- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 33
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
İşte eşim göstermeli.. eşim bile sevgiden diyor bir şey desem haksız çıkartılırımCnm allah yardimcin olsun çok gıcık oluyo ya bi arkads yazmış ya kurekle ağzının üstüne vuracam Die bencede benim kaynanada benm çocuklara ne güzel dogurmusum diyordu eşim bi kızdı daha demedi insan kötü hissediyor bence esin tepki gostersin
Esinizde bitiyo olay oda bişey demiyorsa sen bence tavrini belli et bu babanneler anlamıyormu acaba cocugu annesinden uzaklastiramiyacagini ne saniyorlar acaba kendileriniİşte eşim göstermeli.. eşim bile sevgiden diyor bir şey desem haksız çıkartılırım
Bu kadar.Aynı evde yaşamıyorsanız az görüşün. Bir yere giderken bırakmayın. Evinize gelmek istediği zaman bahane uydurun. Telefonlarına cevap vermeyin her seferinde. Çocuk sizin.
bismillah piskopatmış yaMerhaba 2 yıllık evliyim 4 buçuk aylık bir prensesim var. Sadece ben değil her şeyi herkesi kıskandığı gibi şimdide kızımı benden kıskanıyor kaynanam. Bebeğim daha yeni doğduğunda bile ben emzirirken kızımın elini tutup gözünün içine bakıyordu. bağ kurmamıza izin vermiyordu. bir kere torunum demedi. Bu benim kızım sen başka yap bu bana ait diyor sürekli. Yazmasını koklattı bir kez. Ben şaşkın bakınca o da telaşlı şekilde "bakıyordum tutuyor mu ondan öyle yaptım hehe" dedi. Ne süt keser sütün tadını kötü yapar desem onu getirip ye iç diyor. Zorla elinden alıp süt verebiliyorum kızıma. Artık kızımda süt almamazlık yapıyor. Bir keresinde de eşime yanımda uyusun sizin ev küçük demiş. her şeye karışıyor misafir geldi mi de sidelya şuna buna izin vermiyor diyor halbuki ne desem umrunda değil her istediğini de yapıyor. Daha Rice ettiğim bir şeye saygı gösterip dinlemedi (bir de kaynanam zamanın kaynanasından aynı konuda şikayet eden biri. Aynısını yapıyor. ) ne yapacağımı Sasırdım. Sonunda istediği olacak sütüm kesilecek. Ben babaannesi diyorum iyi niyetli gidiyorum ona götürüyorum ama o başka amaçlar peşinde.
Cnm allah yardimcin olsun çok gıcık oluyo ya bi arkads yazmış ya kurekle ağzının üstüne vuracam Die bencede benim kaynanada benm çocuklara ne güzel dogurmusum diyordu eşim bi kızdı daha demedi insan kötü hissediyor bence esin tepki gostersin
Aminnn cnm aminnn aynen ya ben şok oldum zaten ve eşim aynen şöyle dedi çok güldüm eşim Sivaslı bu arada hih siracali piss nerde sen dogurdun acaba sapur supur konusuyon senin dogurduklarin belli görüyoruz saçma sapan çocuklar dogurmussun dediYok artik. Sukur esin akli selim biriymis. Ya annem yasli hasta olsun ne derse desin deseydi? Kaynana utanmadan ben dogurdum havalarina girirdi bayragini dikerek kesin. Birde utanmiyorlar egolarinin tatmini icin bukadar bencil oluyorlar.. Cok sagliksiz kafa yapilari iste..
Allah hepinize sabir versin kizlar.
Sende götürme çocuğu çok fazla yanına mesafe koy arayaMerhaba 2 yıllık evliyim 4 buçuk aylık bir prensesim var. Sadece ben değil her şeyi herkesi kıskandığı gibi şimdide kızımı benden kıskanıyor kaynanam. Bebeğim daha yeni doğduğunda bile ben emzirirken kızımın elini tutup gözünün içine bakıyordu. bağ kurmamıza izin vermiyordu. bir kere torunum demedi. Bu benim kızım sen başka yap bu bana ait diyor sürekli. Yazmasını koklattı bir kez. Ben şaşkın bakınca o da telaşlı şekilde "bakıyordum tutuyor mu ondan öyle yaptım hehe" dedi. Ne süt keser sütün tadını kötü yapar desem onu getirip ye iç diyor. Zorla elinden alıp süt verebiliyorum kızıma. Artık kızımda süt almamazlık yapıyor. Bir keresinde de eşime yanımda uyusun sizin ev küçük demiş. her şeye karışıyor misafir geldi mi de sidelya şuna buna izin vermiyor diyor halbuki ne desem umrunda değil her istediğini de yapıyor. Daha Rice ettiğim bir şeye saygı gösterip dinlemedi (bir de kaynanam zamanın kaynanasından aynı konuda şikayet eden biri. Aynısını yapıyor. ) ne yapacağımı Sasırdım. Sonunda istediği olacak sütüm kesilecek. Ben babaannesi diyorum iyi niyetli gidiyorum ona götürüyorum ama o başka amaçlar peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?