• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

Insanları takma sen herkes doğumdan sonra biraz kilo alır o normal zamanla verirsin . Önce diyet ve spor yap hemen eski haline dönmesen de 1 yıl içinde Fit olursun

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Laf söyleyenler kendilerine baksın başka konuda hiç mi sorunları yok?
Dört dörtlükler mi?
Doğumdan sonra sıkar dişini verirsin kilo...
Diyetisyen vs toparlarsın kendini.
sıfır beden olmak zorunda değilsin biraz kilo versen fark eder.

Bok yesin o kaynana, napalım beni de böyle tombiş sevin de, doğurduktan sonra önce tabi güzel emzir çocuğunu, onu bunu yeme süt olsun diye ver kiloları çatlasınlar

Belkide seni hirslandirmaya calisiyodur bence ona inat kilo verebilirsin:) kac haftalik hamilesin

Niye imkansız olsun yaa,millet 150 kg fazlasını veriyor,izleyin o programları,motive olun.
Kilo benim dert benim sizi niye ilgilendiriyor diyemiyor musunuz kaynanaya,
Ben mi çok edepsizim anlamadım ki?
Çok rahat söylüyorum ben gıcık konuşanlara.
+1

Pat diye insanların laflarını ağzına tikamazsan sen de onları uzmezsen anlamiyorlar malesef
Ve hep kırılan sen oluyorsun

Öyle bir anlattın ki seni 130 kilo bir sey zannettim
Üst üste iki çocuk doğuracaksin ve henüz 80 kilosun
Daha ikincisi doğmamış bile sacma sapan laflarla hamile kadınları uzuyorlar

Bir daha ağızlarını açtıklarında hayir kilo vermeyeceğim oğlunuz beni boyle sevdi hamsi gibi cirozlari beğenmiyor
Balik etli seviyor böyle çok güzel oldun diyor de
Yada bre bismillah kadın hele bir doguraydim ondan sonra laf sokmaya başlayaydin benim mankenim diye laf soksaydin

O densiz akrabaya keşke kim kimin kumasi oluyor benim kocam ne zaman evlendi de kime kuma diyorsun diye söyle

Yada himm evet benim kuma çok çirkin ama seninkinin resmine baktım acayip güzeldi deyiver
Senden daha kiloluyum ama insanların benle böyle konuşmasına izin vermem
Eğer sen dışarıya karşı böyle ezilip buzulursen bugün kilona yarin boyuna obursu gun giyimine ha bire laf söyleyecek bir şey bulurlar

Sanırım hep şişko kalacağım hevesim kalmadı zayıflamak için:KK43:
Senin şu anda,
"Ben bu bebeği nasıl dogurucam diye düşünmen gerekmiyor mu"
Dur hele bir,
Bebeğini hayırlısıyla al kucağına...
Sonra zaten verirsin...
Doğumda 10 kilo gitse gerisini halledersin...
Ne diye şimdiden darliyorsun kendini...

Onlara inat zayıfla o zaman. Ayrıca kilon ve boyun hakkında konuşmalarına izin verme :işsiz:

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Kv bir daha böyle bir şey dememesi gerektiğini hamile olduğunu hatırlat bu kiloların keyfi alınmadığını söyle aynı zamanda sizde onun bir şeyi ile dalga geçin laf carpıtın belki o zaman susar kiloları da verirsin istedikten sonra

Benimde doğumdan sonra çok kilolarım vardı. 1.74 boyla izmandut gibiydim. :KK66: Kocam hariç çoğu kişiden laf yedim. Çünkü incecik bir bayandım.

Neyse zaten ben vücudumdan nefret eder hale gelmiştim. Kimse için değil kendim için 24 kg verdim. Son 8 kilo.

Birkaç hafta sonra tekrar eski programıma dönüp vermeyi düşünüyorum.

Sende yapabilirsin. Üstelik ben de hipotroidi var. Ben verdimse sende verirsin. Yeter ki iste.

Bu arada benim kv demde laf sokardı. Benim karnımdan büyük karnın var diye. 1 sene sonra kadın görünce beni şok oldu. Küçülmüşsün sen dedi. Ahahahhh ;)

Boyunuz kaç cm?
80 kg fazla olabilir ama neticede hamilesiniz, tabi ki kilo alacaksınız.
Doğumdan sonra iyi bir diyet ve spor programı ile kilo verirsiniz, sıkmayın canınızı.
163 boyum ideal kilom 52

Benimde doğumdan sonra çok kilolarım vardı. 1.74 boyla izmandut gibiydim. :KK66: Kocam hariç çoğu kişiden laf yedim. Çünkü incecik bir bayandım.

Neyse zaten ben vücudumdan nefret eder hale gelmiştim. Kimse için değil kendim için 24 kg verdim. Son 8 kilo.

Birkaç hafta sonra tekrar eski programıma dönüp vermeyi düşünüyorum.

Sende yapabilirsin. Üstelik ben de hipotroidi var. Ben verdimse sende verirsin. Yeter ki iste.

Bu arada benim kv demde laf sokardı. Benim karnımdan büyük karnın var diye. 1 sene sonra kadın görünce beni şok oldu. Küçülmüşsün sen dedi. Ahahahhh :KK66:
İnşallah düşman çatlatırız:)

sezaryan doğum yaptıktan sonra 20 kilo verdim ben hem de spor salonuna diyetisyene gitmeden sadece inandım verebiliceğime öyle kolay kendiliğinden kilo verebilen bi insan da değilim sporumu evde yaptım kendi kendime diyet proğramı hazırladım ve evlenmeden önceki kiloma döndüm morelini bozma ona inat ver kilolarını

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
hiç bişey söylemesem bakışlarımla döverim

Dert etme bende ilk düşükten sonra kilo aldım kilolu hamile kaldım Doğumdan sonra veremeden 8 ay sonra 2. Oğlana hamile kaldım banada sen böyle kalırsın vs gibi çök laf duydum sonra 2. Oğlumdan sonra azimle sporla birazda yediklerime dikkat ederek 15 kilo verdim şimdi gayet iyi fiziğim en azından şişman değilim,istedikten sonra sende verirsin

Gorumcemde hamileyken 25 kg aldı yani söylediği bu kadar :) ama 1 sene içinde hepsini verdi spor filanda yapmadi doğumdan sonra biraz dikkat ederseniz ekmek abur cubur yemezseniz emzirmek kilo vermek için firsat

163 boyum ideal kilom 52

Aynı boydayız

Gençken 48 olduğumda beni beslemeye başlamıştı çevrem

52 iki çocuklu bir vücut için ince olmaz mı

55-56 yeter bence

Ben o kadar inemiyorum artık ama 60 altına insem bile yetecek

Verin cevabını kv nin de görümcenin de farkında değilsiniz galiba hamileyim diye

Verilsiniz hele bir doğurun az büyütün de sonra düşün kilolarınızı

Ayrıca kayinvaliden gorumcen tipik kv gorumce ben senden daha güzelim muhabbeti yapyolar bayilirlar gorumceyi ovmeye

Yakın zamanda 25 kilo vermiş biri olarak evet çok zor kilo vermek.. azim gerekli,kararlı olmak lazım.. sonuç ama herşeye değiyor.. şimdi hamilesin bunları düşünme ama bebeğin 6 aylık olunca burdaki zayıflama takımlarından birine girmeni öneririm ;)

Back
X