Kaynanam özgüvenimi kırdı:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Kötü biri değil aslında temizliğe yardıma gelir bir işim olur halleder ama son zamanlarda kilomla dalga geçiyor köye gittik bana sen asla kilo veremezsin gittikçe şişiyorsun daha da kilo alacaksın evime misafirliğe geldi sen 50 beden olursun çok kiloları olan bi tanıdığımız var sonun x gibi asla zayıf olmazsın dedi oysa ne güzel hayaller kurmuştum doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim eşimde çok istiyor zayıflamamı evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum 25 kilo fazlam var lütfen morale ihtiyacım var çıtı pıtı bakımlı olmak istiyorum kızlar imkansız mı kiloluyum diye çok mutsuzum

Evli Görümcem de boyu sırf benden biraz uzun diye hep bunu vurguluyor bi de zayıf değil ama benim kilom yok diyor sen kısasın kilo alınca daha da kısalırsın diyor

Niye imkansız olsun yaa,millet 150 kg fazlasını veriyor,izleyin o programları,motive olun.
Kilo benim dert benim sizi niye ilgilendiriyor diyemiyor musunuz kaynanaya,
Ben mi çok edepsizim anlamadım ki?
Çok rahat söylüyorum ben gıcık konuşanlara.

Daha 26 yaşndaym öğretmenim: (

Yaşından dolayı bi de eşimin hatrı için

Offf densiz densiz konuşmuş boşver. Sen de eşinden için x beni böyle daha çok beğeniyor en az 25 kilo daha almayı düşünüyorum de çatlasın ayrıca gayet de verirsin yeter ki sen ve evlatların sağlıklı olsun...

Öncelikle ilk çocuk ile ikinci arasında ne kadar zaman var, neden o aralıkta veremediniz? Size öylesiniz demiyorum ama hamilelik bu kilo alınır,kuluçka makinesi gibi davranmasına eşinizin müsaade etmeyin bu doğumun üstüne hemen en azından üçüncü düşünmeyin yoksa kilo vermeniz iyice zorlaşır. Hamile diyetleri var bir doktora gidin, kontrollü ve gerekli kiloyu alın. Doğum sonrası da muhakkak diyet ve spor gerekli. Yaparsınız üzülmeyin

Eşimin akrabaları da çok patavatsız fotoğraf albümüne bakarken eşimin bi akrabası bak bu kız senin kuman eski sevgilisi dedi şok oldum biz eşimle aşk evliliği yaptık herkesin geçmişinde birileri olur kızlar ya ben kırıcı olamıyorum sizler böyle patavatsızca şeylere cevap veriyor musunuz

Hamile halinle mi söyledi bunu. Özgüvenin kırılmasın gaz olsun motive olsun ver kiloları ağzı kapansın sıfır beden kaynananın.
İyi niyetimden her şeyi içimde biriktiriyorum kıramıyorum kimseyi üzülen ben oluyorum

Sanırım hep şişko kalacağım hevesim kalmadı zayıflamak için

Densiz. Hamileliğimde 25 kilo aldım 7.5 ay oldu sezaryenle doğum yapalı 25 kiloyuda bugün itibariyle verdim. Daha da vericem. Gülün geçin. Bidaha tekrarlarsa hoşlanmıyorum deyin.

Densiz. Hamileliğimde 25 kilo aldım 7.5 ay oldu sezaryenle doğum yapalı 25 kiloyuda bugün itibariyle verdim. Daha da vericem. Gülün geçin. Bidaha tekrarlarsa hoşlanmıyorum deyin.
Kilolarımın hamilelikle ilgisi yok önceden almıştım ya artık sürekli tekrar ediyor

Madem patavatsizlar sen de ağzına geleni söyle. Ayıplarsa "siz böyle rahat konuşunca ben de sizler gibi samimi konusmak istedim" dersin

Canım kızımı bir buçuk yaşında sütten kestim diyete başladım sürpriz hamilelikti çok üzüldüm kesin zayıflamaya karar vermiştim

Takma kafana ya.. ozguvenin falanda kirilmasin.. gecen gun kaynanamda buna benzer bi sey demisti..amaannnn kiloda ne kasaba et borcumuz mu var falan demisti.. bende ustume alinmistim.. ama takmadim kafaya. Esim beni boyle seviyo de gec... ayrica kilo vermek istersen de verebilirsin bence. Insan istedikten sonra basarabilir yeter ki iste..:)

Öyle bi konuştu ki sanki bütün dünya zayıflayacak bi ben şişman kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…