- 21 Mart 2018
- 1.867
- 6.613
-
- Konu Sahibi temmuzmasali92
Mesajlardan hiç bahsetme ama nişanlın ile konuş boğuluyorum böyle de. iç içe olmak istemiyorum, kendi annemle ne kadar görüşürsem sizinkiler ile de o kadar görüşürüm de. Aynı apartmanda olmaktan korkuyorum de. Endişelerini belli et ki sonradan bir tepkin olduğunda "sen değiştin sonradan" denmesin. Şuan içine atıyorsun, illa bir yerde çıkacak yanlış zaman olmadan, en başta yönünü belirle ki haklı iken haksız olma.Arkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Bunu konuştum nişanlımla böyle bi şey kesinlikle kabul etmem o evin iki anahtarı olacak biri sende biri bende dedim tabiki öyle olmalı dedi. Yani bilmiyorum bazı konularda beni koruyor bazen hatalı davranıyor. Bi kere annesi arkamdan ona bi şeyler söylemişti hepsi abartılmış üstüne eklenmiş şeyler. Nişanlım bana anlattı konuşmaya gidicem annenle dedim konuştum köşeye sıkıştı kıvırmaya başladı nişanlım kızdı arkamdan ne dediyse bir bir vurdu yüzüne niye kızın arkasından bunları bunları dedin ya konuscam dedin konuşun işte inkar etme bana değil ona anlat falan dedi sonra Kv özür diledi benden sarıldı öptü falan annedir dedim uzatmadım sonra bu msj konusu çok zoruma gitti amaAklima gelmisken felaket telleli gibi oldum ama bir anahtaikta kv icin alin malum simdi o evin anahtari ondada vardir geride alinmaz
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza huzur vermez bu kaynana başlamış şimdiden sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olacaksın aynı binayı reddedecek yada katlanacak kv entrikalarınaÖncelikle nisanliniza mesajları gördüğünüzü söyleyin. Sonra da annenizle aynı apartmanda oturmaya ağınızı. Hatta arkanıza bakmadan o apartmandan kaçın, nisanlinizla da açık açık konuşun çünkü onunki gibi bi anne hele ki aynı apartmanda sizi assssla bırakmaz ki huzurlu bi evlilik suresiniz. Evlendikten sonra can havliyle kacacaginiza şimdi planlı programlı, nisanlinizla karşılıklı karara vararak kaçın. Kv adayinizin bu süreçte aglamalarina bayilmalarina, duygu somurulerine de kendinizi hazirlayin ki yaşandığında etkilenmeyin. İster evi değiştirin ister nisanlinizdan ayrılın, bu kvden KAÇIN KAÇIN KAÇIN.
Kıyma kıyma ana oğul mis gibi kıyacaklar sana hem çok seviyorumlar falan da fayda etmeyecek soğuyup tiksineceksin çünkü..Arkadaşlar evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı ben başta içimdenn mutsuz bi evlilik olacaksa hiç olmasın diye düşündüm , korkularımı anlattm çok rahatlattı beni anladı ailesini tanımak istedim baktım sorun olmaz diye düşündüm. Sonra kabul ettimZaten diyorum ya başta iyidi de şimdi buradan taşınıyoruz diyemem eşyalarımız bile o eve göre özel yapıldı çoğu, eve çok masraf yaptık bazı yerler kırıldı yapıldı yeniden nişanlım bunu kabul etmez. Bana nasıl idare edebileceğim ve nişanlımla ne konuşmam gerekiyor bu konuda fikir verin annesi öyle yapınca üzülüyorum ağlıyorum yanımda oluyor destek oluyor idare edelim anne sonuçta tamam hataları var ama benim hatrım için biraz idare et diyor kıyamıyorum çok seviyorum
Bak ben 7 yıllık evliyim beni dinle canım. Eşim eşya bakmaya zamanında tek gidelim dedi gittik beğendik bana bütçe bu kadar istediğini seç ama fazla borcun altına girmek olur dedi bende dünya malı dedim ne kadar bütçe ayirdiysa okadarlik aldım snra bigun kvdeye gel gösterim dedim beğenmedi eşyaları burun kivirdi bende bütçe bukadar falan dedim snra bidaha takismadik ben evlendim balayindan snra kvdeye gittik 10gunluk evliyim evim araba ile 15dk resmen ağladı orda kalmadık diye ertesi gün eşimi çağırmış ona ayrı ağlamış bana bigun sofrada yemek yerken orada kalıyordum birde üstelik iki üç gündür bana dönüp oğlumu benim elimden alamazsın dedi ben damatada aynı konuşmayı yaptım zamanında dedi o yemekler boğazıma dizildi o akşam sanki kız anası oydu. Daha snra niye beni hergun aramiyorsun ağlamaları niye burda kalmıyorsunuz ağlamaları yani saymakla bitmez baktik olmuyor psikologa götürdü gorumcem 1 yıl daha öle ağlamalı geçti ilaçta kullandı anca düzeldi. Zamanında eşinden ve kvdesinden çok çekmiş benm kvdem buyuzden çocuklarına daha çok bağlanmış biz evlenirken kpderim annemi getireceğim ev boşalıyor ona bakalım bundan snra demiş kvdemde asla bakmam diyip buyuzden bizi oraya sürekli kalmaya cagiriyormustu e tabi benim ona kötü davranıp aramaizin kötü olmasından da çok korktuğu için çareyi oğluna aglamakta bulmuş çok uğraştım küsmedim ama beni darlamasin diye baya çaba sarfettim bu süreçte ne eşim annenisinin doldurusuna gelip üzerime yürüdü nede ben annesini eşime kotuledim. Buyuzden nisanlina mesajlardan haberinin olduğunu soylersen kvden 1 0 öne geçer canm yılan sen olursunArkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Insallah oyle olur nisanliniz sozunde durur ama o kayanada o anahtari birakacak goz yok birde nisanliniz arkanizdan konusulanlari size gelip yetistirene kadar sizi taniyip neyi yapip yapmayacaginizi bilip annesini frenlemesi gerekir siz her olayda boyle karsi karsiya gelip esinizide hakem yaparsaniz eninde sonunda sececegi kisi belliBunu konuştum nişanlımla böyle bi şey kesinlikle kabul etmem o evin iki anahtarı olacak biri sende biri bende dedim tabiki öyle olmalı dedi. Yani bilmiyorum bazı konularda beni koruyor bazen hatalı davranıyor. Bi kere annesi arkamdan ona bi şeyler söylemişti hepsi abartılmış üstüne eklenmiş şeyler. Nişanlım bana anlattı konuşmaya gidicem annenle dedim konuştum köşeye sıkıştı kıvırmaya başladı nişanlım kızdı arkamdan ne dediyse bir bir vurdu yüzüne niye kızın arkasından bunları bunları dedin ya konuscam dedin konuşun işte inkar etme bana değil ona anlat falan dedi sonra Kv özür diledi benden sarıldı öptü falan annedir dedim uzatmadım sonra bu msj konusu çok zoruma gitti ama
Hepsini okuyamadım ama araya mesafe koy çok pişman olursun nişanlına çaktırmadan koy mesafeyi. Nişanlın yokken kauinvalidene ben samimiyet sevmem mesajı verArkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Mesajlari okudugunuzu soylemenize gerek yok.Arkadaşlar nişanlıyım yaklaşık üç ay sonra düğünüm olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de çok yakın evimiz çok güzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız çok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı çıkarmaya başladı. Sürekli ilgi bekliyor onu sürekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı böyle mi ölçülüyor senin için dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kötü bi sözüm hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya köşe takımı almak istedim ama o ısrarla köşe kullanışlı olmaz iki tane çekyat al dedi tamam dedim o da öyle olsun öyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok öyle bi sey diyor. Bende bi gün telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım sürekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış çocuğa eve gel saat kaç oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gün orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gün aramız bozuktu yine bi şeylere küsmüş konuşmaya gidecektim o gün nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır önce buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Özellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de köşe takımından vazgeçip çekyat aldığım gün nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gördükten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkça gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun için ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak düğün yaklaştı diye böyle yapıyor ben ne yapsam beni kötü biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden böylesin özel bi sebebi yok benim yapım bu çok arayan soran çok mıç mıç olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gördüğümden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım için? Annesinin de çocukluğu çok kötü çok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar böyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında çok şükür nişanlımla çok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu çok seviyorum sırf bu yüzden idare etmeye çalışıyorum ama daha şimdiden böyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Siz bı evleninde hayat nasıl zindan olur size yaşatır.bugun sizi savunan kocanız yarın anasını haklı bulur üstüne de seni suçlar. Bıktım artık annemin huyunu biliyorsun herşeyi sen sorun ediyorsun dediği an ne sevgi kalır içinizde ne bişey.yol yakınken kurtar kendiniBunu konuştum nişanlımla böyle bi şey kesinlikle kabul etmem o evin iki anahtarı olacak biri sende biri bende dedim tabiki öyle olmalı dedi. Yani bilmiyorum bazı konularda beni koruyor bazen hatalı davranıyor. Bi kere annesi arkamdan ona bi şeyler söylemişti hepsi abartılmış üstüne eklenmiş şeyler. Nişanlım bana anlattı konuşmaya gidicem annenle dedim konuştum köşeye sıkıştı kıvırmaya başladı nişanlım kızdı arkamdan ne dediyse bir bir vurdu yüzüne niye kızın arkasından bunları bunları dedin ya konuscam dedin konuşun işte inkar etme bana değil ona anlat falan dedi sonra Kv özür diledi benden sarıldı öptü falan annedir dedim uzatmadım sonra bu msj konusu çok zoruma gitti ama
Ölüp bitiyorum dediğiniz eş adayının kimin yanında olduğunu iyi görünKozlarımı paylaşaym msjına paylaş tatlım yazmış. Diğerlerine cevap vermemiş