Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Takmamaya çalış. Hamile kadına böyle de denmez ki. Boşbogazlik etmiş. Ben doğumdan sonra 96 kiloydum. Şuan 75im. O kilolar gayet de güzel verilebiliyor. Benim gibi yemeyi seven biri verdiyse sen de verebilirsin. Bebeğin bir doğsun, büyüsün. Lafı ağızlarına tikarsin vereceğin kilolarla.Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
o oyle dedikce tombul kadin mutlu kadindir de kahkaha patlat. bebegini saglikla al kucagina insallah.Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
34 haftadasin dogum yapinca hepsi gider ben 69 hamilw kaldim 79 sexeryan oldum ama ben 24 haftalik dogum yaptim 10 gun icinde 72 dustim kalan bir kac kiloyuda diyetle kurtardim takma sen ona gider o kg birsey kalmaz dogumdan sonra karbonhidrayli beslenme yeterKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
Sen cıtı pıto olmayı degılde cocuguma nasıl ıyı bır anne olurum hayalını kur o kv yede çok karışmamasını söyle dert onun degılKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Tabiki imkansız değil, bende öyle düşünerek 10 yıl boyunca taşıdım o kiloları, burada çok güzel Motive olarak veriyoruz, iki ay dolmadan 10 kilo verdm bile, kldı 10 kilo. Sizi anlayan, sizinle aynı dertten muzdarip ama dertli değil ümitli insanlarla konuşun. Bakın nasıl herşey çözülüyor. Kimseyi de duyma görme boşver.Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Öyleleri akraba da olsa direk mesafemi koyar, uzaklaşırım. Patvatsızlığı ahlaksızca yapanlar hele hç uğraşmaya değmez. Gereksiz insanların yokluğundan zarar gelmez varlığı kadar.Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
Beynine olumsuz mesajlar gönderme lütfen. Çocukların büyüyor, onlara örnek olmak zorundayız. Ben kızıma az ye demeye çekinirdim çünkü kendimde yiyodum göç gibi. Ama artık bakıyorum ben söylemeden bana bakarak benzer şekilde yemeye çalışıyor.Sanırım hep şişko kalacağım hevesim kalmadı zayıflamak için
Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?