- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Yok ya. Dengeli güzel beslendikten sonra bişey olmaz .hem emziren anneler iicn de diyetisyen ona göre verir diyetini. Hayırlısı ile sağlıklı ile kucağına al inşallah bebeğini de birdaha ağzını acarsa tika ağzını benim kilometre kimseyi ilgilendirmez diyeBebek emzirince aç kalamazsın daha kilo alırsın bu gidişle şişeceksin dedi
bu kadın mı kötü değilKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Çnm yeter ki vermek işte oluyor ben ilk dogumdan sonra 76 da kaldım kilo vermeye ugrasmadim senin gibi 55 kiloydumKötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
1 sene içinde 16 kilo verdim sizde gayette başarabilirsiniz. Sadece biraz diyet biraz spor kesinlikle zayıflarsınız. Öncelikle kvdeniz ne derse desin gülün geçin. Bebişiniz doğum zayıfladıktan sonra ağzının payını vermiş olacaksinız.Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Verirsin cnm takma kafana yaa tek derdin kilo olsun doğumdan sonra git bı diyetisyene çok düzenli ve sağlıklı boş şekilde sporla destekle niye vermiyorsun herşey senn elinde yani çekemiyorum görümce ve kaynana lar ben hiç muhatap olmuym biseyleri başararak hadlerini bildirrsin konuşarak değil zaten önce bebişin sağlıklı kucağına Alman dileğiyle kolay gelsinDaha 26 yaşndaym öğretmenim: (
Azalmaz. Dogru bir diyet programı uygulamasıyla azalmadığı gibi artar bile süt. Diyetisyene gideceğini söylüyor zaten emziren kadınların diyet listesi ona göre düzenleniyor.ne güzel motivasyon size işte. doğurur doğurmaz girmeyin ama diyete. bebegin sütü azalır. ek gıdaya baslar baslamaz siz de zayıflayıp gözlerine sokun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?