- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laf söyleyenler kendilerine baksın başka konuda hiç mi sorunları yok?Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
+1Niye imkansız olsun yaa,millet 150 kg fazlasını veriyor,izleyin o programları,motive olun.
Kilo benim dert benim sizi niye ilgilendiriyor diyemiyor musunuz kaynanaya,
Ben mi çok edepsizim anlamadım ki?
Çok rahat söylüyorum ben gıcık konuşanlara.
Senin şu anda,Sanırım hep şişko kalacağım hevesim kalmadı zayıflamak için![]()
Kv bir daha böyle bir şey dememesi gerektiğini hamile olduğunu hatırlat bu kiloların keyfi alınmadığını söyle aynı zamanda sizde onun bir şeyi ile dalga geçin laf carpıtın belki o zaman susar kiloları da verirsin istedikten sonraKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
163 boyum ideal kilom 52Boyunuz kaç cm?
80 kg fazla olabilir ama neticede hamilesiniz, tabi ki kilo alacaksınız.
Doğumdan sonra iyi bir diyet ve spor programı ile kilo verirsiniz, sıkmayın canınızı.
İnşallah düşman çatlatırız:)Benimde doğumdan sonra çok kilolarım vardı. 1.74 boyla izmandut gibiydim.Kocam hariç çoğu kişiden laf yedim. Çünkü incecik bir bayandım.
Neyse zaten ben vücudumdan nefret eder hale gelmiştim. Kimse için değil kendim için 24 kg verdim. Son 8 kilo.
Birkaç hafta sonra tekrar eski programıma dönüp vermeyi düşünüyorum.
Sende yapabilirsin. Üstelik ben de hipotroidi var. Ben verdimse sende verirsin. Yeter ki iste.
Bu arada benim kv demde laf sokardı. Benim karnımdan büyük karnın var diye. 1 sene sonra kadın görünce beni şok oldu. Küçülmüşsün sen dedi. Ahahahhh![]()
sezaryan doğum yaptıktan sonra 20 kilo verdim ben hem de spor salonuna diyetisyene gitmeden sadece inandım verebiliceğime öyle kolay kendiliğinden kilo verebilen bi insan da değilim sporumu evde yaptım kendi kendime diyet proğramı hazırladım ve evlenmeden önceki kiloma döndüm morelini bozma ona inat ver kilolarınıKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
hiç bişey söylemesem bakışlarımla döverimEşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz
163 boyum ideal kilom 52