Kaynanam bu sefer bebeğimi benden kıskanıyor

Su çocuk konusunda karisanlara uyuz oluyorum. Sen uzulme lutfen bol su ic bebekler o aylarda meme reddi yapiyor kesilmez sutun merak etme bir aya normale doner ben zor veriyordum memeyi su an 10.5 aylik simdi de yemek yemiyor meme istiyor surekli

Bn olsam varya oyle bir agzinin payini veririmki bir daha asla karisamazdi bana ve bebegime utanirdi..

2.5 yaştan bildiriyorum, kaynana hala karışıyor :) bu kadar takmayin kafaniza. Koca kadinlarin zihniyetini değiştirmek mümkün değil. Sahipleniyorlar kendilerince. Yeni annesiniz korkularınizin olması normal ama merak etmeyin hiç kimseye anne ve babasından daha fazla düşkün olmuyor bebeler :) benim canavarı biri alsa da yarım saat rahat etsem diyorum ama kaynananın tansiyonu fırlıyor yarım saat baksa. Ona rağmen çene tam gaz çalisiyor. O değil de iki buçuk yıldır hala "aç bu çocuk" ahahsh.

Gizli gizli emzirmeye de çalışıyordur te allam ya. Memlekette nasıl insanlar var. Allah sabır versin. Siz yanında olmadan bir arada olmalarına müsaade etmeyin sakın. Kaynana kaynana değil sanki Öldüren Cazibe filmindeki Gleen Close :)

Aynı şeyleri bana görümcem yaptı. Evde 3 ay ben dogurdum annesi benim diye diye gezdim. Bu benim olsun dedikçe al oğlunu vereyim de. Geç odamda emzir . Gelen her misafire de yaninda kaynanam böyle yapıyor diye anlat.

biliyorum bu aylarda meme bırakmak istediklerini kaynanamın işine geliyor o da elinden geleni yapıyor. yazma konusuna gelince biri bir annenin yazmasıyla bebeğini sakinleştirdiğini söylemişti o gündür böyle bazen kafasını çocuğun ağzına kadar sokuyor

Aynı evde yaşamıyorsanız az görüşün. Bir yere giderken bırakmayın. Evinize gelmek istediği zaman bahane uydurun. Telefonlarına cevap vermeyin her seferinde. Çocuk sizin.
karşımda oturuyor malesef eynı evde gibi bir şey

Kaynanasını hatırlatın "iyi ki sen kaynanan gibi değilsin. Öyle olsan kızımı saklamak zorunda hissederdim. Sonuçta ben de anneyim içim kaldırmaz diyin" Buyuk kaynana sana soyluyorum küçüğü sen anla.
İnan bu yaptıklarına rağmem hep iyi gidiyorum buna benzer seyler söyledim ama fayda etmiyor

Kocasiyla bitane daha yapsin
Olsaydı belki kimseyle uğraşmazdı.. rahmetli annemin kuzeni beni bir kez fotoğrafta görmüş. anneme oğluma istiyorum demiş sonra yıllar sonra eşimle tanıştım evlendik babası göremedi. o olsa izin vermezdi asla bunları yapmasına.

Sütünüzün kesilmesini istemesi de ilginçmiş. Kendi emzirecek sanki geri z.... kadın . Ban yememek için de kelimeleri kırpmaktan gına geldi . Ağız tadıyla iki cümle yazamıyoruz

tüm yorumları okuyamadım
artık kızım sütü almamazlık yapıyor demişsiniz
her bebek bunu bir dönem yapıyor
benim oğlum da bir dönem istemedi
doktorum bana demişti ki her fırsat bulduğunda vermeye çalış, sütünün azalmaması lazım, çünkü bu bir dönem ve bebeğin tekrar meme isteyecek
ben de mesela tam uykudan uyanırken veriyordum, uyurken veriyordum, bir oyuncağa dikkatini çekip o, o oyuncağı izlerken veriyordum, kandırarak veriyordum vs
çok çaba sarfettim ama doktorum haklı çıktı
kısa bir süre sonra oğlum tekrar meme istemeye başladı, hem de ne istemek

bu aylarda bebeklerin meme Red ettiklerini biliyorum kaynanam da bıraksın istiyor elinden geleni yapıyor

Bu kadar sessiz kalmak doğru değil ama. Tepki ver canım ben olacakların önünde şimdiden durmaya çalışıyorum. Bişeye karışsın ortalığı ayağa kaldırıcam :)

allahım ya :) kızım doğduğundan beri 3 defa hasta oldu meme almıyor Bi kaç gündür eskiye göre daha inşallah öyle devam eder çok zatıfladı tabi yine doğum kilosuna göre kilosu iyi. Geçen kaynanam da
Kızıma bakıp kızıma süt yaramadı 6ay olsun babasının ekmeyi yarayacak dedi

Evlatlik alsin o zaman analik duyhulari deprestiyse :)

Cahillikte, kıskançlikta nirvanaya ulasmis kv de. Suç sende. Kesin ve net konuşsana biraz da sert.

Sütünüz kesilir diye korktum okurken. Ciddi moral bozucu davranışlara maruz kalıyorsunuz.

Gerekirse sert çıkın. Kayınvalidenizle aranıza duvar örün. Ulaşamasın ne size ne bebeğe. İyi niyetten anlamayana da iyi niyet göstermeyin. Bebeğinizi ve kendinizi korumaya çalışın.

Allah analı babalı büyütsün.

onun yanında kucağımdan indirmem. ayrıca bebeği emzirken bile bebeğe bakmak ne demek. memelerinizi bile görüyordur o.
yanında emzirmeyin. gidin yatak odasına falan.
deli olcam şu kaynanaları gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…