Yaşından dolayı bi de eşimin hatrı içinNiye imkansız olsun yaa,millet 150 kg fazlasını veriyor,izleyin o programları,motive olun.
Kilo benim dert benim sizi niye ilgilendiriyor diyemiyor musunuz kaynanaya,
Ben mi çok edepsizim anlamadım ki?
Çok rahat söylüyorum ben gıcık konuşanlara.
kimsenin yaşı da hatrı da umurumda değil,demek ki evet ben edepsizimYaşından dolayı bi de eşimin hatrı için
İyi niyetimden her şeyi içimde biriktiriyorum kıramıyorum kimseyi üzülen ben oluyorumHamile halinle mi söyledi bunu. Özgüvenin kırılmasın gaz olsun motive olsun ver kiloları ağzı kapansın sıfır beden kaynananın.
Kilolarımın hamilelikle ilgisi yok önceden almıştım ya artık sürekli tekrar ediyorDensiz. Hamileliğimde 25 kilo aldım 7.5 ay oldu sezaryenle doğum yapalı 25 kiloyuda bugün itibariyle verdim. Daha da vericem. Gülün geçin. Bidaha tekrarlarsa hoşlanmıyorum deyin.
Canım kızımı bir buçuk yaşında sütten kestim diyete başladım sürpriz hamilelikti çok üzüldüm kesin zayıflamaya karar vermiştimÖncelikle ilk çocuk ile ikinci arasında ne kadar zaman var, neden o aralıkta veremediniz? Size öylesiniz demiyorum ama hamilelik bu kilo alınır,kuluçka makinesi gibi davranmasına eşinizin müsaade etmeyin bu doğumun üstüne hemen en azından üçüncü düşünmeyin yoksa kilo vermeniz iyice zorlaşır. Hamile diyetleri var bir doktora gidin, kontrollü ve gerekli kiloyu alın. Doğum sonrası da muhakkak diyet ve spor gerekli. Yaparsınız üzülmeyin
Aslında bi tokat çakasım var:)Madem patavatsizlar sen de ağzına geleni söyle. Ayıplarsa "siz böyle rahat konuşunca ben de sizler gibi samimi konusmak istedim" dersin
Öyle bi konuştu ki sanki bütün dünya zayıflayacak bi ben şişman kalacağımÖncelikle ilk çocuk ile ikinci arasında ne kadar zaman var, neden o aralıkta veremediniz? Size öylesiniz demiyorum ama hamilelik bu kilo alınır,kuluçka makinesi gibi davranmasına eşinizin müsaade etmeyin bu doğumun üstüne hemen en azından üçüncü düşünmeyin yoksa kilo vermeniz iyice zorlaşır. Hamile diyetleri var bir doktora gidin, kontrollü ve gerekli kiloyu alın. Doğum sonrası da muhakkak diyet ve spor gerekli. Yaparsınız üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?