• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

boyun kaç bilmiyorum ama kilon öyle verilmeyecek bir rakam değil bana göre
görümcemde bana diğer görümce mi kast ederek 'ayy X hiç birşey yemiyordu hamileliğinde kilo alırım diye' dedi
bende kilo verilmeyecek birşey değil ama evladımın sağlığının geri dönüşü yok deyip löp löp yemiştim herşeyi:KK70::KK70::KK70:
sen şimdi bebeğine odaklan doğumdan sonra vereceğiz bu kiloları hiç merak etme:KK36::KK37:

Şey desen mesela;
Sorma anne senin oğlun sisman kadın fetisi çıktı mecbur kaldım !
Tacizden içeri düşse daha mı iyi de bakiim naapcak :KK53::confused:

Bebek emzirince aç kalamazsın daha kilo alırsın bu gidişle şişeceksin dedi
Yok ya. Dengeli güzel beslendikten sonra bişey olmaz .hem emziren anneler iicn de diyetisyen ona göre verir diyetini. Hayırlısı ile sağlıklı ile kucağına al inşallah bebeğini de birdaha ağzını acarsa tika ağzını benim kilometre kimseyi ilgilendirmez diye

Ben Doğumdan sonra 25 kılo verdım sımdı ıkıncıye hamıleyım ama gene verırım. Nedır yanı yeter ki iste bu kılo benden gıdecek dıye düşün mılletı de takma

İrade varsa
zengin olmanıza gerek yok
hele evde sizi destekleyen olursa

herşekilde olur

Kvniz boş konuşmuş ama siz de batağı salmışsınız.
Görğnen o ki 1.bebeğin kiloları duruyorken 2.ye hamile kalınmış.
Kilo verilir sıkıntı etmeyin ama azimli istekli olmanız lazım.
Görünümden öte sağlığa zararı çok.
10 kg fazlam vardı 7.5 kilom kaldı şu an 15 gündür rejimdeyim.

Peşpeşe 2 Doğum yaptım. İlk hamileliğimde aldığım kiloyu veremeden 2. Hamilelikte üzerine biraz daha koydum. İkinci doğumdan sonra kv dem aynı sizin kv' Deniz gibi artık kilo veremezsin dedi. Kaynım eltime "yengem bile bu hale gelmişse sen ikinciyi doğurma" demiş. Aylar sonra izine gittiğimizde kv' dem görümcem ne kadar kilo vermişsin dedi, kaynım "yenge kızlar seni yemiş galiba çok zayıflamışsın" dedi.

Siz önce bebeğinizi hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın, daha sonra biraz diyet biraz sporla eski halinize dönersiniz. Kendinizi salmadığınız sürece dert edecek birşey yok.

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
bu kadın mı kötü değil
hamile olan birine kilo lafı edilmez
bizim gelinimiz de hamile
çok kilo aldı ama ben sürekli motive ederim sadece karnın buyumus hamıle oldugun bıle bellı değil derim
kendisini hiç sevmesem de yazık hamile diye üzülür moral veririm

hamileyken insan zaten alıngan oluyor :( amaan bence takma ve zayıflayacağına inann.. ben de 82 ile doğurdum oğlum şu an 1 yaşında ve ben 54 kiloyum ama herkes yasta o ayrı :D kaynanam nası mutluydu kilo aldığıma bi görsen şimdi üzülüyo ye kzım diyo ben de oğlun zayıf seviyo diyorum şakasına ama ben byle mutluyum ve rahatım önemli olan bu ;) o yüzden takılma sen hedefine kitlen önce bebek sonra gidecek o göbek sonra da gelsin hafif hayat :)) ama kendine en az 1 yıl zaman tanı ve takıntı yapma ;)

Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum
Çnm yeter ki vermek işte oluyor ben ilk dogumdan sonra 76 da kaldım kilo vermeye ugrasmadim senin gibi 55 kiloydum

2. Gebelikte 82 oldum doğum sonrası

3. Gebeligimde 92 de kaldım

Şimdi ne mi oldu uğraşıyorum çabalıyoruz 82 ye kadar düştüm hedefim 66 evlendikten sonra en çok dusebildigim kilo 68 oysaki

Bende 55 kiloydum vazgeçme diren ona inat zayifla görsün bakalım o zaman kim yapamiyormus

Benim kaynanam da ne zaman zayıflamak istesem iyisin sen iyi der beni de o sinir ediyor :)

ne güzel motivasyon size işte. doğurur doğurmaz girmeyin ama diyete. bebegin sütü azalır. ek gıdaya baslar baslamaz siz de zayıflayıp gözlerine sokun

Doğuma kalmış şurada kaç hafta, siz kilolu olmayacaksınız da ben mi olacağım :))

Tamam bazı hamileler almıyor ama boyunuza göre 8-15 kg arası sağlıklı kilo alını oluyor hamilelikte.

Şimdiden karatay diyetine geçebilirsiniz, hamilelikte ve emzirirken hiç bir zararı yok. Sadece emzirirken süt yapan besinleri fazlalaştırırsınız diyetinizdeki.

Bir de kv nix nasıl size o lafları edebiliyor, bu kadar yüz göz olmamalısınız, bunhn adı iyi niyet falan değil.

Benim kv de bana bişey diyemediği için oğlunun zayıflığını överdi hep, ay x ne kadar zayıfsın keşke herkes senin kadar zayıf olsa :KK70:

Öğretmen bir kadının ne çabuk özgüveni kırılıyor, muhtelemen kaynananız kör cahilin teki. bir de cahil birinin kırmasına izin veriyorsunuz. O da ilginç.

Hamileyim kilo aldım bende kalkacağım zaman anca vinçle kaldırılır diyordu bir iki en sonunda eşim uyardı. Daha söylemiyor. Kaynanam çok kıskanç ben kilo aldıkça mutlu oluyor kadın benden daha kilolu diyor. napim kıskançlıklarına gülüp geçiyorum Neyse allahın izniyle doğum kiloları verilir

1 sene içinde 16 kilo verdim sizde gayette başarabilirsiniz. Sadece biraz diyet biraz spor kesinlikle zayıflarsınız. Öncelikle kvdeniz ne derse desin gülün geçin. Bebişiniz doğum zayıfladıktan sonra ağzının payını vermiş olacaksinız.

Lutfen kendinizi üzmeyin. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Şuan sadece buna odaklanın. :)

TLC'de ağır yaşamlar diye bir program var ,orijinali my 600 lb life sanırım,lütfen en azından bir bölümünü ilk fırsatta izleyin..25 kg hiç birşey değil göreceksiniz.

Daha 26 yaşndaym öğretmenim: (
Verirsin cnm takma kafana yaa tek derdin kilo olsun doğumdan sonra git bı diyetisyene çok düzenli ve sağlıklı boş şekilde sporla destekle niye vermiyorsun herşey senn elinde yani çekemiyorum görümce ve kaynana lar ben hiç muhatap olmuym biseyleri başararak hadlerini bildirrsin konuşarak değil zaten önce bebişin sağlıklı kucağına Alman dileğiyle kolay gelsin

ne güzel motivasyon size işte. doğurur doğurmaz girmeyin ama diyete. bebegin sütü azalır. ek gıdaya baslar baslamaz siz de zayıflayıp gözlerine sokun
Azalmaz. Dogru bir diyet programı uygulamasıyla azalmadığı gibi artar bile süt. Diyetisyene gideceğini söylüyor zaten emziren kadınların diyet listesi ona göre düzenleniyor.

Kilo almışssınız keşke diyet yapıp öyle hamile kalsaydınız zayıflamanız daha kolay olurdu ama azimli davranırsanız neden zayıflayamazsınız ki.
Ben ilk hamileligimde ilaçlardan dolayı bayagı kilo aldım 54 kilodan 72 leri gördüüm ve dogumdu emzirmeydi derken kilolarımı atamadım.
Bir gün görümce dedi ki bana eltimden dolayı o da dogum yaptı ama kilo almadı.Moralim bözuldu hiç seslenmedim kendisi bekardı o zaman üstelik çok zayıf biri de degildi.
Sonra ben spordu derken verdim kiloyu ikinci cocuk istiyordum çünkü.
Hamile kaldım çok korktum aşırı kilo alacam diye ama almadım hala var kilom sezeryan göbegi ama 5 kilo fazlam var.Sonra grörümce geldi dogumdan sonra beni ziyarete herlhalde fıcı gibi bekliyordu beni baktı gözleri ayrıldı resmen ,çünkü kilo almamıştım.
Görümce evlendi ard arda iki dogum yaptı kendisi de bayagı kilo aldı.
Boşvern baskasını önemli olan sizsiniz.Sadece hamilelk boyunca hamur işlerinden uzak durusanız bunun dahi faydası olacaktır.

Kimseyi mutlu edemezsiniz şu hayatta. Zayıf olursunuz bu sefer yemiyorsun bebek zayıf doğacak derler yani neresinden tutarsanız tutun illa birileri bir şey söyleyecek o yüzden sizden ricam kulaklarınızı tamamen tıkayın he he diyip geçin hatta gerektiği yerde kibar bir şekilde cevabını da verin. Ve lütfen yediklerinize çok dikkat edin Abur cubur kesinlikle yemeyin, hamur işi yemeyin, gazlı şekerli içecekler içmeyin. Canınız tatlı çekti bir kase yoğurda kuru incir, pekmez, muz, ceviz karışımı yapın onu tüketin hem daha sağlıklı. Ben hamileliğimde yediklerime çok dikkat etmiştim sürekli su tüketin ve hareket edin. 25 kilo almışsanız bir şeylerden kısmanız gerekiyor bunu size kaynananız söylediği için değil sağlıklı bir vücut, sağlıklı bir bebek ve doğum için yapın. Kendinizi aynada nasıl görmek istiyorsanız onun için çabalayın ama şimdi değil doğumdan sonra tabi ki... başkaları için yaşamayın kendiniz için yaşayın kendinizi sevin emzirmek çok hızlı bir şekilde kalori yakmanızı sağlayacak ama beraberinde iştah da açacak ve dikkat edin bol bol yeşillik tüketin su için o dönemde evde egzersiz yapın YouTube da çok güzel videolar var açın bakın onlara. Kendinize güvenin elbette istediğiniz kiloya gelebilirsiniz ama bol azim ve sabırla. Sevgiler:KK15:

Back
X