zitlasmasina karsiyim bu yanlis ,uzaklaşıyorum boyle oluncca demelisin

Evet çok doğru, annesi babası geldi diye laf sokmaları surat asmaları, oğlunu kışkırtmaları kesin olur .

Evliliğin şartı bu apartmanda oturmak mi? Cok seviyorum diyorsunuz . Evleneceksiniz belli. O zaman buradan gidelim. Bol bol pozitif düşün her acının icinde bir ödül vardir tarzında acıyı kutsayan kisisel gelişim kitaplari stoklayin. Manevî yönünüzü gelişirin. Dünya dedigin bir çilehane sonuçta degil mi? Içinizdeki o asriligi törpuleyin rindane egilimler gelistirin.
Yaprak dökümü izleyin Fikret i model alin. Bol bol kördüğüm çözme egzersizleri yapin.
Sana tas atana sen ekmek at, kan kustum kizilcik serbeti dedim temalı folklorik eserlere yönelin
Acıyı sevin...

yeni nesil bir değişik
benimle evlenmeyi oturacağımız ev şartına bağlayan adamla ben evlenmem asıl.
ateşe yürümeye bayılıyorlar.
bu evde oturmazsak seninle evlenmem diyen adam sevmiyordur net. köprüyü geçene kadar ayıya dayı der.

Rümuzun temmuz masalı hayal dünyasında yaşıyorsun , neyse evlen ama ilk günde hamile kalma baktın çok mutsuz ve yalnızsın boşanırsın

Adamın evlilikle ilgili tek kriteri buymuş demekki. İlerde her sorunda baştan kabul etmiştin olacak adı. Şimdi ağlayıp idare et diyormuş, kızı kandırıyor böyle,
ilerde anne oğul kızı ağlatacak haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…