• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

Arkadasim bogazini tutarsan kilo verirsin, bu kadar basit.
Kayinvalidedeki densizlik, o ayri mesele..
Ama sana senden baska kimse yardim edemez kilo vermende. Eski spor hocam kilo vermenin %60'i diyet, %20'si spor, %10'u uyku demisti. Cok dogru. Ve ogretmenmissin, duzenli beslenebilmek, saglikli yiyecekler hazirlayabilmek icin bir dunya vaktin var.

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum

Bak şimdi sen 25 kg fazlam var diyerek hamileyken böyle üzülüyorsun...Ben 30 yaşındayım çocuk falan doğurmadım son 15 yıldır 54 kg üzerine çukmadım kayınvalideciğimde bana kurusun çok zayıfsın diyor çocuk doğuramazsın diyor iştahlıyımdır hemde baya bu yediklerin nerene gidiyor diyor diyorda diyor... Umrumda mı valla değil... Cidden değil kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol onlara ne kime ne... Ben kıyafet alırken öyle zorlanıyorum ki boyda uzun kimse bunu düşünmüyor... Bol giyinsem bildiğin kağıda sarılmış vileda sopası gibi oluyor dar giyinsem belin yok oluyor...Şuan sadece bebeğine konsantre ol hayatına konsantre ol... Doğumunu yap sağlıkla sonrası biraz spor biraz sağlıklı beslenme ve azimle dal gibi olursun.Değer mi üzmeye tatlı canını? Bak çocuğum yok benim ne şanslısın ikinci bebeğin yolda kilo da neymiş gencecik yaşın var tadını çıkarsan ne güzel olur ☺️Birde böyle bak lütfen ☺️

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
Densizler... Onunla zamanında sevgili olmuş olabilir ama sonuç itibariyle onu değil seni seçmiş eş olarak :nazar: sen onun bunun ne dediğine değil de eşinin ve senin ne istediğine bak. Spor ve sağlıklı beslenmeyle verilemeyecek kilo yok. KV nin dediklerinin seni daha da motive etmesi lazım

Kaynanan halt etmiş. nedene zayıflayamasın??
sen 2 çocuk yapıp da 80 olmuşsun. bekar genç kızken 82! olmuştum. birkaç ayda diyetle 59 oldum. sen de olursun. sen bebeğine ve kendine odaklan.

Back
X