Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Mesajları birden fazla kez okumuşsunuz bu bana yanlış geldi. fakat nişanlınıza 'ben dayanamadım ve annenin benim hakkımda sana ne dediğini çok merak ettim, mesajlarını okudum. okuduklarımdan sonra dehşete düştüm. annenle çok samimi olmak istemiyorum. farklı bir yerde yaşamak istiyorum.' derseniz ve güzellikle konuşursanız evlenmeden önce aranızda böyle ciddi bir sorun olduğu en azından belli olmuş olur. eğer nişanlınız inatla o evde oturmak istiyorsa ve siz de vazgeçemeyecek kadar aşıksanız en az 2-3 yıl çocuğun ç'sini düşünmeyin derim. bu baskılardan bunalırsanız basıp gitmeniz kolay olmuş olur böylece. nacizane düşüncelerim bu yönde. sevgiler.

Nişanlınıza bahsetmeyin. Aynı binada oturacaksınızya ben size istisnasız ne olucak söyliyim bende aynı binadayım. Yemekleri bir yicek. Aricak oğlunu gel dicek gitmeyince küsücez sürekli olmasından sen huzursuz olucaksın neden evlendim diceksin kahvaltılarda bir olucak içmelerde. Annene gittiğinizdede küsücek. Gittikçe dolucaksın ve kocanla kavga ediceksin. Sonra sen anne düşmanı olucaksın anneside sizi düşünen insan. Siz çok iyi niyetlisiniz bende köşe takımı aldım neden biliyor musunuz kaynanam sırf çekyat al dedi diye. Dediğini yapsaydın dicekti ki dediğimi yaptı şunuda yapar. Bilerek almadım istediğini. Ay bilmiyorum oturmayın o binada. Boşanırsınız.

Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış.
Ne kadar avam hareketler. Nişanlınız annesine vermesi gereken tepkiyi verseydi böyle olmazdı. Koskoca adam saat kaçta eve gideceğinin hesabını annesine veriyorsa evlenmesin zaten, otursun annesinin dizinin dibinde. Evlenince daha beterlerini yaşayacaksınız, üzgünüm görünen köy kılavuz istemez.

Çalışıyorum nişanlımla Yanyana işyerimiz ikimizde öğlen gidip akşam 10 da geliyoruz

Annesinin ne olduğu belli. İleride yaşanacak olaylar da belli. Nişanlınız gözüme pek tekin görünmedi. Göbek bağı anasıyla kopmamış anlaşılan. Kv ile uzak otırsanız dahi nişanlınız onu her şeye dahil edecek gibi görünüyor. Bile bile lades mi diyeceksiniz?

Hayat o kadar tozpembe şuan sana keşke gördüklerimizi görebilsen, dinlemeni tavsiye ederim ben nişanlıyken burayı keşfetmiş olsaydım keşke, senin kv den daha beteri bende var, çok alttan aldım en son arkamdan ailem ve benim hakkımda attığı iftiraları duyduktan sonra kvga ettim kavgam bile onları nasıl söylersindi, hayatında kimseyle tartışmam ama şirret fesat iki yüzlü bi kadın kaynanam, eşim arada uğruyo bana selam söylüyomuş yemişiz birbİrimizi evi taşımışım hatta benim sevdiğim şeyleri yolluyo oğluna bak oğlum küslük yapmıyorum yinede diye mağduru oynuyo, zerre sevmiyo ama sevgiden ölüp bitiyo bak o kadar toysun ki göster o mesajları kim kimle koz paylaşıyo de ve at nişanı, ben nişanım takıldığında altınları çantasına doldurdu rezil etti beni kavga ettim atacaktım eşim yalvardı salak kafam işte atmadım anası ne danası ne olsun o kadının büyüttüğü birinden hayır gelirmi hiç yol ver gitsin

Birden fazla değil bi kere açtım baktım ne konuşmuşlar hepsini okudum

evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı
O kadar pişman olacaksın ki...

Unutma bunu. Bin kere pişman olacaksın.

Seven adamlar şart koşmaz. Daha doğrusu annesine rağmen seven adamlar şart koşmaz.

Annesinin talebini size şart diye sunuyor.

Daha nişanlıyken,ayrılmak parmaktaki yüzüğü çıkarmak kadar kolayken bunları yapan kv ve ona müsaade veren adam evlendikten sonra sınır tanır mı sence...

Parmağındaki yüzüğü çıkaramayan kız gidip mahkemelerde hâkime boşanma gerekçesi açıklayamaz diye yükselirler. Iyice gemi azıya alırlar.

Paylaş tatlım diyor ya... ayni şeyi siz yazsaydınız size de paylaş tatlım der miydi.

Sinir olduğum bir diğer konu da şu; mesajlarını okumama kızar diye endişe ediyorsun ya... mesajlarda rahatsızlık verecek bi şey olmasaydı kizmakta haklı olacaktı. Fakat içinde bulundugunuz berbat vaziyette sana kızacak ya da hesap soracak konumda değil.

Tam aksine hesap sorabilecek sensin.

Ama yine de soramıyorsun.

Çünkü farkında olmadan o kadar sinmissin ki.

O kadar taviz vermişsin, nişanlına o kadar güç vermişsin ki..

O sana şart kosabiliyor, bu eve taşınmazsak ayriliriz imasi dahi yapabiliyor

Ve sen ona bir mesajin anlamini dahi soramiyorsun

Daha kötü olan ise.. icinde bulunduğun durumdan haberin bile yok.

O eve iyi bak. Sana şimdi güzel geliyor ya
Doya doya bak. O eve sıgamayacaksin.

Kv ile nişanlın seni deil o eve güneş sistemine bile sığdıramayacak.

Allah yardimcin olsun.

Çok seviyorsun evet ama yaşayacağın şeylerden sonra eşinden de nefret edeceksin. Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Evlenmeden önce iyi bir psikolog bulmanı tavsiye ediyorum.

Hayır sorabilirim bundan korkmuyorum sadece haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum. Msj ları okumam her şeye rağmen yanlış mı ona okuduğumu söylemeli miyim bundan emin olamadım

1_ Anneniz iyi niyetle, sevdiğinizle evlenin diye alttan alıp normalmiş gibi yapıyor. Annenize burada kv si yüzünden evliliği mutluluğu mahvolmuş boşanmaya çabalayan kadınların çokluğundan bahsedin 2_ Şu an en kıymetli, en değerli anlarınızı yaşıyorsunuz. Bu hali kv nizin melek hali, evlendiğinizde çok daha rahat olacak ve bu yaptıklarının on katını yaşatacak çok büyük ihtimalle 3_ Asla ama asla kv nize yakın bile oturmayın. Birlikte yaşamaktan bile zor olacaktır böyle bir kv ile hayatınız 4_ Nişanlınızla konuşun. Kesin ve net bir şekilde ben annenle evlenmiyorum, hayat boyu baskı ve zulmü altında yaşamayı düşünmüyorum. Görevim sadece karşılaştığımızda saygılı davranmaktır. Bu şekilde bir evlilik istemiyorum. Evimiz orası olamaz artık. Çünkü tüm iyi niyetimi suistimal etti deyin 5 Hatta çekyatları iade edip kendi beğendiğiniz takımı alın. Benim aklım onlarda kaldı, bunlara hiç ısınamadım deyin mesela (inat olsun diye değil, bu kadın egosunu sizin üzerinizden tatmin etmeye ilk adımı atamasın diye) 6_ve nişanlınıza Kv benim evime, eşyalarıma, kararlarıma karışmayacak. Tıpkı benim onunkilere karışmadığım gibi demelisiniz Bu konularda asla çekinip taviz vermemelisiniz. Benim kızım olsaydınız bu kadın sizin mutluluğunuza izin vermez kızım, ben hiç onaylamıyorum bu işi derdim inanın o kadar üzüldüm sizin için. Ne yaşatacağı o kadar bariz ki.

Son düzenleme:
SENİ COK ZORR GÜNLER BEKLİYOR DEMEYE GELDİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN OKURKEN BUNALDIM

Kac kurtar kendini evlilik oyle masallar daki gibi değil sen anasıyla da evleniyorsun bunu hiç unutma yarjn birgun sizinle de yatar bu kadincaz yatana sahit olmadık mi olduk .. utanmaz koz paylaşmak ne demek kocaman kadin .. bu isten vaz gec biraz üzülürsün ama ömür boyu üzülüp psikolojinizin bozulmasına raziysaniz siz bilirsiniz, nisan atmak boşanmaktadır kolaydır.
Telefonunu karıştırdığınizi söyleyin.. ust uste kilit koyar ...

Bak canim sana şuan gelecekten yazıyormuşum gibi dikkatli oku ve kararını ona gore ver derim.
Benim kayinvalidem seninkinin bir tik üst modeliydi kıskançlıkları hakaret boyutundaydı es geçtim aldırmadım ve şuan boşanıyorum..
Ki biz 12 saatlik mesafe ayrı sehirlerdeyiz bosanmamin sebebi kaynanam değildi ben aldatildigim için boşanıyorum ama 5 aylık evliligimde cektirmedigi kalmamıştı. Şimdiki aklım olsaydı eğer o nişanı kesine kesin atardım..

Eğer vaktin varsa ilk ve son konumu oku kimsenin ruh hastası annesinin gönlünü eylemeye gelmedik bu dünyaya..
Benim eşime de kaynanam evlendin ya evde beni kınayarak çatlayıp gebersin o gelin diye mesaj atmıştı emin ol o mesajlar evlenince hakarete dönecek senin kaynananda benimkini gördüm.

Nisandan dönmek kolay evlilik çok zor açtım davamı ne zaman sonuçlanacak bilmiyorum. Olmazlari oldurmaya calisma derim ben. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…