• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam bu sefer bebeğimi benden kıskanıyor

Cnm allah yardimcin olsun çok gıcık oluyo ya bi arkads yazmış ya kurekle ağzının üstüne vuracam Die bencede benim kaynanada benm çocuklara ne güzel dogurmusum diyordu eşim bi kızdı daha demedi insan kötü hissediyor bence esin tepki gostersin
İşte eşim göstermeli.. eşim bile sevgiden diyor bir şey desem haksız çıkartılırım

İşte eşim göstermeli.. eşim bile sevgiden diyor bir şey desem haksız çıkartılırım
Esinizde bitiyo olay oda bişey demiyorsa sen bence tavrini belli et bu babanneler anlamıyormu acaba cocugu annesinden uzaklastiramiyacagini ne saniyorlar acaba kendilerini :kızgın:cildirtiyorlar insanı orda olup senin soyleyemedigini ben söylemek istiyorum

Aynı evde yaşamıyorsanız az görüşün. Bir yere giderken bırakmayın. Evinize gelmek istediği zaman bahane uydurun. Telefonlarına cevap vermeyin her seferinde. Çocuk sizin.

Allah sabır versin sana ben 40ım çıkmadan gelen bi arkadaş bebeğimle resim çekildi kendinin henüz yoktu çok istiyodu valla naaıl baktıysam kadın sildi resmi sonra duydum annesine anlatmış ne güzel annelik kıskanıyo yavrusunu koruyo demiş utandım
Kvne anlat konuş bu benim evladım ondan ayrılmam söz konusu değil de torunun sev ilgilen yeri gelir bi acil durum olur sana da emwnet ederim ama benim evladımı benden kıskanırsan ben de seninle aramıza mesafe koymak zorunda kalırım de kırılırsa kırılsın annelik bu çocuğunu koruyup kollayacaksın tabi

Merhaba 2 yıllık evliyim 4 buçuk aylık bir prensesim var. Sadece ben değil her şeyi herkesi kıskandığı gibi şimdide kızımı benden kıskanıyor kaynanam. Bebeğim daha yeni doğduğunda bile ben emzirirken kızımın elini tutup gözünün içine bakıyordu. bağ kurmamıza izin vermiyordu. bir kere torunum demedi. Bu benim kızım sen başka yap bu bana ait diyor sürekli. Yazmasını koklattı bir kez. Ben şaşkın bakınca o da telaşlı şekilde "bakıyordum tutuyor mu ondan öyle yaptım hehe" dedi. Ne süt keser sütün tadını kötü yapar desem onu getirip ye iç diyor. Zorla elinden alıp süt verebiliyorum kızıma. Artık kızımda süt almamazlık yapıyor. Bir keresinde de eşime yanımda uyusun sizin ev küçük demiş. her şeye karışıyor misafir geldi mi de sidelya şuna buna izin vermiyor diyor halbuki ne desem umrunda değil her istediğini de yapıyor. Daha Rice ettiğim bir şeye saygı gösterip dinlemedi (bir de kaynanam zamanın kaynanasından aynı konuda şikayet eden biri. Aynısını yapıyor. ) ne yapacağımı Sasırdım. Sonunda istediği olacak sütüm kesilecek. Ben babaannesi diyorum iyi niyetli gidiyorum ona götürüyorum ama o başka amaçlar peşinde.
bismillah piskopatmış ya:oha:

Emme, süt kesilmesi veya bağ kuramama olaylarının hiçbiri kaynananla alakalı değil. Zaten 6 aya yaklaşırken süt azalabilir çoğu kişiden duymuşsunuzdur sadece 6 ay kadar emzirebildim diye. Ayrıca benim kaynanamda bana verin ben alıp götürücem diyor ben bir kere bile ciddiye alıp da cevap vermedim. Takmayın bu kadar, kendi çocuğunuz kendi doğrularınız.
Bu Arada bebeğiniz yavru köpek değil sonuçta yazmasını koklattı diye kaynananızı anası sanmaz paranoya yapmayın analık başka bir alem biraz daha büyüsün siz de idrak edeceksiniz kaynananızın yaptığı gibi o iş o kadar kolay olmuyor

Elalemin yaninda emzirmeyin, odanizda basbasa olun ;)

Cnm allah yardimcin olsun çok gıcık oluyo ya bi arkads yazmış ya kurekle ağzının üstüne vuracam Die bencede benim kaynanada benm çocuklara ne güzel dogurmusum diyordu eşim bi kızdı daha demedi insan kötü hissediyor bence esin tepki gostersin

Yok artik. Sukur esin akli selim biriymis. Ya annem yasli hasta olsun ne derse desin deseydi? Kaynana utanmadan ben dogurdum havalarina girirdi bayragini dikerek kesin. Birde utanmiyorlar egolarinin tatmini icin bukadar bencil oluyorlar.. Cok sagliksiz kafa yapilari iste..
Allah hepinize sabir versin kizlar.

Neden bu kadar sabır gösteriyorsunuz ki?

Memeyi almaması kaynana yüzünden değildir. Bebekler bir dönem meme reddi yaşarlar. Sebebi de çevresi dikkatini çekmeye başlamasıdır. Ben doymadığını bildiğim zaman memeyi bırakmaya çalıştığında izin vermez şekilden şekile girerdim emzirirken. 6 aylıkken normale döndü.
Ve kv ye karşı bu kadar susmayın. "Annesi benim. Kimse benim kadar iyi bilemez onunla ilgili şeyleri" deyin..

Kaynanasını hatırlatın "iyi ki sen kaynanan gibi değilsin. Öyle olsan kızımı saklamak zorunda hissederdim. Sonuçta ben de anneyim içim kaldırmaz diyin" Buyuk kaynana sana soyluyorum küçüğü sen anla.

Oglunu kiskanip geline huzur vermeyen kaynana duymustum sizinki bi üst model: torunu kiskanip geline huzur vermeyen kv....

Yok artik. Sukur esin akli selim biriymis. Ya annem yasli hasta olsun ne derse desin deseydi? Kaynana utanmadan ben dogurdum havalarina girirdi bayragini dikerek kesin. Birde utanmiyorlar egolarinin tatmini icin bukadar bencil oluyorlar.. Cok sagliksiz kafa yapilari iste..
Allah hepinize sabir versin kizlar.
Aminnn cnm aminnn aynen ya ben şok oldum zaten ve eşim aynen şöyle dedi çok güldüm eşim Sivaslı bu arada hih siracali piss nerde sen dogurdun acaba sapur supur konusuyon senin dogurduklarin belli görüyoruz saçma sapan çocuklar dogurmussun dedi

Merhaba 2 yıllık evliyim 4 buçuk aylık bir prensesim var. Sadece ben değil her şeyi herkesi kıskandığı gibi şimdide kızımı benden kıskanıyor kaynanam. Bebeğim daha yeni doğduğunda bile ben emzirirken kızımın elini tutup gözünün içine bakıyordu. bağ kurmamıza izin vermiyordu. bir kere torunum demedi. Bu benim kızım sen başka yap bu bana ait diyor sürekli. Yazmasını koklattı bir kez. Ben şaşkın bakınca o da telaşlı şekilde "bakıyordum tutuyor mu ondan öyle yaptım hehe" dedi. Ne süt keser sütün tadını kötü yapar desem onu getirip ye iç diyor. Zorla elinden alıp süt verebiliyorum kızıma. Artık kızımda süt almamazlık yapıyor. Bir keresinde de eşime yanımda uyusun sizin ev küçük demiş. her şeye karışıyor misafir geldi mi de sidelya şuna buna izin vermiyor diyor halbuki ne desem umrunda değil her istediğini de yapıyor. Daha Rice ettiğim bir şeye saygı gösterip dinlemedi (bir de kaynanam zamanın kaynanasından aynı konuda şikayet eden biri. Aynısını yapıyor. ) ne yapacağımı Sasırdım. Sonunda istediği olacak sütüm kesilecek. Ben babaannesi diyorum iyi niyetli gidiyorum ona götürüyorum ama o başka amaçlar peşinde.
Sende götürme çocuğu çok fazla yanına mesafe koy araya

Kv deler torunları doğduğunda tuhaf hallere giriyorlar maalesef. Benim ki bir ara annem diye severdi hiç umursamadım (laf söylesem inadına gözünün içine baka baka söyler). Kızımı emzirdiğim zaman, ikide bir çorabını çıkarır, şapkasını çıkarır, mememi tutup çocuğun ağzından çıkarırdı. Birgün artık tak etti, rahat vermiyorsun öteki odaya gidiyorum dedim, suratıma bakıp pişkin pişkin güldü.

Merak etmeyin her çocuk annesini tanır, sever. Biraz daha büyüsün belki hiç babaannenin dokunmasını bile istemeyecek.

Şu hayatta hiçbişey evladından kıymetli olamaz. İyi nyet sıfır. Kesinlikle tepkini göster. Hiçkimse senin istemediğin bişeyi yaoamaz çocuğuna.

Back